بيا داداش اينم ادرس چنتا از بازياش
pasword;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراحت شدي؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بيا داداش اينم ادرس چنتا از بازياش
pasword;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراحت شدي؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این بازی ها روی گوشی های چینی تلویزیون دار اجرا نمیشوند
و همونطور که گفتم این گوشی ها هیچ برنامه خارجی رو به غیر ازبرنامه هایی که بصورت پیش فرض روی موبایل در کارخانه قرار دادند اجرا نمیکنند
موفق باشید
اخه مرد حسابي چرا از چيزي كه نميدوني ميحرفي؟ من دارم ميگم گوشي nec داشتم توشم بازي ريختم اجراهم شد. از اين مدلاي فوتبالي كه شبيه لپ تاپن. مدلشم c6000 بود. خواهشا ادعاي الكي نكن. به جاي اين حرفا برو و امتحان كن اين مدلها رو. از c1000 گرفته تا c9000 همشون بازي ميخورن. تازه من مدلاي ديگه هم ديدم كه بازي ميخورن ولي مدلشون يادم ني.![]()
دوست عزیز اگر دقت کنی این تاپیک در مورد گوشی چینی که به TV MOBILE تو بازار معروف هست میباشد و در مورد گوشی نک نیست و این تست روی این گوشی ها انجام میشه و صحبت من هم در مورد این گوشی ها صادقند
دوست عزیز اگر دقت کنی این تاپیک در مورد گوشی چینی که به TV MOBILE تو بازار معروف هست میباشد و در مورد گوشی نک نیست و این تست روی این گوشی ها انجام میشه و صحبت من هم در مورد این گوشی ها صادقند
با سلام من تعمیر کار موبایل هستم . ولی بعضی از نکات باکس یونیورسال رو نمیدونم . آموزش کامل باکس های : یونی . جف . اسی تولز . رو میخوام . با تشکر . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم برای شما شخصا آپلود کردم فقط این فایلو اکسترک کن تو رم گوشیت(اگه تی وی هست) و با فایل اصلی جایگزین کن 15 تا بازی = یک نرم افزار تو وشیت نصب میشه اسم پوشه mythroad هست
این آدرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه این آدرس اولا فی لتره ثانیا مثل اینکه فایل پاک شده اگر زحمت بکشید دوباره آپ گنید ممنون میشم
سلام من یه نوکیا طرح اصلیn8 دارم. از علائدین خریدم . فروشنده گفت جاوا رو پشتیبانی میکنه . ولی من هر چی
بازی جاوا میریزم نصب نمیشه. از دوستان خواهش میکنم اگه میدونند که طرح اصلی n8 چه فرمتی رو ساپورت میکنه بهم بگن
خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)