تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: درخواست بازی برای گوشی چینی ا TV MOBILE K300 ا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

دوست عزیز شما هم مثل دوستان دیگه که قبلا پست داده بودند فقط ادعا میفرمایید و حتینام یکیشون یا لینکی از اونا ندارید بنابراین بای دیفالت ما میگیم ادعاتون هنوز ثابت نشده
    بيا داداش اينم ادرس چنتا از بازياش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pasword;
    کد:
    راحت شدي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این بازی ها روی گوشی های چینی تلویزیون دار اجرا نمیشوند
    و همونطور که گفتم این گوشی ها هیچ برنامه خارجی رو به غیر ازبرنامه هایی که بصورت پیش فرض روی موبایل در کارخانه قرار دادند اجرا نمیکنند
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

این بازی ها روی گوشی های چینی تلویزیون دار اجرا نمیشوند
    و همونطور که گفتم این گوشی ها هیچ برنامه خارجی رو به غیر ازبرنامه هایی که بصورت پیش فرض روی موبایل در کارخانه قرار دادند اجرا نمیکنند
    موفق باشید
    اخه مرد حسابي چرا از چيزي كه نميدوني ميحرفي؟ من دارم ميگم گوشي nec داشتم توشم بازي ريختم اجراهم شد. از اين مدلاي فوتبالي كه شبيه لپ تاپن. مدلشم c6000 بود. خواهشا ادعاي الكي نكن. به جاي اين حرفا برو و امتحان كن اين مدلها رو. از c1000 گرفته تا c9000 همشون بازي ميخورن. تازه من مدلاي ديگه هم ديدم كه بازي ميخورن ولي مدلشون يادم ني.

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اخه مرد حسابي چرا از چيزي كه نميدوني ميحرفي؟ من دارم ميگم گوشي nec داشتم توشم بازي ريختم اجراهم شد. از اين مدلاي فوتبالي كه شبيه لپ تاپن. مدلشم c6000 بود. خواهشا ادعاي الكي نكن. به جاي اين حرفا برو و امتحان كن اين مدلها رو. از c1000 گرفته تا c9000 همشون بازي ميخورن. تازه من مدلاي ديگه هم ديدم كه بازي ميخورن ولي مدلشون يادم ني.

دوست عزیز اگر دقت کنی این تاپیک در مورد گوشی چینی که به TV MOBILE تو بازار معروف هست میباشد و در مورد گوشی نک نیست و این تست روی این گوشی ها انجام میشه و صحبت من هم در مورد این گوشی ها صادقند

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوست عزیز اگر دقت کنی این تاپیک در مورد گوشی چینی که به TV MOBILE تو بازار معروف هست میباشد و در مورد گوشی نک نیست و این تست روی این گوشی ها انجام میشه و صحبت من هم در مورد این گوشی ها صادقند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام من تعمیر کار موبایل هستم . ولی بعضی از نکات باکس یونیورسال رو نمیدونم . آموزش کامل باکس های : یونی . جف . اسی تولز . رو میخوام . با تشکر . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه shamsayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

دوست عزیز شما هم مثل دوستان دیگه که قبلا پست داده بودند فقط ادعا میفرمایید و حتینام یکیشون یا لینکی از اونا ندارید بنابراین بای دیفالت ما میگیم ادعاتون هنوز ثابت نشده
    من خودم برای شما شخصا آپلود کردم فقط این فایلو اکسترک کن تو رم گوشیت(اگه تی وی هست) و با فایل اصلی جایگزین کن 15 تا بازی = یک نرم افزار تو وشیت نصب میشه اسم پوشه mythroad هست

این آدرس

کد:

در آغاز فعالیت vahid0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پسوند فایل های اجرایی این گوشی هارو بگو

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من خودم برای شما شخصا آپلود کردم فقط این فایلو اکسترک کن تو رم گوشیت(اگه تی وی هست) و با فایل اصلی جایگزین کن 15 تا بازی = یک نرم افزار تو وشیت نصب میشه اسم پوشه mythroad هست

این آدرس

کد:

متاسفانه این آدرس اولا فی لتره ثانیا مثل اینکه فایل پاک شده اگر زحمت بکشید دوباره آپ گنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه hadief's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rey

پيش فرض

سلام من یه نوکیا طرح اصلیn8 دارم. از علائدین خریدم . فروشنده گفت جاوا رو پشتیبانی میکنه . ولی من هر چی

بازی جاوا میریزم نصب نمیشه. از دوستان خواهش میکنم اگه میدونند که طرح اصلی n8 چه فرمتی رو ساپورت میکنه بهم بگن

خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •