من با این ترکیب بازی میکنم:
----------GK-----------
RB---CD----CD----LB
-----DMF-------------
------------CMF-------
LMF-------------------
------------------RMF
-------SS-------------
------------CF--------
----------GK-----------
RB---CD----CD----LB
-----DMF-------------
------------CMF-------
LMF-------------------
------------------RMF
-------SS-------------
------------CF--------
Last edited by fcmadrid; 13-07-2009 at 23:46.
----------GK-----------
RB---CD----CD----LB
-----DMF-------------
------------CMF-------
LMF-------------------
------------------RMF
-------SS-------------
------------CF--------
چیدمان من هم این است ولی با منچستر ابر قدرت کسی اجازه نفوذ نداره....
اشکال سیستمت توی مرکز زمینه تیم حریف به راحتی با پاسکاری توی مرکز زمین از تیمت برتری داره.زمن این که 90% ضربات سر اول رو میزنه.بعد با حفظ توپ توی مرکز زمین و ایجاد شکاف توی دفاعت کار تمومه...اگه توجه کرده باشی توی اکثر بازی هایی که کردی درصد مالکیت توپت زیر 42% بوده درست نمیگم؟دلیلشم اشکال سیستمت توی مرکز زمینه که نه میتونه توپای اول و مال خودش کنه نه امکان بازی سازی براش فراهمه![]()
اشکال سیستمت توی مرکز زمینه تیم حریف به راحتی با پاسکاری توی مرکز زمین از تیمت برتری داره.زمن این که 90% ضربات سر اول رو میزنه.بعد با حفظ توپ توی مرکز زمین و ایجاد شکاف توی دفاعت کار تمومه...اگه توجه کرده باشی توی اکثر بازی هایی که کردی درصد مالکیت توپت زیر 42% بوده درست نمیگم؟دلیلشم اشکال سیستمت توی مرکز زمینه که نه میتونه توپای اول و مال خودش کنه نه امکان بازی سازی براش فراهمه![]()
تیم محبوب من تو این بازی بارسلونا هستش...تیمی که باهاش توی مسابقات رسمی منطقه 5 تهران مقام دوم رو آوردم
قبلا هم چنین تاپیک زده شده بود نه با این اسم بلکه با همین مضموم
دوام زیادی نیاورد
دوم اینکه باید قبول کرد هر سیستمی معایب و محاسنی دارن
اینکی شما میگید به نظر من اشتباه است
دو تا بازیکن در مرکز زمین به نظر من کافی هست
البته باید دید شما چگونه بازی می کنی
سانتر از جناحین
پاس توی عمق؟
یا؟
سیستم بازی خود من که
4-3-3 هست
یه هافبک دفاعی
دوتا هافبک تهاجمی
اگه اینجوری که شما میگید که من اصلا در مرکز زمین تقریبا هیچ بازیکنی ندارم ولی موفقترین ترکیب برای نوع بازی منه
بله بستگی به نوع بازی شما داره ولی اگه با یه بازیکن حرفه ای با این سیستم بازی کنی اون به راحتی میتونه از این اشکال سیستمت سو استفاده کنه کافیه که با سیستم 4-1-2-3 باهات بازی کنه که توش دو تا cmf داره.البته حریفت باید آشنایی با این سیستم رو داشته باشه...اون وقت تیمت نفس نمیتونه بکشه...به نظر من جلوی هر سیستم و ترکیبی باید بتونیم با یه ترکیب ضد بازی کنیم![]()
-----------gk-------------
-----cb---------cb-------
rb---------------------lb-
----------dmf------------
----------cmf------------
----------amf------------
rw---------------------lw
----------st--------------
اخر سیستمه
مخصوصا با بارسا و اوساسونا
این یکی دیگه واقا نوبرش بود.ولی بازم دستت درد نکنه![]()
اتفاقا من تمامی ضربات سر اول رو میزنم و در مرکز زمین هیچ مشکلی ندارم.در ضمن مالکیت توپ من کم هست چون توپ که به دستم میرسه بهش ور نمیرم و سریع اون رو به مهاجمام میرسونم.امار گلزنیم هم این رو نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)