سلام
مشخصات زیر رو پیدا کردم ، اگر چیز دیگه هم لازمه بگید تا ذکر کنم:
Motherboard > abit AN52
Graphic Card > NVIDIA
Memory/core clock:1000/500
256MB/128 bit/GDDR3
Dual-Link DVI/TV-out
AMD Athlon 64x2
Dual-Core Processor
سلام
مشخصات زیر رو پیدا کردم ، اگر چیز دیگه هم لازمه بگید تا ذکر کنم:
Motherboard > abit AN52
Graphic Card > NVIDIA
256MB/128 bit/GDDR3
Dual-Link DVI/TV-out
AMD Athlon 64x2
Dual-Core Processor
Motherboard > abit AN52
Graphic Card > NVIDIA
256MB/128 bit/GDDR3
Dual-Link DVI/TV-out
AMD Athlon 64x2
Dual-Core Processo
اولا باید به طور کامل بنویسی ram رو جا انداختی مدله کامله سی پی یو رو بزار از چه نوع هاردی با چه مقدار بافر استفاده میکنی
مدل سی پی یو :
AMD Athlon(tm) 64x2 Dual
Core Processor 4000+2.11 GHz
حجم رم :
1.00 GB of RAM
حجم هارد :
148.8 GB
مقدار بافر رو نمی دونم از کجا پیدا کنم؟؟؟اینها را با راست کلیک روی مای کامپیوتر بدست آوردم.
عزیزان اصلا ربطی به این چیزها نداره... ایشون می گند می خوام که حجم فایل کم بشه نکه زمان رندر.... عزیزم شما باید mpg اکسپورت کنید تا حجم بیاد پایین... یا همون avi را توی برنامه video studio تبدیل به mpeg بکنید...
با سلام و احترام
قدرتمندترین مرکز فروش و ارائه و مشاوره محصولات نرم افزاری و سخت افزاری عکاسی دیجیتال آتلیه و میکس فیلم
با هدف بالا بردن و ارتقاء سطح کیفی میکس و عکاسی همکاران در سراسر کشور و با ارائه محصولاتی چون :
روتوش های آمریکایی و اوریجینال عکس
روتوش فیلم با قابلیت جداسازی چشم و لب
کلیپ ، پروژه ، سینک
افکت و جلوه های ویژه ادوب پریمیر و افتر افکت
انیمیشن با آرشیو 500 عدد دی وی دی
فون و بکگراند عروس و داماد و کودک با ارائه 45 بسته استثنایی
تکنیک ها کمیاب تدوین
آموزش باورنکردنی پریمیر 6.5 و پرو در 4 روز تهران و کرمانشاه در محل شامل ساخت کلیپ های سه بعدی ، سینک ، ساخت پروژه و تمام تکنیک های مورد نیاز عروسی که پس از یک هفته به راحتی و الیته
باورنکردنی نیست یک فیلم عروسی را با روش ما و سبک حرفه ای میکس خواهید کرد و نمره بالایی خواهید گرفت (با ما تماس بگیرید و از سایت ما دیدن فرمائید)
و هر آنچه که در زمینه عکاسی و میکس و مونتاژ نیاز دارید
ضمنا طراحی وب سایت های کاملا گرافیکی به زبانهای سطح بالا و ارائه طراحی ها منحصر بفرد جهت آتلیه ها
و تحویل 5 روزه در سراسر کشور با عقد قرارداد در کرمانشاه و تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09191770576
09187262454
من بلد نيستم ازcs4خروجي بگيرم
درود;
ورودتون رو تبریک میگم. برای حل مشکلات یا سوال هاتون یک تاپیک جدا بزنین.من بلد نيستم ازcs4خروجي بگيرم
برای خروجی گرفتن بر روی گزینه file/export/media کلیک کنید و در منوی باز شده پس از انتخاب نام و آدرس ذخیره ی فایلتون بر روی OK کلیک کنید.
موفق باشید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قوانین انجمن میکس و مونتاژ
با سلام اگه از ورژن 6.5 استفاده می کنید می تونید خروجی رو vcd ذخیره کنید تا حجم کمتری بگیره ولی خوب کیفیت زیاد جالب نمی شه . من خودم خیلی وقته با این نرم افزار کار می کنم . حتی می تونم مستقیم فایلهایی با پسوند dat رو وارد پریمیر کنم . با دو سوت . کمک خواتین در خدمتم
با سلام .
بهترین راه برای خروجی با کیفیت تبدیل به avi هست و بعدش می تونید با نرم افزارهای مختلف تبدیل به dvd کنید و از کیفیت بالا لذت ببرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)