نه نشد فایده ای نداشت راه دیگه ای نیست ؟؟؟![]()
نه نشد فایده ای نداشت راه دیگه ای نیست ؟؟؟![]()
من قبلا بازش کردمو بستم . یه چیپ داشت که سرچ کردم فهمیدم چیپ رادیوشه . خود آی سی هاش خیلی کم رنگ و داغون بودن دوباره سعی می کنم تا بببینم روشو میشه خوند یا نه .
چی نشد ؟ ... دقیقا توضیح بده : وقتی پلیر رو وصل می کنی به PC چی میشه ؟ ... چه پیامی میده ؟ ... فایل رو می ریزه تو دستگاه ؟ نمی ریزه ؟ ... بعد چی میشه ؟ ... اتفاقی میفته ؟ ...فرقی نمی کنه ؟ ....باید هر جواب سوالی می پرسم رو کامل توضیح بدی که بتونم کمک کنم ، دوست من...
امتحان کن: اهنگها توی چه فولدری هستند؟ ... یه فولدر به اسم music درست کن و همه آهنگها رو بریز توش ببین چی میشه ؟
امتحان کن: دستگاه رو فرمت کن ... با Fat32 ... اگه دقیقا نمی دونی باید چی کار کنی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با عکس توضیح داده
*راستی، گارانتی داره یا نه ؟ .. در بدترین حالت می تونی ببری واسه تعمیر .. خوبی کریتیو اینه که پشتیبانی فنی خیلی خوبی داره در ایران ...
سلام . فرمت کردم به همین صورت که گفتید فولدر هم با همین نام ساختم وقتی هم وصل می کنم به کامپیوتر نرم افرار خودش بالا می یاد و چیزهایی که تو mp3 دارم نشون میده و مینونی با نرم افزار فرمت کنی یا فولدر بسازی و آهنگ بریزی . . .
دیروز وقتی آهنگ می ریختم و می رفتم mp3 player رو روشن می کردم می نوشت No Music ولی امروز بعده این کارهای اتفاق جالبی افتاد mp3 pleyer رو که روشن می کنم لودش مینویسه Creavtive Zen و بعد منوهاش نمیاد و خاموش میشه من فکر کردم باطریش مشکل داره رفتم دو تا باطری 500 تومانی هم خریدم اما بازم همینطور میشه اما به کامپیوتر وصل می کنم باز میشه و نرم افزار هم خود به خود بالا میاد . هر کاری که شما گفتید هم انجام دادم با Fat32 فرمت کردم آهنگها رو تو فولدری به نام music ریختم و . . . اما این اتفاق میفته و دیگه روشن هم نمیشه . . . گارانتی نداره متاسفانه .
لطفا اگه چیزه دیگه ای میدونید بگید . . .
خوب شد بحث باتری رو پیش کشیدی ... چون من الان متوجه شدم که شما زن نانو پلاس داشتی نه زن استون پلاس ... من با دقت پست اول شما رو نخونده بودم ... ببخشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و بعد از اتصال پلیر به PC اجرا کن ؛ نتیجه اش رو بگو ...
وایییییییی درست شد ، درست شد
نرم افزارو گرفتم آپگرید کردم درست شد من نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم
خیلی باحالید دمتون گرم واقعا ممنون واقعا ممنون
من طراح وبسایت و آهنگساز و تنظیم کننده موزیک و شاعر هستم هر کاری در این زمینه ها داشتید رو من حتما حساب کنید این وبسایتمهدستتتتوننننننننننن درد نکنه واقعا بهترین انجمن ایران اینجاست و شما هم از این که همرو کمک می کنید ایول داریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)