1-همون کاربردش رو درز(عرض سابق) کردم ، اختلاف محسوس(نا محسوس سابق)
2-یکی دروغ گفته (چوپان دروغگو) اگر 170 باشه خوبه
3-با اعدادش کاری ندارم با محتوای اعداد کار دارم (خ.ب)
4-ای دی اس ال!!!!!!!!(پ.خ)
5-محضری ولی مهر ایران روش نیست!
1-همون کاربردش رو درز(عرض سابق) کردم ، اختلاف محسوس(نا محسوس سابق)
1-تاثیر نداره میگم اهه!فقط اورکلاکش 800 با 1066 تو بازی ها هیچ تاثیری و تو خیلی از نرم افزار ها تاثیر متوسط در ضمن مدلهای 1066 اور شده 800 هستند بیشتر و بیشتر 800 ها راحت تا 900 اور میشن1-همون کاربردش رو درز(عرض سابق) کردم ، اختلاف محسوس(نا محسوس سابق)
اور رم پر خطر و کم اثر می باشد
2-تایید شده 165!
3-تو جه نکن بیشتر تبلیغاتی هست!البته میگم مانیتور جای بحث داره(خ.خ.ب)
4-تحریم رفع شده چشات در آد!
5-مهم نیست خودم درستش م یکنم![]()
سلام خیلی ممنون از راهنمایتون، من یه سوالی رو در قسمت مشاوره کارت گرافیک و مانیتور در این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم کسی جوابمو ندادمیشه شما لطف کنید جوابمو بدید.
''لطفاً میشه این کارت گرافیک رو Geforce XFX PCIE2 1.5 GB با GTS250 ، GTX260 ، 4870 مقایسه کنید .
کارت خوبیه از نظر کیفیت و قیمت یا نه؟''![]()
جوابتون تو تاپیک خودش داده شد.سلام خیلی ممنون از راهنمایتون، من یه سوالی رو در قسمت مشاوره کارت گرافیک و مانیتور در این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم کسی جوابمو نداد میشه شما لطف کنید جوابمو بدید.
''لطفاً میشه این کارت گرافیک رو Geforce XFX PCIE2 1.5 GB با GTS250 ، GTX260 ، 4870 مقایسه کنید .
کارت خوبیه از نظر کیفیت و قیمت یا نه؟''
تاثیر نداره؟ یعنی رم با فرکانس 800 با رم با فرکانس 1066 هیچ فرقی نداره!1-تاثیر نداره میگم اهه!فقط اورکلاکش 800 با 1066 تو بازی ها هیچ تاثیری و تو خیلی از نرم افزار ها تاثیر متوسط در ضمن مدلهای 1066 اور شده 800 هستند بیشتر و بیشتر 800 ها راحت تا 900 اور میشن
در ضمن برای Over بهترین برند رم ، OCZ هستش و بیشترین پایداری رو تو Over داره
فرکانس RAM در سيستم بسيار مهم است . حتي مهمتر از ظرفيت آن ميباشد . برخي از کاربران غير حرفهاي ، ترجيح ميدهند که به جاي استفاده از يک حافظه با سرعت و کيفيت بالا ، از حافظههاي ارزان تر و با ظرفيت بالاتر استفاده نمايند . ولي اين انتخاب اشتباه است .
البته ظرفيت RAM نيز در راندمان سيستم مهم و موثر است ، ولي سرعت آن مهم تر ميباشد .
خصوصا براي انجام OverClocking ، حتما بايد از حافظههايي با کيفيت بالا استفاده نمود
OCZ يکي از قويترين توليد کنندگان RAMهاي حرفهاي ميباشد که علاوه بر استفاده از قطعات با کيفيت در ساخت حافظهها ، آنها را براي Overclocking نيز بهينه ميسازند . کاربران جهت افزايش راندمان و Overclocking ، با استفاده از حافظههاي OCZ ، احتياج به هيچ چيزي ندارند .
با اوركلاك ميتوان به كارايي بالاتر دست يافت اما استفاده از قطعات بيكيفيت ميتواند صدمات جدي به آن قطعه وارد كند .پس چطور دو قطعه رو با هم مقایسه کنیم؟ شما که می گی بنچمارک ها تبلیغاتی هستش. اعداد و فرکانس ها رو هم که میگی عدد هستن! پس یه راه حلی برای مقایسه دو قطعه با برندهای مختلف بگید تا بقیه هم استفاده کنند.3-تو جه نکن بیشتر تبلیغاتی هست!البته میگم مانیتور جای بحث داره(خ.خ.ب)
Last edited by DrXoX; 14-07-2009 at 03:42.
تاثیر نداره؟ یعنی رم با فرکانس 800 با رم با فرکانس 1066 هیچ فرقی نداره!
در ضمن برای Over بهترین برند رم ، OCZ هستش و بیشترین پایداری رو تو Over دارهخوبی؟؟؟؟نه توی بازی اصلا به هیچ وجه تفاوتی بین 800 و 1066 وجود نداره که محسوس باشه !!!سلام به دوستان خوب یه PC برای Game
بعد OCZ بهترین برند ه؟!!!!!!!!!!!!!!کی گفته !؟!؟!؟!عجب حرفی![]()
بازم میگم اورکلاک رم تاثیر چندانی تو کارایی برای این چیپست و کاربرد نداره و وقتی برندش ضعیف باشه که خطرناک هم هست!بهتره آدم برای بازی 4 گیگ 800 رم بدون هیت سینک و قابلیت اور کم داشته باشه تا 2 گیگ 1066 اور شو و قشنگک و خوب!!!
تو سیستم مورد نیاز کدوم بازی دیدی بنویسه 2 گیگ رم 1066 یا 1 .5 گیگ 1333؟؟؟؟؟؟؟؟فقط براشون مقدراا مهمه که 800 به سادگی همه رو جوابگو هست البته بین 800 و 1333 و بالاتر یکم اختلاف ها محسوس تر میشه 5-4 فریم!!!!!
شلوغش نکن!کجا گفتم بنچمارک ها همشون تبلیغاتین!؟بله هستند ولی نه همه.اعدا بله خیلی هاشون فریبنده هستندمی دونی روزی چند نفر به عنوان اینکه گرافیک قوی و خیلی خوب 1 گیگ خریدن ضرر می کنن؟9500 1 گیگ! دکتر!شما فرق کنتراستها رو می دونی؟ و می دونی شرکتها برای تبلیغ و جلب مشتری کدوم اعداد فریبنده رو روی مدل درج میکنن؟بنچ مارک از این مانیتور ها داری بزار خب با هم مقایسه کنیم! حالا عیب ینداری همونی که شما میگی خیلی هم خوبه همون رو بخره من که نگفتم بده گفتم جای بحثش هستپس چطور دو قطعه رو با هم مقایسه کنیم؟ شما که می گی بنچمارک ها تبلیغاتی هستش. اعداد و فرکانس ها رو هم که میگی عدد هستن! پس یه راه حلی برای مقایسه دو قطعه با برندهای مختلف بگید تا بقیه هم استفاده کنند.
با اورکلاک چی؟؟؟رم؟گرافیک یا پردازند ه شایدم هرسه!؟کلا هرکی اینو نوشته یا فروشنده محصولات OCZ بوده یا فن بوی!!با اوركلاك ميتوان به كارايي بالاتر دست يافت اما استفاده از قطعات بيكيفيت ميتواند صدمات جدي به آن قطعه وارد كند .
برای بازی اگه سیستم کم اور یا به مرور زمان کافیه پردازنده و گرافیک اور بشه رم هم اتومات و دست نخوره همین!
پ.ن:بهتره بحث منحرف نشه ممد جون بیخیل...![]()
در مورد پاوری که معرفی کردید
از خواص(محافظ) مهمی که پاور باید داشته باشه فقط OCP رو داره.
برای Cooling هم فقط یه فن 14 سانتی داره! که به خوبی گرما رو به بیرون منتقل نمی کنه
Efficiency ==>80%
ولی پاوری که بنده معرفی کردم و 10 تومن گرونتر هستش امکانات و قابلیت های خیلی بیشتری داره :
OCP
OVP
UVP
OTP
SCP
این محافظ ها برای این هستند که تو مواقع اضطرای مثلا قوی و ضعیف شدن برق و ... بتونن از آسیب رسیدن به سایر قطعات جلوگیری کنن
Power:GREEN - GP580B-EPS==>80T
برای Cooling هم 2 تا فن 8 سانتی داره که یکی جلوی پاور و یکی پشت پاور هستش و به بهترین نحو ممکن گرما رو از داخل پاور به بیرون منتقل می کنن
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 14-07-2009 at 06:10.
آره درسته اون مدل icute کلا icute رهیست به ترکستاندر مورد پاوری که معرفی کردید
از خواص(محافظ) مهمی که پاور باید داشته باشه فقط OCP رو داره.
Efficiency ==>80%
ولی پاوری که بنده معرفی کردم و 10 تومن گرونتر هستش امکانات و قابلیت های خیلی بیشتری داره :
OCP
OVP
UVP
OTP
SCP
این محافظ ها برای این هستند که تو مواقع اضطرای مثلا قوی و ضعیف شدن برق و ... بتونن از آسیب رسیدن به سایر قطعات جلوگیری کنناکثرا پاور های پسیو داغان!
با راندمان کم و نوسان زیاد و ...مخصوصا با اون قیمتاش!!!
البته اینایی که شما گفتی همش کار محافظ رو نمی کنه و بر ای اون باید از UPS استفاده بشه نوسان قطع یا جریان غیر مجاز و ...در کل همونطوری که قبلا گفتم توی این رنج 535/585 گرین بسیار مناسبه
Last edited by Kianoosh; 14-07-2009 at 04:39.
برای اون باید از UPS استفاده بشهچرا هر کدوم تو مواقع بخصوص(اگر نیاز بید یکی یکی بشکافم خ.ب) از آسیب رسیدن به قطعات جلوگیری می کننالبته اینایی که شما گفتی همش کار محافظ رو نمی کنه
البته:100 درصد مثل UPS نمی تونن از سیستم محافظت کنن
ولی با یه پاور خوب و یه محافظ برق کامپیوتر میشه از خیلی از مشکلات بعدی جلوگیری کرد.
UPS به صرفه نیست! مگر این که این وسط یه چیزی به اسم مایه دار وجود داشته باشه
Last edited by DrXoX; 14-07-2009 at 05:02.
اصلا قابل قیاس با یه UPS نیستند!مخصوصا برای قطع جریان!!!و جریان غیر مجاز نوسانات تا حدی...(لازم نیست یکی یکی بشکافی خ.ب فکر کنم مدیر بزنه این دو صفحه آخر رو پاک کنهچرا هر کدوم تو مواقع بخصوص(اگر نیاز بید یکی یکی بشکافم خ.ب) از آسیب رسیدن به قطعات جلوگیری می کنن
البته:100 درصد مثل UPS نمی تونن از سیستم محافظت کنن
ولی با یه پاور خوب و یه محافظ برق کامپیوتر میشه از خیلی از مشکلات بعدی جلوگیری کرد.
UPS به صرفه نیست! مگر این که این وسط یه چیزی به اسم مایه دار وجود داشته باشهولی پ.خ بشکاف بینم چی میگی!)
اونم به مایه داری ربطی نداره سیستمهایی که همیشه باید روشن باشن یا اطلاعات آنلاین و مهم ( مثلا سازمانِ ...) رو رد و بدل می کنن حتما از UPS استفاده م یکنن که یک کلید اطمینان هست!البته مدلهای ارزونتر ش هم هست مثل FARAN - Blazer 600
600VA - Back up time 10-15 / For 1 system (12V/7AH)
میکروپروسسوری هوشمند با استابلایزر!!!![]()
یا حتی پایینتر از این( 7-5 برای 1)که بازم بسته به سیستم و کاربردش داره!
این مشکلات هم پارسال که قطعی داشتیم برای خیلی از همین پاور های گرین هم افتاد ولی درصد خریبی خب کم بود نسبت به سایر بر ندهایی که داغونن!ولی با یه پاور خوب و یه محافظ برق کامپیوتر میشه از خیلی از مشکلات بعدی جلوگیری کرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)