تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: کارت مخصوص افتر افکت

داره خودمونی میشه pouyan_pro2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    اولا افتر اصلا کارت مونتاژه يا چيزي به نام كارت رندر نياز نداره مثل پریمیر همون طور كه ايدوس احتياج نداره

خيلي تعجب ميكنم كه دوستان نتونستن جواب درستي رو بهت بدن . به هر حال با احترام به همه ي دوستان اشاره ميكنم كه تو اموزش هاي Lynda هم اعلام ميشه كه سيستم مورد نياز AE چيه و واسه اجرايreal time بايد كارت گرافيك
    شما قابليت Open GL 2.0 را داشته باشه .

همين

نيازي هم به 900 هزار تومان خرج و اين حرفا نيست .
    شايد يه كارت گرافيك با قابليت ي كه گفتم جواب شما رو باز هم اون طوري كه ميخواين نده ولي دليل نداره واسش اينقدر خرج كنين مگر اينكه منبع درامد شما ، از اين نرم افزار باشه و درامدش هم كفاف خرج شما رو بده در اون صورت هرچي پول بدين همونقدر اش ميخورين .

و من باز پيشنهاد ميكنم دنبال كارت گرافيكي بگرديد كه Open GL 2.0 رو ساپورت كنه و كلا بيشتر از 200 ت. هم نيازي به خرج نيست.

دوست عزیز شما درست میگی ولی اگه یه 300 تومن هزینه کنی واسه render box کار یه گرافیک 900 تومنی رو واست انجام میده
    مثل کارتهای dv-raptor
    dv storm
    nx
    dvx
    ,....
    اینا )به جز nx ( sd
    هستن ولی تا تعداد زیادی لایه میتونی باهاشون در زمان خیلی کمتری render کنی

2. این کاربر از pouyan_pro2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahroozvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    اولا افتر اصلا کارت مونتاژه يا چيزي به نام كارت رندر نياز نداره مثل پریمیر همون طور كه ايدوس احتياج نداره

خيلي تعجب ميكنم كه دوستان نتونستن جواب درستي رو بهت بدن . به هر حال با احترام به همه ي دوستان اشاره ميكنم كه تو اموزش هاي Lynda هم اعلام ميشه كه سيستم مورد نياز AE چيه و واسه اجرايreal time بايد كارت گرافيك
    شما قابليت Open GL 2.0 را داشته باشه .

همين

نيازي هم به 900 هزار تومان خرج و اين حرفا نيست .
    شايد يه كارت گرافيك با قابليت ي كه گفتم جواب شما رو باز هم اون طوري كه ميخواين نده ولي دليل نداره واسش اينقدر خرج كنين مگر اينكه منبع درامد شما ، از اين نرم افزار باشه و درامدش هم كفاف خرج شما رو بده در اون صورت هرچي پول بدين همونقدر اش ميخورين .

و من باز پيشنهاد ميكنم دنبال كارت گرافيكي بگرديد كه Open GL 2.0 رو ساپورت كنه و كلا بيشتر از 200 ت. هم نيازي به خرج نيست.
    دوست عزیز ، درسته کارت گرافیکی که OpenGL 2 رو ساپورت کنه میتونه با افتر افکت هم به خوبی کار کنه ...
    اما نکته اینجاست که زمان رندر هر فریم برای دیدن نتیجه بعد از هر تغییر در تایم لاین ، ممکنه با یک کارت معمولی گرافیک خیلی طول بشکه ... درسته که افترافکت مانند نرم افزار های تدوین کارت مخصوص رندر Real Time نداره ، اما کارت هایی وجود دارند که preview را بسیار سریعتر و راحتتر می کنند ، در نتیجه در پروژه های سنگین سرعت کار را بسیار افزایش می دهند ...
    حالا اگه بازم قبول نداری یک سری به سایت Nvidia بزن و از کارت Quadro CX یک بازدید کوچیک بکن تا متوجه شی که یک کارت گرافیک 2000 دلاری خیلی متفاوته با یک کارت گرافیک 200 دلاری
    موفق باشی
    Last edited by shahroozvaz; 23-09-2009 at 13:08.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •