اخرین درایور رو از سایت AMD گرفتیم ولی بازم قفل میکرد
اخرین درایور رو از سایت AMD گرفتیم ولی بازم قفل میکرد
من هم همين مشكل رو با كارت گرافيك 9800gt 1g توي بعضي بازي ها داشتم با اينكار حل شد: روي دسكتاپ كليك راست كن بعد برو nvidia control panel توي قسمت adjustimage settingروي use my preference تيك بزن بعد اون رو روي balanced قرار بده و ok كن
دوست من کارت گرافیک سالم به شرط سایر قطعات باید و تاکید باید در تنظیمات پیشفر ض و تست های مموری و جی پی یو بدون هیچ مشکلی کار کنه!کاهش فریم و ضعیف بودن بحثش از فریز شدن و ریست کردن جداست!من هم همين مشكل رو با كارت گرافيك 9800gt 1g توي بعضي بازي ها داشتم با اينكار حل شد: روي دسكتاپ كليك راست كن بعد برو nvidia control panel توي قسمت adjustimage settingروي use my preference تيك بزن بعد اون رو روي balanced قرار بده و ok كن
مشکل از مادربورد بود.با یک مادربورد 770 AMD تست شد رو بازی کرایسیس و مشکلی نداشت
رو دو تا مادربرد مشکل داشت جفت مین ها خرابن!؟ (اسمایلی شاخ!)مشکل از مادربورد بود.با یک مادربورد 770 AMD تست شد رو بازی کرایسیس و مشکلی نداشت
مشکل از مادربورد نیست.مادربورد های ما کشش نداشته
چطوری کیا ؟؟ نیستی ؟؟
من کارت 4870 یک گیگ با برد گیگا بایت رو روی مین برد ASUS p5Q deluxe سوار کردم !! اصلا و ابدا مشکلی نداره !! کرایسیس رو عالی بازی میکنم . بقیه هم که دیگه پاستیل هستند !!
شما قطعا گرافیکت مشکل داره !! یا خنک کننده گرافیک مشکل پیدا کرده. دمای گرافیک رو بعد از بازی کردن چک کن ببین چجوریه !!
Last edited by robert; 04-08-2009 at 15:36.
من از اولی که با کارتهای گرافیک اشنا شدم حالم از ای تی ای به هم میخورد کارت گرافیک فقط Geforce gtx 295 اگر هم کارت گرافیکهای ati خیلی از nvidia سر تر باشن ولی من بازهم nvidia رو انتخاب میکنم چون nvidia تو نرم افزار فوق العاده قوی هست خود من کارت گرافیک geforce 8600 gt دارم با اخرین نسخه ی درایور انویدیا و بازی کرایسیس رو مثل باقلوا با رزولیشن بالا میاره
حال به هم خوردن ملاک نیست قیمتها و کارایی ATI عالی هست!خب شما فن بوی هستی بحثی نیست...من از اولی که با کارتهای گرافیک اشنا شدم حالم از ای تی ای به هم میخورد کارت گرافیک فقط Geforce gtx 295 اگر هم کارت گرافیکهای ati خیلی از nvidia سر تر باشن ولی من بازهم nvidia رو انتخاب میکنم چون nvidia تو نرم افزار فوق العاده قوی هست خود من کارت گرافیک geforce 8600 gt دارم با اخرین نسخه ی درایور انویدیا و بازی کرایسیس رو مثل باقلوا با رزولیشن بالا میاره
حالا اینا چه برطی به این تاپیک داره!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)