مدلت خوب شده...
در مورد تونم باید تیک force 2 sided رو بزنی ....
مدلت خوب شده...
در مورد تونم باید تیک force 2 sided رو بزنی ....
سلام دوستان ببخشيد اين دو روز نبودم اي دي اس الم قطع بود
من خيلي جلو نرفتم فقط حدودا بدنه خارجي تموم شد شيشه هاي عقب و جلورو گذاشتم (بدون فريم) و عكس هاش رو براتون ميگذارم در ضمن از كمكتون ممنون دوست عزيز akhz و اين كه چرا هيچ كس نظري نداد حتما نظر بديد ممنون ميشم
![]()
Last edited by naruto_ir; 14-07-2009 at 21:36.
سلام دوستان ببخشيد كه دير به دير آپ مكنم ولي چرا شما نظر نميديد
اميدوارم اينجا رو ول نكرده باشيد من تازه به كمكتون احتياج دارم
سوال 1:
بعضي از قسمت ها موج برداشته (ورتكس ها به هم خوردن) من هرچي باهاشون ور رفتم نتونستم تميز درستشون كنم عين اين عكس به موج هاي بالاي گلگير عقب توجه كنيد!!!
يا عين اين عكس كه...... خودتون متوجه ميشيد مگه نه
ديگه اين كه مشكلم اين كه گلگير عقب رو وقتي ادج هاش رو به داخل اكستريود مي كنم اين شكلي ميشه چي پيشنهاد مي كنيد!!!
اين اكستريود نشده:
اين اكستريود شده:
و آخرين مشكل اين كه بعضي جا ها از شكل رو كه مي خواهم تيز بمونه يعني اسموت نشه رو چيكار كنم
يعني عين اين كه مي خواهم جايي كه چراغ قرار مي گيره شكل مستطيل باشه ولي بدنه ي دور و برش اسموت بشه چي كار بايد بكنم!!!!!!
مانند اين عكس:
يا عين گالردويي كه دوست عزيزمون محصن درست كرده بود ديد كه جاي چراغ جلو هاش حالت مستطيلي شكل بود.
شما رو به خدا كمكم كنيد گير هاي اساسي كارم اينان خيلي باهاشون مشكل دارم!!!!!!!!!!1
Last edited by naruto_ir; 17-07-2009 at 17:34.
سلام دوست عزیز ، کارت خیلی عالیه ...
در مورد مشکلات که گفتید ، شما از ابتدا نباید چمفر کنید و سپس به داخل کشیدن اج ها شروع کنید .
در مورد تنظیم نبودن ورتکس ها چون قسمت هایی که نشون دادید چمفر خوردن ، تنظیم کردنشون خیلی کار زمان بری هست ، پس بنظرم ورتکس های اون منطقه رو که چمفر کردین رو انتخاب کنید و دو تا دو تا به هم weld کنید و یکبار دیگه چمفر کنید.
اونجایی که میخواهید تیز بمونه رو باید چمفر یدید و مقدارشو خیلی کم کنید ، حتی 0 !
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم ...
آقا خيلي ممنون واقعا كمك كرديد خيلي خوش حال شدم :دي
سلام به همه گي
يه قسمت ديگه تموم شد: چراغ ها
و اين هم از عكس ها
نظر يادوتون نره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)