تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: یه سیستم خفن برای اجرای همه بازیهای نسل جدید با آخرین تنظیمات

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من یه پیشنهاد میدم لطفاً دوستان فحش ندید من بعد از کلی تفکر به این نتیجه رسیدم، من خودم به شخصه الان سیستم بخوام بگیرم از اونجایی که از کار و زندگی هم میزنم میشینم بازی میکنم یه Xbox360 رو هم جزو قطعات سیستمم حساب میکنم . البته احتمالاً یه LG W2261V هم همراهش میگیرم، حالا این فقط یه پیشنهاده کلا تفکر من الان در مورد بازی اینطوریه.
    البته از اواتر ايشوم معلومه كه xbox360 دارن و الان مي خوان پي سي بگيرن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر Xbox360 داری یه LG W2261V بگیر پس حتماً، FullHD با ورودی HDMI.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نه بابا Xbox 360 ندارم فقط از مارکوس فنیکس خوشم میاد
    آره Xbox 360 رو هم میشه جزو قطعات حساب کرد ولی اونوقع دیگه هزینش میشه 1500000 تومان که منم آه در بساط ندارم

راستی مشخصات سیستمی که الان دارم اینه:
    System Model : P4M 900 T-M2
    Processor: Inte(R )Pentium ( R )4 CPU 3.00GHz (2 CPUs )
    Memory : 2GB RAM
    VGA: NVIDIA GeForce 8400 GS

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه بابا Xbox 360 ندارم فقط از مارکوس فنیکس خوشم میاد
    آره Xbox 360 رو هم میشه جزو قطعات حساب کرد ولی اونوقع دیگه هزینش میشه 1500000 تومان که منم آه در بساط ندارم

راستی مشخصات سیستمی که الان دارم اینه:
    System Model : P4M 900 T-M2
    Processor: Inte(R )Pentium ( R )4 CPU 3.00GHz (2 CPUs )
    Memory : 2GB RAM
    VGA: NVIDIA GeForce 8400 GS
    من که بودم از قطعات میزدم یه 360 میگرفتم حتی Arcade الان بازی های تاپ دونه دونه برای PC دارن کنسل میشن. کلا اون 200 خورده ای که میدی کلی ارزش داره. به صورت کلی الان برای بازی دیگه خیلی زیاد PC توصیه نمیشه مگه بخوای یه زمانی Starcraft II بزنی که اونم سیستم نمیخواد.

داره خودمونی میشه omidjahan88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اما یه چیزی که هست بازیهای کنسول خیلی گرونتر از بازیهای پی سی هست البته تو ایران
    بازی 80 تومنی کنسول رو واسه پی سی شو میشه خرید2 هزار تومن که اینطوری خیلی به صرفه تره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها بزن بزن کنسول و پی سی نشه!اگه کسی فقط و تنها فقط!!بخواد باز یکنی و نیم نگاهی به آیند ه م داشته باشه کنسول پیشنهاد میشه چون پی سی در مدت زمان کمتری نیازی به آپگرد داره و بحث نسل جدید بازی ها و ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مدت زمان کمتری نیازی به آپگرد داره و بحث نسل جدید بازی ها و ....
    اتفاقا به نظر من این مزیت و برتری به حساب می آد. تکنولوژی ساخت کنسول ها ثابت مونده، در حالی که برای PC هر 6 ماه یکبار یک کارت گرافیک جدید که مهم ترین قطعه است، ساخته میشه. البته هزینه ی یک pc مخصوص بازی 4 تا 5 برابر یک کنسوله.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما یه چیزی که هست بازیهای کنسول خیلی گرونتر از بازیهای پی سی هست البته تو ایران
    بازی 80 تومنی کنسول رو واسه پی سی شو میشه خرید2 هزار تومن که اینطوری خیلی به صرفه تره
    بازیهای Xbox360 هم 2 تومنن.

کلاً الان دیگه همه میدونن برای بازی کنسول بهتره نه به خاطر اینکه قدرت بیشتری دارن که البته ندارن نسبت به یک PC قوی، به خاطر بازیهایی که براشون ساخته میشه هست نه بخاطر قدرت، کلی بازیهای عالی قرار برای Xbox360 و PS3 عرضه بشه و البته عرضه شده که اصلاً PC رنگ این بازی ها رو نمیبینه وندیده حالا هرچقدرم قوی باشه بدرد خودش میخوره.

بچه ها بزن بزن کنسول و پی سی نشه!اگه کسی فقط و تنها فقط!!بخواد باز یکنی و نیم نگاهی به آیند ه م داشته باشه کنسول پیشنهاد میشه چون پی سی در مدت زمان کمتری نیازی به آپگرد داره و بحث نسل جدید بازی ها و ....
    حالا من به شما یچیزی میگم شما خودت حساب کن، شما برای اینکه یه سیستم PC برای اجرای بازی های جدید جمع کنی چقدر هزینه اضافی تر میکنی، یعنی کارت گرافیک قوی، CPU و رم بالا و... همین هزینه ها رو حساب کنی میبینی هزینه 1-2 تا کنسول از توش در میاد، شما یه سیستم معمولی ارزونتر برای کارت میگیری و مبلغی کمتر از اون هزینه اضافی رو میدی کنسول میخری، حالا کنسول قدیمی هم بشه بازم مشکلی نیست چون هزینه وحشتناکی براش نکردی که دلت بسوزه 200 خورده ای پول دادی، چند سال بعدش با همون پول مازاد یه مدل جدیدتر میخری ولی تو PC شما فقط باید همون هزینه کنسول رو بدی کارت گرافیک بخری و .... حال کن چه تحلیلی کردم به به.

کلاً کنسول بهتره حالا دیگه نمیخوام بیشتر از این بحث این تاپیک رو به اون سمت ببرم.
    Last edited by milky way; 13-07-2009 at 23:46.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا من به شما یچیزی میگم شما خودت حساب کن، شما برای اینکه یه سیستم PC برای اجرای بازی های جدید جمع کنی چقدر هزینه اضافی تر میکنی، یعنی کارت گرافیک قوی، CPU و رم بالا و... همین هزینه ها رو حساب کنی میبینی هزینه 1-2 تا کنسول از توش در میاد، شما یه سیستم معمولی ارزونتر برای کارت میگیری و مبلغی کمتر از اون هزینه اضافی رو میدی کنسول میخری، حالا کنسول قدیمی هم بشه بازم مشکلی نیست چون هزینه وحشتناکی براش نکردی که دلت بسوزه 200 خورده ای پول دادی، چند سال بعدش با همون پول مازاد یه مدل جدیدتر میخری ولی تو PC شما فقط باید همون هزینه کنسول رو بدی کارت گرافیک بخری و .... حال کن چه تحلیلی کردم به به.

کلاً کنسول بهتره حالا دیگه نمیخوام بیشتر از این بحث این تاپیک رو به اون سمت ببرم.
    مهندس منم همینو گفتم دیگه!!!!

کنسول پیشنهاد میشه
    اتفاقا به نظر من این مزیت و برتری به حساب می آد. تکنولوژی ساخت کنسول ها ثابت مونده، در حالی که برای PC هر 6 ماه یکبار یک کارت گرافیک جدید که مهم ترین قطعه است، ساخته میشه. البته هزینه ی یک pc مخصوص بازی 4 تا 5 برابر یک کنسوله.
    یعنی برای اینکه یا پی سی بروز باشی باید هزینه بیشتر در مدت زمان کمتر بکنی یک بعدش اینکه یه سری بازی اول برای کنسول میان بعدا با هزار یک دردسر و مشکل برای پی سی میان(GTA IV) یا اصلا نمیان و البته برعکس! در ضمن یه مورد کوچیک هست که معمولا دوستان مطرح می کنن اورکلاک هست و قابلیت سلینگ بایینگ کم ضرر برای ارتقا که حسابی جای بحث داره و برای اینکه منحر ف نشیم بحث همین جا تموم بشه بهتره

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    اینکه کنسول برای یه سری بازی ها بهتره رو قبول دارم و این که یه سری بازی ها مثل 2 Gears Of war برای Xbox 360 و God Of War برای PS3 و یه سری بازی دیگه رو نمیشه روی کامپیوتر داشته باشیم
    ولی واقعا اکثر بازی های اکشن رو نمیشه با کنسول بازی کرد منظورم از نظر کنترل هستش
    واقعا کرایسیس بازی کردن با کنسول خسته کنندست تا با یه PC قوی و یه مانیتور عالی بازی کنی
    در ضمن من فقط سیستم رو برای بازی نمیخوام برنامه های دیگری هم هستند
    حالا Xbox چنده؟
    ممنون

12. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •