تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: مشاوره برای خرید یه لپ تاب خیلی معمولی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما اين مدل رو داري با Acer 5738 مقايسه ميكني ؟؟ حيف نيست اين رو بخري بيخيال ايسر بشي ؟
    شما خودت يه نگاه بنداز و مقايسه بكن با اون ايسر كه من در پست دوم مشخصات و قيمت دادم
    هم گرافيك هم هارد هم رم هم پردازنده بهتري داره با نهايتا 100 هزار تومن اختلاف قيمت
    چيزي بخريد كه بعدش پشيمون نشيد
    باید به کارایی را را دید نه اینکه چند GIG رم و گرافیک داره ضمنا دوست عزیز لپ تاب با کامپیتر خانگی فرق می کند اگر مخالف هستید بنده از اساتید این بخش می خواهم بیایند و نظر بدهند و این رویه اشتباهی که بگوییم که فلان لپ تاپ 4 GIG رم دارد و فلان مقدار چی چی و................... در یک لپ تاپ باید همه اجزاء سرعت را تامین کنند تا منجر به کارایی بشود برخلاف PC که قسمت بیشتر سرعت دست CPU&RAM هست و برخی اوقات یک لپ تاپ با 1یا 2 GIG رم با باس 667 از لپتاپ با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالاتر بهتر کار می کند
    Last edited by sma3ali; 23-07-2009 at 22:14.

2. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ما بحثمون لپ تاپ هست نه دسكتاپ در ضمن كامپيوتر خانگي هم به لپ تاپ گفته ميشه هم دسكتاپ ، مگه دسكتاپ تو اداره نداريم ؟؟ اون رو هم ميگن كامپيوتر خونگي ؟؟!
    گيريم حرف شما درست باشه ، لطفا يك لپ تاپ به قول شما مچ و كامل بياوريد با رم 1 گيگ و پردازنده Pentium Dual Core معمولي باس 667 و گرافيك اينتل (‌طبق حرف شما ) تا بتونه تو قدرت و كارايي با مثلا مدل XPS 1640 دل رقابت كنه ( رم DDR3 4GB و CPU 1066 6 MB )
    خواهشا مدل رو ذكر كنيد رو هوا حرفي نزنيد تا بحث بيخودي راه بيفته ( اين رو جدي ميگم )
    با دليل هم ثابت كنيد در دسكتاپ كارايي فقط و فقط مربوط به پردازنده و رم هست ( پس اين وسط نقش خود Main Board و Power و هارد و گرافيك چي ميشه ؟ )
    شما دقت كن دوست عزيز ، ساختار لپ تاپ با دسكتاپ متفاوت هست ولي نه اينكه اينطوري مقايسه بشه !
    بعدش هم بحث من سر ارزش دستگاه خريداري شده هست ، شما به چي ربط ميدي ؟ به اين كه با فلان كانفيگ هم ميشه آپولو هوا كرد !!

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

شما اين مدل رو داري با Acer 5738 مقايسه ميكني ؟؟ حيف نيست اين رو بخري بيخيال ايسر بشي ؟
    شما خودت يه نگاه بنداز و مقايسه بكن با اون ايسر كه من در پست دوم مشخصات و قيمت دادم
    هم گرافيك هم هارد هم رم هم پردازنده بهتري داره با نهايتا 100 هزار تومن اختلاف قيمت
    چيزي بخريد كه بعدش پشيمون نشيد
    شما رو چه حسابی Acer رو قبول دارید؟ خودتون یا یکی از آشناهاتون داشتند و باهاش کار کردید؟ همه میگن Acer بدرد نمیخوره، حتی یکی از فروشنده هاش! یه دلیل قانع کننده بیارید و از روی اطلاعات و عکس نظر ندید.

اگه بی ادبی کردم ببخشید دوست من.

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در مورد نصب لینوکس روی لپ تاپ یه تذکر بهتره بدم سعی کنید درایوی که می خواید لینوکس بریزید رو به ext4 فرمت نکنید بعد ها دردسر ساز می شه من خودم روی هارد اصلی لپ تاپم لینوکس نریختم ریختم روی هارد اکسترنال الانم هر وقت بخوام از روی اون بوت می کنم چند گانگی فرمت هارد خظرناکه یا کلا لینوکس بریزید ( که یا کارت صوتی رو نمی شناسه یا مودم رو که باید کانفیگ کنید ) یا کلا ویندوز
    یا علی

7. این کاربر از Qua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ایسر رو من در موردش شنیدم قطعاتش درجه های کیفیش پایین هست اما می دونید سومین رتبه فروش بعد از اچ پی و دل رو داره مطمئنا اگه باهاش راه بیای اذیتت نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما بحثمون لپ تاپ هست نه دسكتاپ در ضمن كامپيوتر خانگي هم به لپ تاپ گفته ميشه هم دسكتاپ ، مگه دسكتاپ تو اداره نداريم ؟؟ اون رو هم ميگن كامپيوتر خونگي ؟؟!
    گيريم حرف شما درست باشه ، لطفا يك لپ تاپ به قول شما مچ و كامل بياوريد با رم 1 گيگ و پردازنده Pentium Dual Core معمولي باس 667 و گرافيك اينتل (‌طبق حرف شما ) تا بتونه تو قدرت و كارايي با مثلا مدل XPS 1640 دل رقابت كنه ( رم DDR3 4GB و CPU 1066 6 MB )
    خواهشا مدل رو ذكر كنيد رو هوا حرفي نزنيد تا بحث بيخودي راه بيفته ( اين رو جدي ميگم )
    با دليل هم ثابت كنيد در دسكتاپ كارايي فقط و فقط مربوط به پردازنده و رم هست ( پس اين وسط نقش خود Main Board و Power و هارد و گرافيك چي ميشه ؟ )
    شما دقت كن دوست عزيز ، ساختار لپ تاپ با دسكتاپ متفاوت هست ولي نه اينكه اينطوري مقايسه بشه !
    بعدش هم بحث من سر ارزش دستگاه خريداري شده هست ، شما به چي ربط ميدي ؟ به اين كه با فلان كانفيگ هم ميشه آپولو هوا كرد !!
    زیادی داد و بیداد نکن کسی را هم تهدید نکن برا ی خودت میگم یک مقدار اطلاعاتت رو بیشتر کن فقط یک سوال ازت می پرسم مردونه جواب بده تا الان دل و روده چند تا لپتتاب رو ریختی بیرون چون اگر اینکارو کرده باشی این حرفها از شما بعید است اگر هم نکرده باشی داری از روی تعصب صحبت می کنی و فقط از این و اون یک چیزی شنیدی و فکر میکنی مهندس شدی ضمنا اصلا حوصله جرو بحث بیخودی ندارم دیگه هم بهت جواب نمیدم

10. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ایسر رو من در موردش شنیدم قطعاتش درجه های کیفیش پایین هست اما می دونید سومین رتبه فروش بعد از اچ پی و دل رو داره مطمئنا اگه باهاش راه بیای اذیتت نمی کنه
    شما درست شنیدی ولی یک مسئله هست میدانی چرا سومین برند پرفروش دنیا است چون اون لپتابی که به دیگران می دهند (خارج از ایران) اکثر قطعاتش اروپایی و آمریکایی و معلومه که کیفیتش هم عالی است ولی اینی که در ایران به اسم ایسر به دست مردم می دهند جنس های بنجل چینی و ریمارک شده است واسه همین هست که می گویم lenovo n500 از این ایسر با gig 60 رم ddr3 بهتر است

12. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

لب تاپ های سوزوکی خوب هستن یا اینها هم آشغالن؟

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

لب تاپ های سوزوکی خوب هستن یا اینها هم آشغالن؟
    تا انجایی که من میدونم ایسر از سوزوکی خیلی بهتره

15. این کاربر از mehrshad taheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

زیادی داد و بیداد نکن کسی را هم تهدید نکن برا ی خودت میگم یک مقدار اطلاعاتت رو بیشتر کن فقط یک سوال ازت می پرسم مردونه جواب بده تا الان دل و روده چند تا لپتتاب رو ریختی بیرون چون اگر اینکارو کرده باشی این حرفها از شما بعید است اگر هم نکرده باشی داری از روی تعصب صحبت می کنی و فقط از این و اون یک چیزی شنیدی و فکر میکنی مهندس شدی ضمنا اصلا حوصله جرو بحث بیخودی ندارم دیگه هم بهت جواب نمیدم
    اولا لحن صحبت شما متعلق به اينجا نيست شما داد بيداد نكن
    شما تاپيك رو شلوغش كرديد و بحث بيخودي كه اصلا وارد نيستيد رو راه انداختيد
    قرار شد مدل رو ذكر كنيد ، چرا چيزي نميدونيد بيخودي تز ميدين ؟؟
    شما مدل رو ذكر كن (‌طبق حرف خودت دوست من )
    من هم كسي رو تهديد نكردم ، من هميشه با همه دوستانه برخورد ميكنم و اين رو هم از بچه هاي انجمن لپ تاپ بپرسيد
    از سابقه من تو انجمن بپرسيد ، از دوستانم بپرسيد اونها در مورد من نظر ميدن من هم خودم رو مهندس نميدونم (‌ان شاالله 1 سال ديگه درسم تموم ميشه ) درسم هم مرتبط با فعاليت انجمن لپ تاپ هست
    من هم اگه قرار باشه تعصب داشته باشم روي برند دل دارم ولي ميبينيد كه ابراز نميكنم
    شما گفتي يك لپ تاپ با باس 667 و رم 1 گيگ با 4 گيگ و CPU 1066 ميتونه بهتر كار كنه ،‌مدل رو ذكر كن در غير اينصورت عذر خواهي كنيد
    شما به تاپيك خود ايسر 5738 بريد اطلاعات خوبي كسب ميكنيد
    خواهشا اين موارد رو براي بنده كه فكر ميكنيد فقط ادعا دارم اثبات نماييد
    اگر نميخواين جواب بديد كاملا نشون دهنده اين هست كه كم آورديد و فقط تاپيك رو شلوغ كرديد
    منتظر هستم

17. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •