1555 چقدره قیمتش؟تو ایران هست؟مشخصاتش بالاتره؟شرمنده زیاد سوال میکنم...ممنون.
1555 چقدره قیمتش؟تو ایران هست؟مشخصاتش بالاتره؟شرمنده زیاد سوال میکنم...ممنون.
سلام
از همه ممنون 1537 را انتخاب کردم خیلی ظاهر تفاوت داره!
می خوایم بالاخره باهاش زندگی کنیم !
بابا ناراحت بشم چرا !!؟بحث ميكنيم با هم و ناراحتي هم نداره اصلا كسي هم حق اينكه ناراحت بشه رو نداره
بيشتر كانفيگ هاي 1537 تو بازار ايران با 3450 توليد شدن و معمولا پردازنده باس 800 هست ، به اين دليله كه ميگم 1520 بهتر عمل ميكنه
فعلا كه شركت هاي اصلي وارد نكردن
مشخصاتش قطعا بالاتره مخصوصا گرافيك و پردازنده
سلام
یه چیز جدید شنیدم که Studio 1537 ممکنه بعضی از چیپستهای سخت افزاری را نشناسه خصوصا با xp تا حالا کسی این مدل
را با این ویندوز تست کرده به طور مثال در مورد شبکه کردن کامپیوتر مشکل پیدا کنه؟
من خودم 1537 دارم و باید بگم عالی هست هم خوشکله هم بسیار قوی پرافیکشم تو بازی های خیلی سنگین هم داغ نمیکنه ولی 1510 باهاش بازی معمولیم بکنی مثل اتو داغ میشه و تقریبا فرش می خواد آتش بگیره اینجور که من فهمیدم انگار 1537 داخلش سیستم کولر گازی داره !
این خودش به طول عمر کمک زیادی میکنه
دوربینشم 2 مگا پیکسله و واقعا با کیفیته
فقط خواستی بگیری حتما ساخت poland بگیر ولی تو همون poland هم 2 مدله کیبورد عربی کیبورد انگلیسی اونی که رو دکمه های کیبورد کنار حروف انگلیسی عربی هم داره نخر آخه زیرکیبورد نور نداره اما اون یکی زیر کیبورد چراغ داره و تو شب دکمه ها دیده میشن
ولی از لحاظ گرافیک من تو ویستا با 1510 مقایسه کردم به geforce8400 برای 1510 امتیاز 5.1 میده اما به 3450 امتیاز 4.6 میده تو بازی مثل undercover کمی تیک داره اما 1510 کمتر تیک داره البته فکر می کنم با directx مچ نیست چون directx9 رو ویستا نصبه تو windows 7 که تست کردم هیچ گونه تیکی نمیزنه و کاملا روان بازی می کنه امتیازشم 5.2 میزنه اما 1510 رو دیگه نشد تو windows 7 تست کنم ببینم اونم بهتر میشه یا نه
ولی در مقایسه با geforce 9300 مشخصه که 3450 باید خیلی ضعیفتر باشه چون اگه 3450 و 8400 را در یک سطح در نظر بکیریم 8600 نسبت به 8400 خیلی قوی تره چون 8400 256 مگ رم داره اما 8600 512 و 9300 هم از 8600 قوی تره
گرافیک 3670 شاید در حد 9300 باشه که رو بعضی مدلای xps هست
سلام
خیلی ممنون
اما برای من گرافیک مهم نیست فقط می خواستم مطمئن شم که studio 1537 با windows 7 برای شبکه کردن کامپیوتر مشکل ایجاد نشه اگه کسی امتحان کرده و تونسته شبکه کنه بگه من فقط شنیدم ممکنه به طور مثال چیپست lan را نشناسه؟؟!
تا انجایی که اطلاعات من قد میده!
تمام نرم افزارایی که رو ویندوز ویستا نصب میشه بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 7 هم نصب میشه درضمن در حال حاظر ویندوز 7 کاملش نیومده هنوز هم مشکل داره با ورژن کاملش باید تست کنی عزیز
الله اكبر !!اینجور که من فهمیدم انگار 1537 داخلش سیستم کولر گازی داره !
لپ تاپ رو هيچ وقت روي فرش نميزارن ، اون هم هنگام كارهاي سنگين يا بازي كردن !1510 باهاش بازی معمولیم بکنی مثل اتو داغ میشه و تقریبا فرش می خواد آتش بگیره
نه همچين مشكلي در كار نخواهد بودفقط شنیدم ممکنه به طور مثال چیپست lan را نشناسه؟؟!
اینو ندیده بودم!
خیلی باحال بود!
مخصوصا الله اکبر شما کلی خندیدم
کولر گازی!
لپ تاپ فقط از لوله مسی و فن برای خروج حرارت استفاده میکنه مثل گرافیک های pc!
یه سریاش به خاطر سیستم تهویش داغ میکنه یه سریاش به خاطر سیستم خودش دمای بالایی داره زیاد داغ میکنه این به معنی سادش بود!
در مورد فرش هم شانس اوردی سیستم نسوخته!
بیشتر راه تهویش رو گرفتی بعد میگی داغ میکنه!
یه کول پد به اصطلاح خودم!استند خنک کننده بگیر کمک کن دمای لپ تاپت بیاد پایین موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)