کاری نمیشه کرد؟ من این 3ماه رو می خواستم که...ای بابا 1سال!!!فکر کنم سوئچ ها پر شده!
جا هایی که متقاضی زیاده اینجوره تو نوبت باید بای تازه مثلا 6 ماه 1 سالم فکر نمی کنم بدن. چون متقاضی بالاست
کاری نمیشه کرد؟ من این 3ماه رو می خواستم که...ای بابا 1سال!!!فکر کنم سوئچ ها پر شده!
جا هایی که متقاضی زیاده اینجوره تو نوبت باید بای تازه مثلا 6 ماه 1 سالم فکر نمی کنم بدن. چون متقاضی بالاست
ما هم حدود دو سالی هست که این بلای خانمان سوز (فیبر نوری) سرمون اومده .این مخابرات نامرد از همون اول با isp ها مشکل داشت حالا هم که ریش و قیچی دست خودشونه فکر کنم میخواد یه حال اساسی از isp ها بگیره به هرحال تا مخابرات تجهیزات جدید نصب نکنه isp ها هیچ کاری نمیتونن بکنن.
با سلام خدمت دوستان چون زیاد پاشون آب میخوره اکثرا این کار رو انجام نمیدن . یه کارت adsl4 که حدود 600 تومنه و به ازای هر 4 مشترک یه کارت etc که حدوده 400 تا 500 تومنه نیاز هست .( این واسه مخابرات و سرورها هست که باید این تجهزات رو اضافه کنند )
یک سرچ تو گوکل بزنید متوجه میشید
راستی من با هیچ کلکی یا کاری نمی تونم کنم تا این ADSLرو بگیرم؟
بهترین راه همون وایرلسه ..... فقط من شنیدم وایرلس هم نوسان زیاد داره ...... کسی در مورد کاراییش اطلاعی نداره ؟!
والله ما 2 سال پیش رفتیم DSL بگیریم گفتند فیبر هستید، منطقه جعفری - ولنجک - خلاصه گفتند درخواست بده، ما درخواست دادیم و امروز برو فردا بیا دیگه بعد از 2 ماه رفتم داد و بیداد، بردنم پیش رئیسشان مردک اندازه بز حالیش نبود میگفت شما با دایل آپ کار کن، دیدم اینطوری فقط اعصاب خودم خراب میشه، یه نفس عمیق کشیدم، یه حاله اساسی جلو رئیس منطقه به وزیرش دادم بعدشم آمدم منزل زنگ زدم داتک وایرلس ازش گرفتم.
اگه از قیمتش که بگذریم - دو برابر DSL - فوق العاده ازش راضیم، تا حالا قطعی نداشته و اصلا هم نوسان نداره، با اینکه خانه ما جزو پوشش شبکه اش نیست ولی مثل بلبل واسم آوازه کانت شدن میخوانه و کلا راضی راضی ام...
ببینید 1 راه داره اونم اگه امکانش واسه مخابرات باشه . شما یک جانباز پیدا کن و اون واست اقدام کنه و بره و بگه من به دلیل جانبازی باید هر هفته و هر روز تحت نظر پزشکم تو آلمان باشم و باید ببینتم و ....... اون موقع اگه راه حلی باشه پیاده می کنند . فقط خواهشن از فردا همه کارت به دست در مخابرات جمع نشن![]()
رئیس بازرسی مخابرات تا اونجا که یادمه شنبه ها وقت برا عموم می داد تا حضوری برن پیشش شکایت کنن! به نظرم اگه برین پیش این فرد شاید شاید یه اری بکنه براتون!
شماره تلفنش هم توسایت مخابرات بود
من مجبور شدم یک خط مسی از مخابرات بخرم
51000 تومان پیاده شدم
کاملا موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)