ایول عزیز . یه همچین جوابی میخواستم . من خودم هم دنبال یه گوشی خوب وین موب میگشتم اما چون شنیده بودم صداش زیاد کیفیت نداره یه مقدار دستم شل شده بود . در هر صورت خیلی حال دادی عزیز . بازم ممنون از جوابت
ایول عزیز . یه همچین جوابی میخواستم . من خودم هم دنبال یه گوشی خوب وین موب میگشتم اما چون شنیده بودم صداش زیاد کیفیت نداره یه مقدار دستم شل شده بود . در هر صورت خیلی حال دادی عزیز . بازم ممنون از جوابت
خواهش میکنم.اما صدای تو هدفون رو میگی یا صدای اسپیکر؟من منظورم تو هدفون بودااا![]()
صدای اسپیکر پاکت پی سی ها مختلف فرق دارن...مثل گوشی های دیگه...
نه اشتباه میکنی هنوز برای Symbian 9.4 (S60V5)0 مثل n97 نیومده ، تو سایت اصلیش هم بری میبینی هی سازنده هاش دارن دست دست میکنن هی میگن امروز میدیم ، فردا میدیم ... اعصاب همه رو خورد کردن !
وگرنه که اگه بیاد بهترینه ...![]()
اگه یه پاکت پی سی بی درد سر و خوش دست و با قیمت مناسب و صدای اسپیکر بسیار قوی می خوای:
HTC Touch 3G
آنچه شما خواسته اید!
تائید میشود در حد1000000000میکرو در ثانیه
1لحضه هم شک نکن
خود من اگه ایکس وان رو نخریده بودم.با این قیمتی که3gداره فقط وفقط خودش و واقعا هم کامله!فلش دوربینش نداره اما این یکی از پاکت پی سی ها که دارن همین x1یاproکه جفتشو دارمproرو فروختم! هیچ گلی به سرت نمیزنن انقدر ضعیفه که نداشته باشه هم فرقی نمیکنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)