به احتمال زياد پاور شما خراب شده، اين نشونه اصلي خراب شدن پاور هستش كه دكمه پشتشو بزني مستقيما روشن ميشه سيستم، و يكي ديگه از نشانه هاي خرابي پاور ندادن تصوير و بوق سلامت دستگاه هستش!!
از نظر من به فكر يه پاور باش
به احتمال زياد پاور شما خراب شده، اين نشونه اصلي خراب شدن پاور هستش كه دكمه پشتشو بزني مستقيما روشن ميشه سيستم، و يكي ديگه از نشانه هاي خرابي پاور ندادن تصوير و بوق سلامت دستگاه هستش!!
از نظر من به فكر يه پاور باش
چيزي كه تك باشه دردسراشم خاصه ديگه
من قبول دارم مادربوردهاي اينتل مقاومت خوبي دارن اما اين بيشتر قديما صدق مي كرد، الان به اين دليل كه تو بازار كم گير مياد كمترم تو تعميرگاه ها هستن
خب بدین آواژنگ با هزینه خودتون!
بعيده كه ايراد سخت افزاري داشته باشه!!!
احتمالا بايوسش آپديت ميخواد يا رواليه كه خود سازندش تو بايوس كار گذاشته، به نظر من نميتونه از مادربورد باشه
دیدم بحث سره تعمیر مین گیگا هست با مشکل کار ی ندارم...بعيده كه ايراد سخت افزاري داشته باشه!!!
احتمالا بايوسش آپديت ميخواد يا رواليه كه خود سازندش تو بايوس كار گذاشته، به نظر من نميتونه از مادربورد باشه
كو مين گيگا ؟!!!
بحث برد اينتل هستش حالا اگه منظورت اينه كه مين اينتل رو ببره آواژنگ واسه تعمير يه چيز ديگه اس
آره منظورم این بود!بحث برد اينتل هستش حالا اگه منظورت اينه كه مين اينتل رو ببره آواژنگ واسه تعمير يه چيز ديگه اس![]()
مادربردهایی که جدیدا دارم اسمبل میکنم مثل مادربرد شما کار میکنن.دیباگر هم اول یه مرحله تا تست رم میاد و دوباره برمیگرده از اول شروع میکنه.احتمالا این یه روال جدیده که توی بایوس گذاشتن برای راه اندازی بهتر سیستم و نشونه خرابی نیست.
علاوه بر این مشکل یه کی دیگم اضافه شده (از قبل بود اما با عوض کردن ویندوز تازه متوجه شدم) موقع بوت کردن همه ی کلید ها ی F2,F1,.. (فقط Fها) از کار میافتن دیگه ویندوز xp رو هم نمیتونم نصب کنم ( F8 نمیشه زد) بایوس رودوباره آپدیت کردم اما بازم فرقی نکرد
کسی نیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییت کمکی کنه
ببين روي كيبورت معمولا سمت چپ هست نوشته F يا Function است اونو بايد چراغشو خاموش كني تا كليدهاي F فعال شوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)