تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: آموزش مهم » پكيج هاي نرم افزاري MRT چگونه ساخته شده اند؟

داره خودمونی میشه zable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما کافیه فقط یک سری به سایت این شرکت به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزنید تا با نکات جالبی رو به رو بشین
    تعداد ویندوزهایی که این شرکت رایت میکنه میده بیرون از تعداد ویندوزهایی که خود شرکت مایکروسافت تولید میکنه بیشتره!
    من نمیدونم وقتی برنامه ها نسخه های جدیدترشون به بازار میاد چه احتیاجی به نسخه های قدیمی ترش هست؟
    اخه الان دیگه کی Windows XP SP2 استفاده میکنه؟
    خود مایکروسافت دیگه از این ویندوز پشتیبانی نمیکنه!ولی مثل اینکه ایشون میکنه!
    البته مشخصه دلیلش چون 24تا DVD!!! به این سادگیا پر نمیشه و باید نسخه های مختلف برنامه هایی مثل Office رو از زمان پیدایشش تا الان گذاشت!
    در نهایت به نظر من چپوندن یه اسم تو همه برنامه ها و دستکاری کردن های ابتدایی هنر نیست!
    من اگه جای صاحب این شرکت بودم یکم چشامو باز میکردم میدیدم مجموعه های دیگه تو بازار چرا موفقند و چرا هرجا اسم MRT میاد مسخرش میکنن؟
    حداقل این آدم میتونه از دیگران تقلید کنه تا شاید بتونه چند تا مشتری واسه خودش دستو پا کنه!
    از آقا دکتر احسانم ممنونم که این پستو گذاشته تا همه بدونن ایشون آپولو هوا نکرده!

2. 2 کاربر از zable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی از بزگرترین مشکلاتی که در کشور ما موجود است عدم آگاهی مردم به چگونگی بوجود آمدن نرم افزارهاست
    بعضی مردم فکر می کنند این نرم افزارها رو که شرکتهای تولیدی روانه بازار می کنند خود این شرکتها نوشته اند! در صورتی که نرم افزارهایی که در این مجموعه ها قرار می گیرد تولید شده توسط کمپانی های بزرگ نرم افزار در جهان هست مثل مایکروسافت و Adobe و... حال بعضی از همین شرکتها نیز همانند MRT از این عدم آگاهی سو استفاده می کنند و با ریسورس کردن قسمت کوچکی از نرم افزار با استفاده از نرم افزارهای Resourcer نام خودشونو جا تولید کننده نرم افزار قرار می دهند این امر اول آنکه توهین به تولید کننده اصلی نرم افزار و بعد توهین به کسی است که این مجموعه را خریده و از این موضوع اطلاع دارد . نکته بعد اینکه به خاطر اینکه نرم افزارها توسط برنامه های Resourcer باز می شوند تا تغییر در آنها ایجاد شود اکثرا طی این روند باگهایی در برنامه ایجاد می شود برای همین هم هست که ما شاهد هستیم خیلی از این نرم افزارهای دستکاری شده همانند مجموعه MRT هنگهای بی خود و بی دلیل می کنند و در برخی موراد عملکرد درست ندارد در بعضی موارد شاهد هستیم هنگامی که شما ویندوز دستکاری شده این آقا رو نصب می کنی نام user نام کامپیوتر و.. رو MRT کرده ! اگه شبکه wireles دارید یک جستجو تو Network کنید ببینید چند نفر اسم کامیپوترشان MRT با شرکت X گذاشته شده بدون آنکه خودشان آنرا بدانند! و این نیز یک نوع تجاوز به حقوق اشخاص می باشد چه بسا که ممکن است این ویندوزهای دستکاری شده حتی فایلهای مخرب داشته باشند و اطلاعات اشخاص را برای شخص خاصی ارسال کنند . همواره سفارش می کنم هنگام خرید برنامه ها از CD ها و مجموعه های استفاده کنید که دستکاری در سورس اصلی برنامه نشده باشد و نام شرکتی که آنرا جمع آوری کرده است برده نشده باشد .

4. 2 کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من وقتی میام یك برنامه‌شون ان بك میكنم با برنامه‌ی‌ Universal Extractor فایل سكریبت اینها هست
    Setup.e32
    script.bin.pcl
    flist.bin
    با اون برنامه‌ی inno setup باز نمیشه‌ ممنون از رهنمایتون

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی ویندوز رو هم به همین روش دستکاری کرده؟
    ویندوز که اپن سورس نیست؟کسی میدونه روشش چیه؟

داره خودمونی میشه hepL3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    In your mind ! ;-)

11

یعنی ویندوز رو هم به همین روش دستکاری کرده؟
    ویندوز که اپن سورس نیست؟کسی میدونه روشش چیه؟
    با دستکاری در بعضی از DLL های ویندوز با استفاده از ResHacker یا هر Resource Editor دیگه !

8. این کاربر از hepL3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •