بفرمایین اینم تقدیم به همه بچه های باحال اینجا
سوپر من در شیراز!!!!
کلیپ
نظر یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بفرمایین اینم تقدیم به همه بچه های باحال اینجا
سوپر من در شیراز!!!!
کلیپ
نظر یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من که با این یکی خیلی حال کردم مخصوصا افکت های صدایی که برای نشون دادن سرعتش و حرکتش گذاشته بودی خیلی خوب بود
ممنونم داش مسعود. با این نظراتتون من انرژی می گیرم که هر روز بسازم.
راستی اینم بگم که اگه لهی میبینید تو ویدئو به صاف و صوفی خودتون ببخشید
چون با گوشیم فیلم رو گرفتم.
منتظر نظرات بعدی هستم و منتظر ویدئو های بعدی باشید.
![]()
سلام
دو تای آخر رو دیدم
قشنگ بودند
مخصوصا آخری
ممنون
سلام به همه عزیزان. ممنونم از نظراتتون
اینم 2 تا کار جدید که در واقع یه دونه هست با 2 شی مختلف انجامش دادم
به دل خودم زیاد نشست. امیدوارم شما خوشتنون بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم خوشتون بیاد و بازم با نظراتتون روحیه ساخت ویدئو های بعدی رو هم بهم بدید و چون من که برای کنکور نمی خونم شما دعا کنید شاید با دعای شما قبول شدیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون دوست عزیز
قشنگ بودن![]()
خیلی جالبه
میگم اگه حوصله داشتی یک تاپیک باز کن و آموزشش هاش را بگذار خیلی مشتری خواهد داشت
سلام به همه دوستان عزیز خودم
ممنون از نظراتتون. ولی بی زحمت سعی کنید که اشکال هامو بگید. چون من 100% کار بی عیب ندارم.
واینکه برای تاپیک هم چشم. فقط الان سرم زیادی شوغه و وقت ندارم. کنکور هم دارم تازهکنکور و که بدم ایشالا میزنم تو کار افتر تمام وقت
.یه مژده هم بدم دیروز می خواستیم این ویدئو رو بسازیم. ولی نشد. ایشالا امروز درستش می کنیم. ویدئو زانیار (تفره نرو) رو دیدین؟؟؟ مرده میاد تو همین جوری چند تا از خودش دم درن. چندتاشون تو آشپزخونه . چندتاشون دارم بازی می کنن و ..... دارم یه اونجوری می سازم
![]()
با سلام خدمت داداش رضا و بقیه دوستان عزیز.
راستش من تازه با AE کار میکنم ولی چون قبلا با نرم افزارهای پریمایر و کومبوزشن و ... کار کرده بودم یاد گرقتن AE برام کمی راحت تر بود.
داداش رضا جان من یه خواهشی که ازت دارم اونم اینه که اون کلیپ اولیت هست که عکس یاس توشه و اون رویش گل , خواستم ببینم اون رویش گل چطوری درست کردی آخه کل اینترنتو بهم ریختم نتونستم آموزششو پیدا کنم.
یعنی خیلی برام مهمه. اگه میشه آموزش اون گل رو برام بزاری خیلی خیلی ممنون میشم.
در ضمن تو خود AE ساختی یا یه پلاگینیه که این کارو انجام میده؟
تو چن تا از پستا خوندم که نوشته بودن گل رو تو فتوشاپ درست میکنیو امپورت میکنی به AE و تو AE یه افکتی میدیو تمام.
خواستم ببینم اینطوریه؟
اگه اینطوریه اون افکتی که از پایین شروع میشه و تک تک ساقه هارو باز میکنه رو معرفی کن که چه افکتیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)