تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: سوال در مورد اتصال كامپيوتر به تلويزيون

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من وصل کردم اما تصویر نمیاد
    روش اتصال : vga به یک خروجی ویدیو مثل اون زرده در تصویر بالا
    کسی نمی دونه مشکل کجاست ؟
    سلام. مدل کارت گرافیک و تلویزیونتون چیه؟! از داخل تنظیمات درایو هم چیزی رو تغییر دادین؟

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

سلام. مدل کارت گرافیک و تلویزیونتون چیه؟! از داخل تنظیمات درایو هم چیزی رو تغییر دادین؟
    سلام
    کارت گرافیکم gtx 260 هست و تلویزیونم یک فلترون ال جی هست که فقط یک ورودی برای تصویر داره
    وبرای تنظیمات هم فکرنکنم چیزی رو تا حالا تغییر داده باشم
    البته یه بار رفتم کنترل پانل انویدیا قسمت set up multiple display یه خورده ور رفتم بالاخره یه تصویر خیلی خیلی ضعیف سیاه وسفید نشون داد که خیلی پرش داشت و نا واضح بود اما دیگه همونم نیومد

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    کارت گرافیکم gtx 260 هست و تلویزیونم یک فلترون ال جی هست که فقط یک ورودی برای تصویر داره
    البته یه بار رفتم کنترل پانل انویدیا قسمت set up multiple display یه خورده ور رفتم بالاخره یه تصویر خیلی خیلی ضعیف سیاه وسفید نشون داد که خیلی پرش داشت و نا واضح بود اما دیگه همونم نیومد
    شما باید در همون کنترل پنل انویدیا ، گزینه ی خروجی s-video رو فعال کنید! اگه باز مشکل داشتید ، احتمالأ مشکل از کابل هستش!

4. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    شما در همون قسمت setup multi display یه گزینه داره به نامه tv که اونو تیک میزنید و سپس اتصال tv نصب میشه بعد هر زمان که خواستید به tv وصل کنید تو تنطیمات display را از مانیتور به tv تغییر داده و restart کنید حالا دیگه بدونه مشکل میتونید به tv کارت گرافیکتونو نصب کنید

6. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

شما باید در همون کنترل پنل انویدیا ، گزینه ی خروجی s-video رو فعال کنید! اگه باز مشکل داشتید ، احتمالأ مشکل از کابل هستش!
    این گزینه کجاست و دوم اینکه کابل رو نو خریدم

شما در همون قسمت setup multi display یه گزینه داره به نامه tv که اونو تیک میزنید و سپس اتصال tv نصب میشه بعد هر زمان که خواستید به tv وصل کنید تو تنطیمات display را از مانیتور به tv تغییر داده و restart کنید حالا دیگه بدونه مشکل میتونید به tv کارت گرافیکتونو نصب کنید
    همچین گزینه ای در setup multi display نیست فقط این my display is not shown هست که با کلیک روش یه کادر باز میشه که دو گزینه داره rigorous display detection و force television detection که اولی نتیجه ای نمیده و دومی غیر فعاله

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

ما که فعلا نتونستیم وصل کنیم اما اگه کسی راه حلی داشت هروقت که بود حتی سه چهار ماه دیگه من منتظر هستم

داره خودمونی میشه irlahijan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان , یه سوال خیلی خیلی حیاتی :
    کارت گرافیک 8400 GS ( NVIDIA ) ( خروجی S-Video)
    تلوزیون Toshiba Bomba نسبتا قدیمی ( ورودی AV , از همین زرد های نک سوزن دار ) اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه تبدیل S-Video به Composite گرفتم

تنظیم کارت گرافیکم اینطوریه :

اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1042x500 و حجم آن 73 کیلوبایت میباشد.

تو قسمت Disaplay mod فقط یکی Single داره
    بعد از زدن Force television detecsion on startup می گه OK بزن بعد Reset می شه , ولی اتفاقی روی تلوزیون نمی افته
    درایور هم خوب نصب شده
    دیگه باید چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه irlahijan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

منم اين كابلو تهيه كردم همين مشكل دارم
    تصويري كه ميده سياه سفيده و نصفه هست تصوير نصف شده و نصفه راستش در چت تلويزيون هست
    خيلي تصوير بدي ميده
    اما نكته جالب اينه وقتي از طريق سيف مود safe mode وارد ميشم تصوير رنگي و درست هست البته افت كيفيت داره
    مثل اينكه موبايلتو به تلويزيون وص كني اما تو سيف مود خيلي خوب و رنگي هست بديش اينه نميشه فيلمي اجرا كرد البته من تو سون تست كردم چون درايور صدام نداشتم فكر كنم مديا پليرش باز نميشد
    بهرحال كمك برسونيد اصلا انگار راه درست درموني براي اينكار نيست ها ؟
    يا كابله موند رو دستمون يا بايد بريم يك تلويزيون s-video دار بخريم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •