این هم لینک کارت گرافیک در سایت گیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک کارت گرافیک در سایت گیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز CPU شما دقیقا چی هستش؟!
درایورتون رو آپدیت کنید!
با برنامه های دیگه مثل 3Dmark Vantage / 05 تست بگیرید.
بنچمارک رو ول کن در بازی ها فریم ریت کم نمیاری؟
درسته اگه فیریز و افت فریم نداره مشکلی نیست و باگ و مشکل نرم افزاره با نسخه های دیگه چک کنبنچمارک رو ول کن در بازی ها فریم ریت کم نمیاری؟
تو بازی که مثلا تو کرایسیس با اخرین گرافیک میشه اورد و حتی برادر کوچکه من این بازی رو با اخرین گرافیک تا اخر رفت و تمام بازی ها رو به غیر از gta iv تا اخرین گرافیک اجرا می کنه .
مشکلی نیست، برای اطمینان اگر روی سیستمت Java VM داری آدرس زیر برو یه Mini Benchmark کوچولو خوده Nvidia میگیره و میتونی با 9600GT مقایسه کنی ولی کلاً اینم لازم نیست همینطوری برای دلخوشکنک گفتم:
مثلا این برای منه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزیز
بخاطر PCI-E مادربوردت که یک هست نیست؟
هر چند قدرت آنچنانی نداره که بگیم محدود شده.
سلام
دوست عزيز .. اول اجازه بده چند مورد خدمتتون بگم ....
اينكه در يكي از تاپيك گفته شده بود "چون گيگابايت اسم در كرده اومده بجاي رم DDR3 از DDR2 استفاده كرده" اصلا چنين چيزي صحت نداره ... اگر گيگابايت بخواهد مدل رم را براي يكي از GPUها عوض كنه حتماً اسم مدل را هم عوض ميكنه .... دوم در مورد تقلبي و اصل بودن كارت گرافيكي ... كارت گرافيكي كه خريديد كارت ضمانت شركت آواژنگ را داشته باشه ، خيالت راحت اصل هست. سوم در مورد مسئله خنك سازي اين كارت ... اين كارت از تكنولوژي Silent Pipe استفاده ميكنه ... بطور كلي كارتهاي كه از اين تكنولوژي استفاده ميكنند نسبت به كارتهاي كه داراي فن هستند فركانس هسته و حافظه پايينتري داره. نكتهي ديگه كه بايد در مورد اين سري از كارتها توجه كني .... استفاده از فنيهاي داخل كيس است. براي اين سري از كارتها مطابق شكل زير بايد دو فن داخل كيس ببنديد.... يك فن در جلوي كيس و يك فن در پشت كيس .....
و اما در مورد مشكل شما ... من در بخش پشتيباني فني شركت آواژنگ كار ميكنم در صورتيكه مدل دقيق كارت گرافيك بگي من اينجا تست ميكنم اگر امتياز بلاتر از اون مقداري كه گفتي بود ميگم كارت و بياري تا چك كنيم ....
با تشكر فراوان ....
با سلام
مدل دقیق کارت اینه :
GV-NX96T512HP REV.3.0
دوستان اگه یک کارت گرافیک 9600GT داشته باشیم با پاور گرین 485 می کشه؟؟
جواب میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)