بايوس مادربردتو آپديت كن امكان شناسايي سخت افزارهاي جديد رو افزايش مي ده
بايوس مادربردتو آپديت كن امكان شناسايي سخت افزارهاي جديد رو افزايش مي ده
منم دقيا همين Error رو با 4830 دارم... ممنون ميشم اگه مشكلت حل شد به منم بگي
دوست عزیز دمای کارتتون تو حالت فول لود چقدره ؟ شاید دما میره بالای 100 درجه و مشکل باستون بوجود میاد
يه بار بازي قطع شد و اين صفحه اومد... يعني مشكل سخت افزاري دارم؟ بايد بره گارانتي؟
![]()
کارت گرافیکم را ارتقا داده ام ویه4850 MSI 512MB خریدم اما هیچ کدام از بازی ها رو درست اجرا نمیکنه ورنگش توی بازی پخش میشه توی همه بازی ها همین طوریه 5FALLOUT3 SilentHillPES2009Far Cry 2 مشکل از چیه سیستم پاور 535گرین رم GB DDR2 2 GHZCPU PENTIUM D INTEL 3.01 MB512 4850 مادربورد ASROCK 4COREDUAL-SATA2 اون کارت قدیمی که داشتم بهتر بود(X1050 ) ویندوز هم عوض کردم![]()
د رایور و کاتالیست بروزه!؟دی ایکس چطور؟تست 3d بگیر دماها مشکلی نداره؟اگه گارانتی داره ببر گارانتی!
سلام دوستان
من خودم به شخصه دیروز به این مشکل بر خورد کردم با Catalyst 9.7 روی Win Xp .
دیروز بعد از نصب Catalyst هنگام تست های 3Dmark06 به این Error بر خورد میکردم .
بعد از مدتی که با Catalyst و درایور ها کار کردم فهمیدم مشکل از DirectX هستش.
شما آخرین ورژن DirectX 9.0c رو نصب کنید درست میشه.
من كارتم رو فرستادم گارانتي... گفتن خرابه... قرار شد يكي ديگه برام بفرستن...
بعد از مدتی که با Catalyst و درایور ها کار کردم فهمیدم مشکل از DirectX هستش.
شما آخرین ورژن DirectX 9.0c رو نصب کنید درست میشه.
اوهوم!اگه گارانتی داره ببر گارانتی!
خیلی خوب که مشکل حل شد...من كارتم رو فرستادم گارانتي... گفتن خرابه... قرار شد يكي ديگه برام بفرستن...
من کارت گرافیکم رو عوض کردم اما از همان اول مشکل دارم وقتی وارد بازی میشم رنگ به هم میخوره
توی منوی بازی این طوری نیست فقط داخل بازی میشی این طوری میشه با کارت قدیمی خودم این مشکل رو نداشتم(X1050)بود اسم کارت جدیدم MSI 4850 512 MB است حتی درایور جدید رو دانلود کردم ((9-8ویندوز عوض کردم درست نشد( دمای کارتم در بازی به 70میرسه) توی ویندوز ویستا امتحان کردم که فوتبال را به خوبی اجرا می کرد( FIFA09 , PES2009)باحداکثر جزئیات........ بقیه بازی ها خوب نبود ولی خیلی روان بود حالا باید چه کار کنم ....فقط به من بگید چه طوری رنگش درست میشه...
سیستم من 2GBRAM و D 3.0GHZ 3.01GHZ CPU PENTIUM و RADEON 4850 512 MB GRAPHICS MSI و مادربورد 4COREDUAL-SATA2 و پاور وات 535 گرین و ویندوز )XP SP2,SP3هر دو)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)