ممنون
حالا می گم یک دیگه بزاریم سرش لپ تاب بگیریم !
ولی من پایین ترین قیمتش رو می خوام . چون لپ تاپ دارم اینو برای سر کلاس می خوام تا برنامه هامو نشون بدم
نظرتون راجب P1 سونی اریکسون چیه ؟؟
ممنون
حالا می گم یک دیگه بزاریم سرش لپ تاب بگیریم !
ولی من پایین ترین قیمتش رو می خوام . چون لپ تاپ دارم اینو برای سر کلاس می خوام تا برنامه هامو نشون بدم
نظرتون راجب P1 سونی اریکسون چیه ؟؟
Last edited by ALI TT; 10-07-2009 at 10:59.
P1 یکم قدیمی شده !!
5800 خوبه ... 5530 هم داره میادش ...
کلا به نظر من سیمبیان بهتر از Wndows Mobile هستش ...
ویندوز موبایل 5 کیوتک اس200
ویندوز موبایل 6 تاچ ویوا
اینا پیشنهادای منن
دوست عزیز بهتره که شما نیازاتونو بگین تا دوستان با توجه به نیازتون بهتر ارهنمایی کنن.
به نظره من اول تاچ ویوا چون فکر کنم از ویندوز موبایل خوشتون میاد و بعد پی1.
پی1 با اینکه قدیمیه ولی قابل قبوله.
به نظره من 5800 برای سره کلاش اصلن خوب نیست چون باید فقط با قلم کار کنی ولی پی1 بدون قلم هم میشه باش کار کرد.
ولی تو نوکیا اگه بتونی رو پولت بزاری ان97 از پی1 و 5800 بهتره.
البته من هنوز درست متوجه نشدم که شما ویندوز موبایل میخای یا سیمبین یا فرقی نداره برات..........
ممنون از تمامی دوستان
ببخشید چند روزی نبودم ... به بزرگی خودتون ببخشید
از مشاوره ها ممنون
من فقط ویندوز موبایل می خوام چون میشه با زبان های ساده مثل VB.NET و یا C#.NET براشون برنامه نویسی کرد.
الان من گوشیم W800i هستش که جاوا ساپورته . براش با JAVA برنامه نویسی می کنم ولی پر دردسر و وقت گیره .
کلا تاکیدم بر روی ویندوز موبایل همینه.
هیچ فاکتوری برام مهم نیست بجز کمی سرعت گوشی ، اندازه LCD و بیشتر قیمت آن. و اصلا مهم نیست که قدیمیه یا جدیده
بازار رفته بودم N97 خیلی توپ بود و البته همین طور قیمتش و اگه اشتباه نکنم XPRIA که مال سونی اریکسون هستشهم خیلی خیلی جالب بود که فکر کنم قیمتش 450 بود (خیلی زیاده). من سونی رو بیشتر از نوکیا دوست دارم
نوکیا تو کار مولتی مدیاست و سونی اریکسون تو سرعت گوشی (نظر کاملا شخصی)
از یه یارو پرسیدم P1 ویندوزی هستش ، گفت نه ! اگه ویندوزیه قیمتش الان چنده ؟؟؟
مدل گوشیه زیر چیه ؟
ممنون
Last edited by ALI TT; 21-07-2009 at 20:29.
مدل این گوشی که عکسشو گذاشتی p1 هستشممنون از تمامی دوستان
ببخشید چند روزی نبودم ... به بزرگی خودتون ببخشید
از مشاوره ها ممنون
من فقط ویندوز موبایل می خوام چون میشه با زبان های ساده مثل VB.NET و یا C#.NET براشون برنامه نویسی کرد.
الان من گوشیم W800i هستش که جاوا ساپورته . براش با JAVA برنامه نویسی می کنم ولی پر دردسر و وقت گیره .
کلا تاکیدم بر روی ویندوز موبایل همینه.
هیچ فاکتوری برام مهم نیست بجز کمی سرعت گوشی ، اندازه LCD و بیشتر قیمت آن. و اصلا مهم نیست که قدیمیه یا جدیده
بازار رفته بودم N97 خیلی توپ بود و البته همین طور قیمتش و اگه اشتباه نکنم XPRIA که مال سونی اریکسون هستشهم خیلی خیلی جالب بود که فکر کنم قیمتش 450 بود (خیلی زیاده). من سونی رو بیشتر از نوکیا دوست دارم
نوکیا تو کار مولتی مدیاست و سونی اریکسون تو سرعت گوشی (نظر کاملا شخصی)
از یه یارو پرسیدم P1 ویندوزی هستش ، گفت نه ! اگه ویندوزیه قیمتش الان چنده ؟؟؟
مدل گوشیه زیر چیه ؟
ممنون
نمیدونم منظورت از ویندوزی چیه ولی اگه منظورت گذاشتن ویندوز و برنامه های اون روی این گوشیه باید بگم که نه نمیشه
طبق گفته دوستان این انتخاب ها رو داری(فکر کنم به ویندوز موبایل محدود بشی بهتره چون تو کار pc هستی دیگه بهتر...)
touch viva
i900
x1
اگه میتونی x1 رو بگیر که بهترین گزینست اگر نه i900 و diamond هم هستن
اگه توان خرید هیچکدومشون رو نداری touch viva رو بردار
شما میتونید htc diamond بگیرید که قیمتش 370 هست.
گوشیه فوق العادهی هست که از نظر سرعت خیلی بالاس
دوست عزيز عکسي که گذاشتين مربوط به پي1 ميباشد که محصول شرکت سوني اريکسون ميباشد و از سيستم عامل يو اي کيو که يکي از زير شاخه هاي سيمبين ميباشد بهره ميبرد.
شرکت سوني اريکسون سريه پي از جمله پي1 را تعطيل کرده و سريه ايکس1 از جمله ايکس1 که از سيستم عامل ويندوز موبايل بهره ميبرن را جايگزين کرده.
پس در نتيجه براي پي1 ديگه برنامه اي توليد نميشه ولي در حال حاظر برنامه هاي خوب و کاربرديه زيادي براي اين گوشي هست و تا مدتي طولايني رفع نياز ميکنه البته فکر کنم هنوز شرکت هايي باشن که براي اين سيستم عامل دور به دور برنامه هايي توليد کنن.
حالا براي شما که قيمت پايين هم مد نظرتون ميباشد تاچ ويوا که از سيستم عامل ويندوز موبايل بهره ميبرد يکي از بهترين گزينه ها ميباشد.ولي اگه بتونيد حدود 470 هزار تومان هزينه کنيد ميتونيد ايکس1 بگيرين که يکي از بهترين هاست و براي شما نيز يکي از بهترينا ميباشد.
ديگه انتخاب با شما
البته دوستان دیگه هم به گزینه های خوبی مانند ای900 و تاچ دیاموند اشاره کردن که با توجه به نیازه شما میتونن گزینه های خوبی باشن
ممنون از تمامی دوستان
آخرین سوالم اینه که ، نرم افزارهایی که مربوط به ویندوز موبایل 5 هست روی 6 و یا 6.5 هم اجرا میشن
واقعا ممنون
دوست عزیز در مورد اجرا شدن برنامه ها نمیدونم ولی اینو مطمعنم که تمام برنامه های ویندوز موبایل 5 با گرافیکی بالاتر در ویندوز6 یا 5/6 هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)