اشتباه خیلی بزرگی کردی که فروختیش ........ چون بعدا قدر گوشیتو میدونی .
من که n95 8 gb دارم اگه بخوام بفروشمش یک پاکت پی سی مثل : B7610 Omnia Pro میخریدم
اشتباه خیلی بزرگی کردی که فروختیش ........ چون بعدا قدر گوشیتو میدونی .
من که n95 8 gb دارم اگه بخوام بفروشمش یک پاکت پی سی مثل : B7610 Omnia Pro میخریدم
اتفاقا به سر منم زد که n95 8GB رو بفروشم ولی نمیدونم چی بخرم بعدش!
i8510 باتریش به پای گوشی خودم نمیرسه.
سری N9 هم از N8 بهتره، تفاوت های جزیی دارن که N9 رو سرتر جلوه میده.
از گوشی تاچ هم خوشم نمیاد!
بهترین انتخاب میتونه N97 باشه .
البته من صبر میکنم گوشی دنبالم بیاد ...اینجوری باکلاس تره...: دیاگه گوشی n95 8gig تون رو بفروشید دنباله کدوم گوشی میرید؟
ولی به نظر من امنیا اچ دی و تا حدودی ساتیو ارزششو دارن واسش صبر کنی...
سلام
بايد بگم از حدود دو سال پيش كه ان95 گرفتم واقعا ديگه سراغ هيچ گوشي نرفتم و به نظر من ان95 يك گوشي كاملي است كه به سختي ميشه عيبي توش پيدا كرد ...
البته الان بعد از مدتها براي خط دومم مي خوام يك گوشي درجه 2 بگيرم كه 2630 مد نظرم است و من هرگز ان95 را نمي فروشم دوستان مي دونن ان95 سري اول و اصلي چه گوشي محشري است ... موفق باشيد.
اگر پول کافی داری فقط Iphone ... کلا چیز فوق العاده ایه ! مخصوصا مدل جدیدش!
اگر هم با 95 حال میکردی و العان پشیمونی همون 8510 رو بگیر من 20 دقیقه !! باهاش کارکردم عقل و هوشم بر باد رفت ! ( دامن از کفم برفت !! )
هر چی انتخاب کنی موفق باشی .
به نظر من اصلا نفروشش
بابت راهنمایاتون خیلی ممنون .
موندم چی کار کنم، خیلی پشیمونم
فکر کنم همون 8510 رو بگیرم بهتره ، امروز قیمت کردم دوروبره 400 هزار قیمت می دادن ...
صبرم نمی تونم بکنم تا گوشی هایی که میگین بیان ، چون اولا پول کافی ندارم (تا سقف 450 زورم میرسه! از این بیشتر رو نمی تونم)
دوما چون به n95 عادت کرده بودم ، با این گوشی که الان دارم استفاده می کنم نمی تونم کنار بیام (6280)
یه چیز دیگه ، چون تا حالا گوشی لمسی استفاده نکردم به سرم زده این بار لمسی بگیرم ؛ مثلا 5800 ، که قیمت مناسبی داره نسبت به امکاناتش !
لطفا تو مایه های 400-450 به غیر از 8510 که امکاناتش مثله همین باشه ولی لمسی و اینکه ارزش خریدن رو داشته باشه رو معرفی کنید.
خلاصه شرمنده که زحمت میدم.
کامروا باشید ........
با همچین قیمتی، گوشی با امکانات i8510 و صفحه ی تاچ وجود نداره. سه تا گوشی هستند که هر سه بالای 600-700 هستند:
Samsung i8910 Omnia HD
Nokia N97
Sony Ericsson Satio
پیشنهاد من: همون i8510 رو بگیر.
Samsung omnia i900 ........
دوستان عزيز اگر دنبال پاكت پي سي ميرفتين كدوم رو انتخاب ميكردين ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)