سلام امیر جان وبسایت خاورمیانه پاناسونیک این مدل رو رسما برای فروش معرفی کرده:
بنابراین باید دیگه عرضه بشه مگر اینکه اتفاقات دیگه ای پیش بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امیر جان وبسایت خاورمیانه پاناسونیک این مدل رو رسما برای فروش معرفی کرده:
بنابراین باید دیگه عرضه بشه مگر اینکه اتفاقات دیگه ای پیش بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی مهدی حال دادی پسر .
مهدی متاسفانه همانطور که پیش بینی میشد 42 اینچش رو عرضه کرده واس خاورمیانه . احتمال می دی چیزی جایی خوندی اینچ های بالاترش اصلان عرضه میشه در آینده برای خاورمیانه یا نه .
متاسفانه از سری v هنوز خبری نیست . من صبر می کنم واس سری وی چون واقعا ارزشش رو داره. به خصوص دکور بسیار بسیار زیباتری داره نسبت به g
توی اروپا و آمریکا که سری V تقریبا 1 ماه بعد از سری G عرضه شد احتمالا تو خاورمیانه هم باید همینطوری باشه.
يه سوال؟!
تو اين ليست چرا اثري از سري Z نيست ؟!![]()
این لیست مال قبل از عرضه سری Z1 هست .
ولی کلا یکی از دوستانی که تو اروپا زندگی میکنه میگفت قیمت سری Z1 اینقدر تخیلیه که تو اینگلیس مردم ازش استقبال نمیکنن راستم میگه 4700 پوند (در حدود 7 میلیون تومان) واسه یه تلویزیون 46 اینچ خیلی زیاده به همین خاطر خیلی از سایتای اینترنتی این پنل رو ریویو نمیکنن چون میگن هزینه تهیه کردنش زیاده.
اينجا رو همو ببينيد بد نيست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی ,
امروز زنگ زدم بانه یه مغازه دار ,سری c پاناسونیک آورده اما هنوز خبری از سری g نیست .
قیمت واس 42 سری c رو گفت 1.100 !!!!!!!!!!!
به نظرم وقتی سری c که فول اچ دی نیست به ای قیمت عرضه میشه اونم در بانه .تهران باید1.5 1.6 بیاد تا یه ماه دیگه . مطمنان سری g 42 اینچ هم بیاد قیمت بزنه بالای 2.3 میلیون در تهران. بعد این همه انتظار قیمتای گزافم پرداخت کنیم
Last edited by Ami R 940; 24-07-2009 at 19:22.
سلام والا من زیاد در جریان سودی که فروشنده ها برای جنساشون تعیین میکنم نیستم ولی بهتره از چند جای دیگه هم استعلام بگیرید.
بانه حدود يه ماهي هست كه سري X و C رو اوردن. قيمتها هم همين حدود البته ٥٠ تا ١٠٠ پاينتر هم هست.
به قيمت بانه زياد اتكا نميشه كرد. قيمتي كه نمايندگي ميزنه زير نظر شركته .
UP
سلام
قیمت سری V سایز 50 اینچ رو پرسیدم 2.800 الی 2.900 گفتند
سری Z سایز 54 رو هم 4.700 میگن،
بنظر شما سری V با این قیمت بصرفه هست ؟؟؟؟
آیا هنوز هم شاهکار هست بین پلاسماها یا ....؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)