تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل در کراس فایر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه کامل نمیگیرم تویه 2005 تیک سی پی رو هم برمیدارم وهمون سه تارو تست میزنه اتفاقا اولین گزینه ام واسه تست از 2005 شروع میکنم نمیدونم این مطلبرو که میخوام بگم طبیعی یا نه این 4870رو با سیستم جدیدی که واسه رفیقم جمع کردم تست زدم در هردو برنامه 05 و 06 حدودا 1000 امتیاز با 4850 من تفاوت داشت که به نظرم نباید فرقشون تا این حد باشه 4850 من مارک club3d overclock شدست با فن زیروترم این 4870هم مارک Force3d 512 اور شده با فن غیر رفرنس. من تا فردا بیشتر این سیستم دستم نیست اگه نشه باید قیدشو بزنم من چون تجربه کراس نداشتم نمیدونم این حرف تا چه اندازه صحت داره یه بنده خدایی میگفت تویه 05 و 06 دادن امتیاز به این ترتیب که اون کارتی که اسلات اول امتیاز اونرو محاسبه میکنه و نشون میده؟!که بعید میدونم همچین چیزی درست باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه کامل نمیگیرم تویه 2005 تیک سی پی رو هم برمیدارم وهمون سه تارو تست میزنه اتفاقا اولین گزینه ام واسه تست از 2005 شروع میکنم نمیدونم این مطلبرو که میخوام بگم طبیعی یا نه این 4870رو با سیستم جدیدی که واسه رفیقم جمع کردم تست زدم در هردو برنامه 05 و 06 حدودا 1000 امتیاز با 4850 من تفاوت داشت که به نظرم نباید فرقشون تا این حد باشه 4850 من مارک club3d overclock شدست با فن زیروترم این 4870هم مارک Force3d 512 اور شده با فن غیر رفرنس. من تا فردا بیشتر این سیستم دستم نیست اگه نشه باید قیدشو بزنم من چون تجربه کراس نداشتم نمیدونم این حرف تا چه اندازه صحت داره یه بنده خدایی میگفت تویه 05 و 06 دادن امتیاز به این ترتیب که اون کارتی که اسلات اول امتیاز اونرو محاسبه میکنه و نشون میده؟!که بعید میدونم همچین چیزی درست باشه.
    سلام اگه رمت محدود نمی کنه و دما بالا نیست مشکل نرم افزاری داری.کلاکها رو هم یکی کن خب.

امتیاز به این ترتیب که اون کارتی که اسلات اول امتیاز اونرو محاسبه میکنه و نشون میده؟!
    خیر دوست من مولتی جی پی یو رو امتیاز میده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان سایت
    نه فکر نمیکنم رم محدودیتی ایجاد کنه کلاکهشم دستی تنظیم میکنم یکیه بعید نیست بخاطر ویندوز بوده باشه به فکرم نرسید ویندوزو عوض کنم بجاش ویستا نصب میکردم شاید مشکلش برطرف میشد سیستمرو تحویل دوستم دادم بیچاره نزدیک هفت سال سیستمشو عوض نکرده بود کلی با این گیم جدیدا کیف کرده با سیستم قبلیش احتمالا قارچ خور بازی میکرده در هر صورت نشد این کراسرو به تجربیاتمون اضافه کنیم از دوستان که زحمت کشیدن جواب دادن راهنمایی کردن بسیار سپاسگذارم.

4. این کاربر از sniper2070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •