تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: ریستارت شدن اتوماتیک VOSTRO 1510

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بيشتر اين Error هاي Blue Screen مربوط به ايراد هاي سخت افزاري هست كه چون سيستم عامل كاري نميتونه بكنه كل مجموعه به حالت Halt برده ميشه و تمام فعاليت ها و پردازش ها متوقف ميشه تا آسيب بيشتري به سيستم نرسه
    حتما پيش متخصص و شركت ببريد و بايد دستگاه چك بشه

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

بيشتر اين Error هاي Blue Screen مربوط به ايراد هاي سخت افزاري هست كه چون سيستم عامل كاري نميتونه بكنه كل مجموعه به حالت Halt برده ميشه و تمام فعاليت ها و پردازش ها متوقف ميشه تا آسيب بيشتري به سيستم نرسه
    حتما پيش متخصص و شركت ببريد و بايد دستگاه چك بشه
    ممنون از راهنمائیت ولی امروز صبح که روشن کردم دیگه ویندوز هم بالا نمیاد و اروره bootmanager missing میده. یعنی دخلش دراومده درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمائیت ولی امروز صبح که روشن کردم دیگه ویندوز هم بالا نمیاد و اروره bootmanager missing میده. یعنی دخلش دراومده درسته؟

سلام دوست خوبم.
    چند روز پیش یک laptop پیش من آوردند که همین حالت را داشت. یک ویندوز xp فارسی روی آن ریخته بودند. مارکش سونی بود. وقتی تو خود سایت search کردم متوجه شدم که برای نصب Xp باید اول یک سری فایل روی آن نصب بشود که مشکل فرمت کردن آن برطرف بشه. چون وبندوز ویستا پاک شده بود از یک سی دی WINXP sp3 که sata را پشتیبانی می کرد استفاده کردم و فرمت کردم و ویندوز را به راحتی نصب کردم. الان هم خیلی خوب مشغول کار است.
    به نظر من شما ابتدا در سایت اصلی Laptop اطلاعات مورد نیاز در خصوص آن را پیدا و مطالعه کنید. بعد دست به کار بشین. اگر براتون سخت است مدل آن را بگین من براتون می گردم.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام دوست خوبم.
    چند روز پیش یک laptop پیش من آوردند که همین حالت را داشت. یک ویندوز xp فارسی روی آن ریخته بودند. مارکش سونی بود. وقتی تو خود سایت search کردم متوجه شدم که برای نصب Xp باید اول یک سری فایل روی آن نصب بشود که مشکل فرمت کردن آن برطرف بشه. چون وبندوز ویستا پاک شده بود از یک سی دی WINXP sp3 که sata را پشتیبانی می کرد استفاده کردم و فرمت کردم و ویندوز را به راحتی نصب کردم. الان هم خیلی خوب مشغول کار است.
    به نظر من شما ابتدا در سایت اصلی Laptop اطلاعات مورد نیاز در خصوص آن را پیدا و مطالعه کنید. بعد دست به کار بشین. اگر براتون سخت است مدل آن را بگین من براتون می گردم.

موفق باشید.
    ممنون از شما. بردم گارانتی تا خودشون مشکلش را حل کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام،

در پشت laptop شما یک دریچه است که با دو یا چهار پیچ وصل است و اگر آن پیچهارا باز کنی‌ میتوانی‌ رم را ببینی‌ ولی‌ احتیاط کن در هنگام در آوردن و جا انداختن.

راهنمای سرویس vostro در سایت دل و اینجا با شکل توضیح داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر این راهنما را نمیتوانی‌ راحت باز کنی‌ یک ایمیل آدرس به من بعده من آنرا بصورت pdf یا word برایت میل خواهم کرد.

در ضمن آنچه که پهلوان میگوید هم انجام بده شاید کمک کند و من پیشنهاد می‌کنم که اگر کمک نکرد همه نرم افزارها را که خودت install کردی uninstall کن و یکی‌ یکی‌ به نوبت دوباره install کن و تست کن ببین کدام مشکل ساز است.

موفق باشی‌

Ali

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

با سلام،

در پشت laptop شما یک دریچه است که با دو یا چهار پیچ وصل است و اگر آن پیچهارا باز کنی‌ میتوانی‌ رم را ببینی‌ ولی‌ احتیاط کن در هنگام در آوردن و جا انداختن.

راهنمای سرویس vostro در سایت دل و اینجا با شکل توضیح داده:
    کد:
    اگر این راهنما را نمیتوانی‌ راحت باز کنی‌ یک ایمیل آدرس به من بعده من آنرا بصورت pdf یا word برایت میل خواهم کرد.

در ضمن آنچه که پهلوان میگوید هم انجام بده شاید کمک کند و من پیشنهاد می‌کنم که اگر کمک نکرد همه نرم افزارها را که خودت install کردی uninstall کن و یکی‌ یکی‌ به نوبت دوباره install کن و تست کن ببین کدام مشکل ساز است.

موفق باشی‌

Ali
    دوست خوبم سلام
    دستگاه را بردم گارانتی و گفت ایرادش از سیستم عامل بوده و بعدش ویندوز XP نصب کرد و گفت که هیچ مشکلی نداره منم باید همانجا چند دقیقه باهاش کار میکردم تا خیالم راحت بشه ولی تا سیستم تو خونه روشن کردم ویندوز اومد بالا ولی بعداز چند دقیقه هنگ میکرد
    خلاصه فرمت کردم و ویستای اورجینال خود لپ تاپ نصب کنم که وصت نصب پیغام داد که ویندوز نصب نمیشه یکبار دیگه این کارو تکرار کردم و این بار از من سریال نامبر خواست.اصلا نمیدونم چیکار کنم و حالا دارم XP SP3 نصب میکنم تا ببینم مشکل از سیستم عامل هس یا چیزه دیگه ای ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

مهندسین عزیز خواهش میکنم مشکل منو حل کنید. هر ویندوزی روی لپ تاپم نصب میکنم پیغام Blue Screen میده. حالا چیکار باید کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی

همونطور که بقیه دوستان هم گفتن مشکل از اینجاست که درایوری که برای سخت افزار ها نصب شده با ویندوز هماهنگی نداره. من 9 ماهی هست این مدل رو دارم. اول از همه بگم اکثر 1510 هامشکل سخت افزاری دارن. واسه منم بعضی اوقات هنگ میکنه.قبلا روش یه ویندوز دیگه غیر از ویندوز اصلی خودش نصب کرده بودم. همون صفحه آبی میومد بیشتر هم مواقعی که از بلوتوث و مودم استفاده میکردم. بنابراین مشکل از درایور این دوتا بود.

الآن بهت پیشنهاد می کنم که ویندوز خودش رو نصب کنی، دراور ها رو هم فقط اونایی که لازمه نصب کن. ببین مثل من میتونی بفهمی مشکل از کدوم قسمته؟

اگه میتونه ببر عوض کن یه مدل دیگه بگیر، چون از شر هنگ کردناش خلاص نمی شی. واسه منم دو، سه روز یه بار هنگ میکنه.

راستی تاحالا باهاش بازی سنگین کردی مثل nfs most wanted یا حتی hitman2 واسه من بعد از 20 تا 25 دقیقه از بازی میاد بیرون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام به همگی

همونطور که بقیه دوستان هم گفتن مشکل از اینجاست که درایوری که برای سخت افزار ها نصب شده با ویندوز هماهنگی نداره. من 9 ماهی هست این مدل رو دارم. اول از همه بگم اکثر 1510 هامشکل سخت افزاری دارن. واسه منم بعضی اوقات هنگ میکنه.قبلا روش یه ویندوز دیگه غیر از ویندوز اصلی خودش نصب کرده بودم. همون صفحه آبی میومد بیشتر هم مواقعی که از بلوتوث و مودم استفاده میکردم. بنابراین مشکل از درایور این دوتا بود.

الآن بهت پیشنهاد می کنم که ویندوز خودش رو نصب کنی، دراور ها رو هم فقط اونایی که لازمه نصب کن. ببین مثل من میتونی بفهمی مشکل از کدوم قسمته؟

اگه میتونه ببر عوض کن یه مدل دیگه بگیر، چون از شر هنگ کردناش خلاص نمی شی. واسه منم دو، سه روز یه بار هنگ میکنه.

راستی تاحالا باهاش بازی سنگین کردی مثل nfs most wanted یا حتی hitman2 واسه من بعد از 20 تا 25 دقیقه از بازی میاد بیرون
    بازی چه عرض کنم به ما گفتن کارت گرافیکت تا 1.5 گیاگابایت شییر میکنه ولی 256 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه بعد از این قضیه هنگ کردناش دیگه بازی نصب نمی کنم. راستی آخرین بازی که نصب کرده بودم سری جدید Prince Of Persia بود که وسط یکی از مراحلش هنگ کرد دیگه بیخیاله بازی شدم!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مهندسین عزیز خواهش میکنم مشکل منو حل کنید. هر ویندوزی روی لپ تاپم نصب میکنم پیغام Blue Screen میده. حالا چیکار باید کنم؟

دوست خوبم یک نگاه به این لینک بندازید:
    کد:
    این طور که مشخص است همه آنهایی که از این مدل استفاده می کنند این مشکل را دارند. و گویا جواب قانع کننده ای هم به آنها داده نشده

راستی! تو سایت Dell ، امکان چت هم دارد(Chat Online with Dell Technical Support) چرا از خود آنها کمک نمی گیری؟
    کد:
    Last edited by aghaghi; 11-07-2009 at 06:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •