این صفحه ابی موقعی پیش میاد که یکی از قطعات حافظه مورد نیاز را برای مصرف نداشته باشند
در این صورت زورش نمیرسه وصفحه ابی میاد و بعضی وقتا ریسیت میشه!
مشکل به نظرمن بیشتر از رمت میاد!
ببین برنامه ای چیزی حافظه اش رو پر نکرده×!
این صفحه ابی موقعی پیش میاد که یکی از قطعات حافظه مورد نیاز را برای مصرف نداشته باشند
در این صورت زورش نمیرسه وصفحه ابی میاد و بعضی وقتا ریسیت میشه!
مشکل به نظرمن بیشتر از رمت میاد!
ببین برنامه ای چیزی حافظه اش رو پر نکرده×!
رم خیلی خالی داره...تعجب من از اینه که هنگام پردازش شدید مثل انجام بازیها (روی حداکثر گرافیک ) هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی هنگام گشت و گذار در ویندوز و نگاه کردن عکس ها این مشکل پیش میاد...با این حال شما هنوز مشکل رو از رم میدونید؟...آیا مارک patriot خوب نیست؟...یادش بخیر اون قدیما دوتا 512 کینگ مکس اصل داشتم که 130 هزار تومان خریده بودم...عالی کار میکرد و آخ نمیگفت![]()
سیستم من رم دوکاناله رو پشتیبانی میکنه...شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که باس 800 باشه و اصلش پیدا بشه و طاقت داشته باشه؟
بهترین شرکت در تولید حافظه kingstone هست ولی نمیشه اصلیش رو پیدا کرد.
راحت ترین کار اینه که ویندوزتو عوض کنی و حتما یه آنتی ویروس کاملا به روز نصب کنی
کار ویروسه
گرد و خاک سیستمرو هم بگیر واسه منم blue screen می آمد گردو خاکشو که گرفتم درست شد
منم گرد و خاکشو که گرفتم بهتر شد...فعلا میخوام مطمئن بشم که از رم هست؟ بعدش میخوام کمکم کنید که یک رم با مارکی که کارکن باشه بخرم
تمام مشکلات با نصب نسخه فاینال ویندوز هفت حل شد ....از همه ممنون...همش زیر سر ویندوز قدیمی و کند اکس پی بود....من پیشنهاد میکنم همتون ویندوز هفت رو نصب کنید...قول میدم اکس پی یادتون میره
خب این تایپیکو درشو تخته کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)