اگه آشنای دانشجو داری بده از دانشگاه واست دانلود کنه
اگه آشنای دانشجو داری بده از دانشگاه واست دانلود کنه
میشه در مورد این روش توضیح بدی ؟
چقدر هزینه داره ؟ مجوز میخواد ؟![]()
دانشجوم! می گه دانلود نمی کنیم! چون می گه معلوم نیست چی فایل هایی هست.
می خوان نکنن بونه می گیرن
=================================
رو این دانلود آفلاین هم یه مقدار تحقیق می کنم.![]()
Last edited by Xo0oX; 06-07-2009 at 17:55.
اگه مجوز داشت(فقط در حد ماهواره داشتن جرمش هست) که کامل توضیح میدادم.
یه تحقیقاتی کردم افلاین فکر نکنم به درد من بخوره SANR جان.
چون افلاین اینجوریه
نمیشه تو انجمن از این بیشتر توضیح بدیم چون خلاف قوانینه.نرم افزار های مختلفت افلاین در اون زمانی که شما دانلود گذاشتی هر فایل رو که مشترکان تو اون ف رکان س و جهت (مثلا ف رکان س 11324 روی W6) دانلود کنن و شما هم در تنظیماتتون اجازه دانلود شدنشو داده باشید برای شما هم ذخیره میکنه. مثلا شما در تنظیمات میگی که هر چی MP3 بالای 1مگ و فیلم بالای 500 مگ و RAR بالای 50 مگ بود بگیر. حالا هر کسی از اون مشترکان همچین فایلهایی بگیره برای شما دانلود میشه.
یعنی مثلا من نمی تونم لینک فلان نرم افزار که 12 گیگابایته رو بدم تا صبح برام دانلود کنه.
اگه شانسم بگه یکی اون رو دانلود داشته باشه بکنه تو جهان برا منم تو امپیوتر ذخیره میشه!!
به کاره من که لینک می خوام بدم برام دانلود کنه نمی خوره!!!
باید دنبال راه های دیگه باشم
آفلاین باید مجوز هم داشته باشی...
یکی بیاد کل قوانین این آفلاین و قیمتش را برامون بگذاره
اولا نمیشه مدیرا ببین حذف می کنن یا تاپیک رو می بندن !
دوما تا جایی که من می دونم چیزی نداره که بخواد مجوز داشته باشه ر س ی و ر و کارت ر س ی و ر که تو همه خونه ها ریخته دیگه. با چنتا نرم افزار و تنظیمات می تونه بگیره به پست بالاییت که من زدم دقت کن می فهمی قضیشو..
رایگان هم هست فکر کنم خواستی بگو بهت لینک بدم بری کامل مطالعه کنی![]()
با دانلود آفلاین نمیشه چون نمیتونی ادرس مشخص کنی
با ای دی اس ال هم نمیشه چون اگه فایل یه تیکه باشه تا دانلود شه میترکه کامپیوترت نمیتونه همش روشن باشه که
ولی اگه وضعه مالیت خوبه برو رو اینترنت آ ن ل ا ی ن کار کن
که از شرکت ها یی که خدمات م ا ه و ا ر ه ای میدن میتونی اکانت بخری البته گارانتی سرعت و ترافیکشون به 30 گیگا بایت نمیرسه
ولی اگه بخوای اکانت نامحدود ماهیانه بگیری ماهی بالای 200 برات آب میخوره
تنها راهش همون دانلود آ ن ل ا ی ن هستش
یا اون که یکیو پیدا کنی برات دانلود کنه کا باز باید پول بدی
در مورد دانلود آفلاین باید بگم میتونی بری عضو برخی از فروم ها و گروهای آفلاینش بشی و لیست درخواستی خودت رو بدی تا اونا تو شب مورد نظر اون فایل رو دانلود کنن و شما بتونی راحت اون چیزی رو که می خوای دانلود کنی
البته هزینه اینا زیاد میشه چون کارت ----- و دیش و حق عضویت میخواد تقریبا 100 تومن اما خیلی سری دانلودات تموم میشه نیاز به مجوز هم نداره چون فقط رسیو میکنی نه سند
و یا میتونی ADSL شاتل 512 اکو رو بگیری هر شب 1.2 گیگ دانلود کنی تو یک ماه تموم میشه هزینه نصب و مودم ADSL هم میشه حدود 60 تومن
اگه خواستی میتونی بدی به اشخاصی که کارشون انجام دانلود است و برای هر گیگ 500 تومن میگیرن (با هزینه رایت) اما هزینه پست با شماست. 30 گیگ هم میشه 15 تومن + 2 تومن پست یعنی حدود 17 تومن
Last edited by Hossein Adeli; 07-07-2009 at 14:22.
سلام دوستان.
برای دانلود آفلاین یکی به این تاپیک:
و یکی هم به این گروه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)