سلام .... کسی جواب سوال مارو نمی دوند ؟؟؟ (پست بالا)
میگم حالا که این فرمت فلاش ما fat هستش ، نمیشه بدونه stop کردن اونو از کیس در بیاریم ؟؟ خراب میشه اگه یهو بکشیم ؟؟ آخه شنیدم فقط ntfs ها رو میشه یهو از کیس در آورد !!
سلام .... کسی جواب سوال مارو نمی دوند ؟؟؟ (پست بالا)
میگم حالا که این فرمت فلاش ما fat هستش ، نمیشه بدونه stop کردن اونو از کیس در بیاریم ؟؟ خراب میشه اگه یهو بکشیم ؟؟ آخه شنیدم فقط ntfs ها رو میشه یهو از کیس در آورد !!
سلام
برای انجام این کار بر روی My computer راست کلیک و سپس گزینه Manage را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده از قسمت سمت چپ گزینه Disk management را انتخاب کنید.
حال از قسمت سمت راست درایو مربوط به فلش خود را یافته و بر روی آن راست کلیک و گزینه Properties را برگزینید.
به تب Hardware بروید و از داخل لیست درایو فلش خود را انتخاب کنید.
بر روی گزینه Properties کلیک کنید تا پنجره زیر باز شود. حال از تب Ρolicies گزینه Optimize for performance را انتخاب کنید و برای تمامی پنجره ها گزینه OK را برگزینید.
موفق باشید.
flash كارت ها NTFS رو ساپورت نميكنن
سلام
فکر کنم قبلا تو یکی از همین تاپیکا خوندم. گفته بودن از برنامه HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 استفاده کن
چیز باحالیه. من با استفاده از این برنامه فلش خودم رو ntfs کردم خوبیش اینه که می تونی تک فایلهای بالای 4 گیگ رو کپی کنی روش مثل ایمیج ها و فیلم های HD. یه نمه سرعت هم بهتر می شه. بدیش هم اینه که تو این تلوزیون های LCD که فلش می خورن و بقیه دستگاه ها غیر کامپیوتر بزنی نمی خونشون چون فقط با fat کار می کنن.
ریسکش با خودتون برا من که جواب داد(تا اون جاییکه یادمه نوشته بود ممکن اشکال ایجاد کنه)
از اینجا هم می تونی بدانلودی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یک کینگستون 8gig دارم اول کامپیوتر باش مشکل نداشن بعد از 9ماه توی شناختنش مشکل پیدا کرد (driver installed but might work not properly ) حالا اصلا نمیشناستش ولی تو ----- باش مشکل ندارم حالا باید چکار کنم؟
این روشم امتحان کن فکر کنم درست شه برو تو device manager قسمت disk driver بعد اونجا فلشتو انتخاب کن و برو تو properties بعد تو قسمت policies گزینه optimize for performance رو انتخاب کن و ok کن بعد سیستمو ریست کن امیدوارم مشکلت حل شه
دوستان؟ نیست کسی که ما رو کمک کنه؟
برو تمام usb hub ها رو پاک کن بعد دوباره نصب کن شاید درست شد تو کامپیوترهای دیگم چک کن
نرم افزار HP USB DISK STORAGE امتحان کن احتماللا درست بشه ( اطلاعات داخلش از بین می ره )
من یک ترنسند 8 گیگ خریدم . وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم چراغش یک ثانیه روشن میشه و دوباره خاموش میشه . باید چندین دفعه بزنم و بکشم تا به کار بیفته . آیا میشه مشکلش رو حل کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)