نمیتونه سراغ بازی های حرفه ای تر(گرافیک بالا) بره
نمیتونه سراغ بازی های حرفه ای تر(گرافیک بالا) بره
من که سیستم مورد نیاز بازی ها رو داشتم میخوندم اکثرا با کارت 6800-7300 و سی پی یو 2 هستهای قابل اجرا بودن...
اونا بیشتر minimum رو مینویسنمن که سیستم مورد نیاز بازی ها رو داشتم میخوندم اکثرا با کارت 6800-7300 و سی پی یو 2 هستهای قابل اجرا بودن...
ولی خوب همین سیستمی که دوستان پیشنهاد دادن هم برای شما مناسبه و میتونه اکثر بازی هارو (نه رو تنظیمات بالا ) اجرا کنه.
قبلا سیستم من همین طوری بود
باهاش انواع بازی ها رو اجرا میکردم اما مثلا فلایت سمیلاتور 2003 خیلی به دل نمیچسبید
چون سیپی یو بالاتری میخواد
اما در کل خوبه
مخصوصا برا کسایی که از کامپیوتر افراد بیشتری استفاده میکنن(با سلیقه های مختلف)خوبه
حالا تنظیمات بالا زیاد مهم نیست فقط اجرا نه ..همینو بسسسسسسسسسس
راستی این سوالمو جواب ندادید ...
مگه واسه بودجه کم amd بهتر نیست پس چرا اینتل پیشنهاد میدید....
امروز که رفتم این قطعات پیشنهادی شما رو بگیرم یارو گفت واسه بودجه شما amd بهتره...
یه سوال دیگه ..مگه اتلون 7750 کاراییش تو بازی بهتر از e5200 نیست...در حالی که قیمتش پایینتره...
خوب نظرتون چیه....به حرف فروشنده ها که نمیشه اعتماد کرد....هر چی شما بگید امروز یا فردا میرم همونو بگیرم
مین هم هر چی ارزونتر باشه بهتره...
ای بابا پس جواب این چی شد...انجمن جان این سوال مونده تو صفحه قبل واسه همین کسی جواب نمیده بزارید بیاد تو این صفحه ..این قد منه پیر مردو اذیت نکن......
.مگه واسه بودجه کم amd بهتر نیست پس چرا اینتل پیشنهاد میدید....
امروز که رفتم این قطعات پیشنهادی شما رو بگیرم یارو گفت واسه بودجه شما amd بهتره...
یه سوال دیگه ..مگه اتلون 7750 کاراییش تو بازی بهتر از e5200 نیست...در حالی که قیمتش پایینتره...
خوب نظرتون چیه....به حرف فروشنده ها که نمیشه اعتماد کرد....هر چی شما بگید امروز یا فردا میرم همونو بگیرم
مین هم هر چی ارزونتر باشه بهتره...
دوست من شاید تو حالت عادی 7750 کمی بهتر عمل کنه ولی اگه اهل اورکلاک باشی اونوقت برتری با 5200 هست
اما اگه e5300 رو پیدا کنی بهتره ولی به نظر من اینتل بردار چون خیلی راحت اورکلاک میشه ولی اگه اهل اورکلاک نیستی همون 7750 رو بردار چون 0.2mhz از 5200 بیشتره و 1mb هم حافظه ی کش اون بیشتره
CPU:430 Celeron Intel
MB: Elite Group G31
VGA: On Board 256
RAM: 1 GB DDR2
HDD: 160 GB
ODDVD/RW
Ram Reader: ALfex
KEY BOARD: Power Media
Mouse: Power Media
Speaker: Power Media
Monitor: 17" CRT LG
Case: Power Media
قیمت دقیقا و نقدا 350 هزار تمن
برو حالشو ببر
Last edited by .:HAMED:.; 08-07-2009 at 09:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)