تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: پست های منتقل شده از تاپیک " نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها"

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلامم..
    pami_wega که خودش توی بازاره حرف آخر را گفتش.. آخرین سیستم رجیستر یوزر که همکار حرفه ای انجمن لپتاپ و خودش وارد کننده هستش هم 1640 هستش.. ببین خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی اگه پست آخر تاپیک اچ پی را از من بخوانی میبینی چند تا انتقاد از عقب ماندگی اچ پی در چند ماهه اخیر نسبت به رقبا نوشتم.. حیفه یک و خرده ای بودجه صرف کنی بعدش وقتی میذاری کنار 1640 از خریدت پشیمون شی ضمنن Dell شرکتی نیستش که اوونم تووی سری High End لپتاپهاش بد عمل کنه.. با یه گارانتی قوی میتونی با خیال راحت بری 1640 را بگیری..
    نظر منم دل هست
    نباید زیاد وسواس به خرج داد نه؟
    پس دلو به دریا میزنمو دل میگیرم!!!!!!
    حالا به نظر شما برای بازی در حد معمولی چطوره؟البته من تاپیک بازی هارو خوندم همه تعریف میکردن
    راستی هروقت گرفتم راهنماییم کنید چون من میخوام از pc به لپ تاپ نقل مکان کنم مبتدیم تو لپ تاپ
    ممنون avecina جان

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میشه منو روشن کنی شما که بیشتر اطلاع داری که بالاخره 1640 از نظر خرابی چجوریه؟بد دراومده؟
    آخه من میخوام این هفته بخرمش این چیزایی که الان خوندم منو به شک انداخت!
    البته تو تاپیکای دگ خیلی تعریف کرده بودن حالا میشه منو راهنمایی کنی؟چون بین 1640 و 1199 شک دارم ولی به نظرم 1640 با همین کانفیگ اگه اونجور که اینجا گفتن خراب نباشه واقعا عالیه
    دوست عزيز دقت کن
    هيچ وقت به هوای گارانتی لپ تاپ نخر
    به دو علت اگر شرکت گارانتی کننده در مرحله اول به تو جواب بده و لپ تاپت رو درست کنه که زيگورات اخيراً اينطوری شده چون چند وقت پيش بچه ها چيزه ديگه ای ميگفتن
    تازه يک لپتاپه تعمير شده داری که باز دوباره زود به زود خراب ميشه باز دوباره به دو علت يک اينکه لپ تاپ باز شده
    و از حالت اوليه خارج شده( به گفته دوستم که تعمير کننده لپ تاپ هست)
    دو اگر لپ تاپی بوده که يک جاش امروز خراب شده(قبل از مدت دوسال پس از خريد) فردا يک جا ديگش خراب ميشه
    ببين من دوباره ميگم ميخواستم خودم اين لپ تاپ رو بخرم پشيمون شدم حالا هم ميخوام برم سونی وايو بيگرم
    اين لپ تاپ سيستم خنک کنندگی خوبی برای اون کارت گرافيک نداره اينو ميتونی از همه جا تو اينترنت بخونی و علت اصلی خراب شدگی اش هم همينه
    Last edited by the dead; 03-07-2009 at 22:36.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا منم 2 روز پیش رفتم پایتخت بین 2-3 مدل گیر کرده بودم ولی تقریبا همه مغازه هایی که میرفتم از خراب شدن xps 1640 برام میگفتند آخرشم sony FW390-jch پلاس گرفتم
    خیلی خوبه صفحه نماشی 16.4 wide و عالی
    گرافیکشم ATI 3650 به نظر خوب میاد
    ویندوز ویستا home
    فقط تنها مشکلی که داره اینه که 64 bit هستش
    حالا نمیدونم این 64 بیت بودن خوب هست یا نه دوستام میگن قوی تر از 32 بیته ولی نرم افزاراش کم پیدا میشن
    سلام
    آقا هارد لپ تاپ شما RPM 7200 هست؟(منظورم اينه که دور بالاست)
    لپ تاپ تا الان مشکل داشته؟
    مرسی
    Last edited by the dead; 03-07-2009 at 22:43.

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر لپ تاپی بوده که يک جاش امروز خراب شده(قبل از مدت دوسال پس از خريد) فردا يک جا ديگش خراب ميشه
    ببين من دوباره ميگم ميخواستم خودم اين لپ تاپ رو بخرم پشيمون شدم حالا هم ميخوام برم سونی وايو بيگرم
    اين لپ تاپ سيستم خنک کنندگی خوبی برای اون کارت گرافيک نداره اينو ميتونی از همه جا تو اينترنت بخونی و علت اصلی خراب شدگی اش هم همينه
    اگه بخوای به این فکر ها باشی که باید قید لپ تاپ رو بزنی در ضمن خنک کننده های لپ تاپ هم برای همین منظور اختراع شدند و این کارت ها در کارهای گرافیکی به طور عادی داغ می شوند و به این شدت نیست که لپ تاپ به خاطر گرمای کارت گرافیک خراب شه بعد هم مگه شما تا حالا چند تا 1640 خراب کردی که می گی علت خراب شدنش اینه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه بخوای به این فکر ها باشی که باید قید لپ تاپ رو بزنی در ضمن خنک کننده های لپ تاپ هم برای همین منظور اختراع شدند و این کارت ها در کارهای گرافیکی به طور عادی داغ می شوند و به این شدت نیست که لپ تاپ به خاطر گرمای کارت گرافیک خراب شه بعد هم مگه شما تا حالا چند تا 1640 خراب کردی که می گی علت خراب شدنش اینه؟؟؟؟؟
    اينو راست ميگی، منظورم اين بود فکر کنم علت خراب شدنش باشه
    در ظمن سيستم گاز فرئون داخل لپتاپ جواب گو هر نوع حرارتی نيست!

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فک کنم این پستا اینجا جاش نیس.
    لطفا رعایت فرمایید
    بعدشم 1640 که تقریبا جوابشا داده
    1199 هم خیلی خوبه اما LCD نداره
    سونی هم گرافیکش ضعیفه

7. این کاربر از behnam_n80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من دقیق دماشو یادم نیست ولی گرافیک 4870 pc حدود 68 درجه گرم میشد که میگفتن هیچ ایرادی نداره تازه با اون فن و هتسینگی که روش بود دماش این بود
    در کل منم فکر نکنم حرارت مهم باشه انقدرا یه راه حل خوبیم که هست استفاده کردن از استند خنک کننده هست که کمک خنک کننده های لپ تاپ بکنه تو مواقع فشار حالت معمولی هم که اصلا گرم نمیکنه
    درکل برای اینکه راندمان لپ تاپ بیاد بالا هر چقدر سیستم خنک تر باشه بهتره راه حلشم همون استنده یه استند خوب

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    گفتن که جای این صحبت اینجا نیستش پس در جای خودش مطرح کنین..
    اينو راست ميگی، منظورم اين بود فکر کنم علت خراب شدنش باشه
    در ظمن سيستم گاز فرئون داخل لپتاپ جواب گو هر نوع حرارتی نيست!
    در ضمن..
    از کی تا حالا تووی لپتاپ گاز فرئون استفاده میکنن؟؟!! به گمونم لپتاپ را با کولر گازی و یخچال اشتباههی گرفتی
    هيچ وقت به هوای گارانتی لپ تاپ نخر
    یه حرف صد در صد غلط.. برادرجان گارانتی لپتاپ یعنی همه چیزش.. اگه گارانتی چفت و بست داری داشته باشه حتی واست تعویض میکنه.. گارانتی محکمی نداشته باشه حتی تعمیر هم نمیکنه.. امیدوارم منظورمو گرفته باشی..
    تازه يک لپتاپه تعمير شده داری که باز دوباره زود به زود خراب ميشه باز دوباره به دو علت يک اينکه لپ تاپ باز شده
    و از حالت اوليه خارج شده( به گفته دوستم که تعمير کننده لپ تاپ هست)
    قطعات لپتاپ یه جورایی مثل دسکتاپه.. چند مرتبه واسه ارتقا یا تمیزکاری تا ریزترین قطعه را باز کردم و دور تا دور سفره چیدم.. یادم نمیاد چون باز شده از حالت اولیه خارج شده باشه!!
    ضمنن خدا بخیر کنه اگه اوون دوستت واقعن این حرفها را زده پس چه بلاهایی که سر سیستمهای ملت میاره

10. 4 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

اوه اوه! چه خبره! بابا ما 2 روز نبودیما! ببین چه کردن! البته فکر کنم بهتر شد که خودم نبودم جواب بدم چون دوستان عزیز avecina.ir و pami_wega بهترین جواب ها رو دادن.

12. 2 کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اوه اوه! چه خبره! بابا ما 2 روز نبودیما! ببین چه کردن! البته فکر کنم بهتر شد که خودم نبودم جواب بدم چون دوستان عزیز avecina.ir و pami_wega بهترین جواب ها رو دادن.
    هشصد و هجده تا عقرب
    جهت اطلاع اون رفيقايی که انقدر بهشون مينازی(به پا چش نخورن) به پا تورشون نکنن
    اگر جوابی نشنيدن بنا بر اين نيست که ... هايی که پروندن درسته
    دليلش اينه که نميخواستم 4 صفحه تاپيک به کل کل بگذره، آخرشم هيچ کی هيچی نفهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •