سلام برادر شما با یه سیدی دیگه چک کن یا این سی دی رو تو یه درایو ردیگه که خرابیه اینها رد بشهخبری نشد؟؟؟
بعدش هاردت رو چک کن کابل دیتا و برقش رو بعد هم با یه فلش بوت شو یا هرا د دیگه اطلاعاتت رو ذخیره کن بعدش پارتیشن جدید
سلام برادر شما با یه سیدی دیگه چک کن یا این سی دی رو تو یه درایو ردیگه که خرابیه اینها رد بشهخبری نشد؟؟؟
بعدش هاردت رو چک کن کابل دیتا و برقش رو بعد هم با یه فلش بوت شو یا هرا د دیگه اطلاعاتت رو ذخیره کن بعدش پارتیشن جدید
از همه دوستان بخاطر راهنمایی تشکر می کنم.
مشکل از کابل دیتا بود.
ولی تعجب می کنم تا حالا فقط هاردهای مکستور همچین مشکلی رو داشتن.
بازم ممنون،انشا الله جبران کنم.
كلا پيغام Skip File تو مواردي مياد يه سي دي خراب باشه يا سي دي رام يا كه Setup ويندوز نميتونه به هارد دست يابي صحيح داشته باشه پس نميشه گفت كه فقط هاردهاي مكستور اين مشكل رو داشته باشن، اگه كابل خراب باشه ديگه هر هاردي كه دلش ميخواد باشه فرقي نميكنه، اما مشكل دار بودن يه سري از هاردهاي مكستور خصوصا 160 گيگ هاش هم تاييد ميشه !!
دوست عزیز اقلب این مشکل از سی دی ویندوز شماست.بیشترین احتمال این است که ویندوزشما دستکاری شده باشد یا یکی از فایلهاش ایراد دارد.ممکن است سی دی ویندوز خش هم داشته باشد ، ولی شما یک سی دی ویندوز ارجینال از یک شرکت معتبر که دستکاری نشده را تهیه و نصب کنید.گاهی اوقات سیسم های رایانه به بعضی از نسخه های ویندوز واکنش نشان میدهد در صورت که شاید در همه سیستم ها اینطور نباشد
مهندس جان خوبی!؟دوست عزیز اقلب این مشکل از سی دی ویندوز شماست.بیشترین احتمال این است که ویندوزشما دستکاری شده باشد یا یکی از فایلهاش ایراد دارد.ممکن است سی دی ویندوز خش هم داشته باشد ، ولی شما یک سی دی ویندوز ارجینال از یک شرکت معتبر که دستکاری نشده را تهیه و نصب کنید.گاهی اوقات سیسم های رایانه به بعضی از نسخه های ویندوز واکنش نشان میدهد در صورت که شاید در همه سیستم ها اینطور نباشد
مشکل دوستمون خیلی وقته حل شده و اصلا از این چیزی که فرمودید نبوده!
بعدش هاردت رو چک کن کابل دیتا و برقش
لطفا تو د ادن اسپم!دقت کنید...
از همه دوستان بخاطر راهنمایی تشکر می کنم.
مشکل از کابل دیتا بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)