به نظرم یکی دو هغته صبر من تا قیمت 97 بیاد پایین تر و اونو بردار ، البته i8510 چیز دیگست !
به نظرم یکی دو هغته صبر من تا قیمت 97 بیاد پایین تر و اونو بردار ، البته i8510 چیز دیگست !
ممنون از نظرات دوستان . چاكريم
دوست عزيز من زياد با 97 نميتونم كنار بيام چون ابعادش ناموزونه و يه كيبورد داره كه به كار من اصلا نمياد در ضمن من دنبال يه گوشي ظريفترم .
دوست عزيز ميتوني يه مقاي سه اي بين 85 و 96 انجام بدي از نظر اون 8 مقوله اي كه گفتم به نظرت كدوم مناسبتره ؟ ممنون
الجي رنوار صداش زيادي كمه واسه . ضمن اينكه اينترفيس جذابي هم نداره . بهرحال از لطفت ممنون
دوستان من يه گزينه مد نظرم هست Moto ZN5 .
كسي با اين گوشي كار كرده ؟ چطوره ؟
راستي اگر گزينه ي ديگري مد نظر دارين ما رو هم در جريان بگذاريد . سپاسگزارم
خواهش
درضمن دوست گلم، بد نیست بدونی که می شه با وارد کردن چند کد یه دستکاری در منوی مخفی رنوار می تونی صداش رو تا 3 برابر بلندتر کنی!!! ظاهرا در این مدل بلندگو ها آسیب نمی بینن ( دقیقا بر عکس ویوتی ). چون یکی از دوستام الان 3 ماهی می شه که این کارو کرده و برا گوشیش مشکلی بوجود نیومده.
در مورد اینترفیسش هم باس بگم که مبتنی بر فلش هست. یعنی اگه خودت کار با آدوب فلش رو بلد باشی، می تونی تم گوشیت رو اونجور که می خوای بسازی. مثلا محیط ویندوز ویستا یا ویندوز 7 رو به شکل فایل فلش بسازی و اون رو به عنوان یه تم به گوشیت بقبولونی ( برای ویوتی تم ویندوز ویستا هست که دقیقا محیط استندبای می شه کپ ویستا؛ با همه ویجت ها و حتی منوی استارت!!!)
خلاصه بازم تصمیم با خودته. ما همه برای کمک و راهنمایی به هم دیگه آماده ایم. باز هم پرسشی بود در خدمتم
پیروز باشی
چون برند برات مهم نیست i8510 بگیر خیلی تویه یا i900
منم با i8510 سامسونگ موافقم
1-دوربین 8 با کیفیت فیلمبرداری vga 30 فریم و qvga 120 فریم در ثانیه!
2-صدای 5.1 کانال یعنی اخر کیفیت
3-طراحی فوق العاده با ابهت
4-شارژ نگهداشتن در حد خوب.
96 رو که کلا بیخیال چون پر قابلیته ولی هیچ کدوم توی ایران به کار نمیاد ان 86 هم در برابر گوشیهای دیگه از سامسونگ و ال جی حرفی نداره بزنه
ولی این از مقایسه ها(86 با renoir)و (68 با 96)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrenoir هم خوبه ولی شارژ نگه داشتنش دارای بحثه فکر نمیکنم حتی 1 ساعت هم باطریش برای فیلمبرداری شارژ نگه داره.
Last edited by BLACK-BLACK; 04-07-2009 at 21:26.
راس می گی. چون برا برخی اینجوری بوده. اما یکی از بر و بچ کلوپ رنوار که تازه این گوشی رو گرفته، می گه که سه روزه داره حسابی بهش ور می ره و از همه امکاناتش داره استفاده می کنه. از دوربین هم زیاد کار می کشه. جالب اینه که پس از 3 روز فقط 1 پله از شارژش کم شده!!!
اخه معمولا فیلمبردای خیلی بیشتر از مکالمه برق میکشه ولی اگه احتمالا کم استفاده بشه شارژش در حد مطلوبه.
توی مجله ی gsm گفته شده بود که اینو 8 همه جهته سرتره
در این رنج قیمت به نظره من ان96 و 8510 بهترین گزینه ها میباشن.شما ببین از کدوم خوشت میاد بعد یکی را انتخاب کن.
Last edited by merikh_merikh; 05-07-2009 at 08:41.
خود جی اس ام ارنا هم توی بخش عکاسی بیشترین امتیاز رو به اینویت داده بود ..و با جمع امتیازات فیلم برداری رنوار بهترین شد...توی مجله ی gsm گفته شده بود که اینو 8 همه جهته سرتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)