دوست عزیز
من گفتم که فقط دوربین های DV میتونند بطور مستقیم با 1394 ارتباط برقرار کنند.
این به این معنی نیست که دیوایس های دیگه این امکان رو نداشته باشند.
شما از چه پلیری استفاده کردین؟
دوست عزیز
من گفتم که فقط دوربین های DV میتونند بطور مستقیم با 1394 ارتباط برقرار کنند.
این به این معنی نیست که دیوایس های دیگه این امکان رو نداشته باشند.
شما از چه پلیری استفاده کردین؟
دوستان عزیز ببخشید چون از این پورت تا بحال استفاده نکرده ام کمی گیج میزنم !
یکی دقیقا بگه چطور این پورت رو تهیه و نصب کنم و چطور برای ضبط از ورودی ازش استفاده کنم !
(شایان ذکر ه من بیشتر مد نظرم ضبط از دوربین هندی کم معمولی - ----- و .... استکه همگی خروجی cvbs یا composite دارند (سنتی)
دوست عزیز
منظور شما کدوم پورته
اگر منظورتون 1394 هستش که خیلی سادست.
توسط یک کابل دوربین رو به سیستم وصل میکنید ، سیستم بطور خودکار دوربین رو میشناسه و شما میتونید با 90 درصد نرم افزار ها تصاویر رو منتقل کنید
![]()
سوال من اینه device هایی که دارای خروجی های جدید نیستند و فقط خروجی composite دارند چطور میتوانند از این پورت 1394 استفاده کنند ؟
از طریق کارت کپچر![]()
ببخشید,یه مشکلی که واسم پیش اومده اینکه من با پورت 1394 رو لبتاپ می خام عملیات و کپچر کنم با ulead video studio10 فقط این امکان و به من میده که فقط به صورت زنده می تونم تصویرو ببینم,این امکان که فیلم های ضبط شده رو نوارو تو کامپیوتر save کنم نمی ده.راهنماییم کنین با کدوم نرم افزار می تونم اون فیلما رو capture کنم؟ merC
دوست عزیز
شما باید در حین مشاهده ی فیلم اون رو ضبط کنید.
حتما یک کلید قرمز رنگ رو خواهید داشت با عنوان Record یا Capture .
از این طریق میتونید ویدئوی مورد نظر رو ضبط کنید
![]()
مشکل اینه که وقتی دوربین و رو حالت record قرار میدم رو صفحه تو ulead می تونم capture کنم ولی وقتی دوربینو رو حالت play قرار میدم میگه وسیله ای رو لبتاپ نمیشناسه به قولی , عین connect یا disconnect شدن میشه.زمانی connecte که رو حالت recrd باشه disconnete وقتی رو حالت play هست . کمکم کنید
دوست عزیز
دوربین شما دقیقا برعکس عمل میکنه!
با نرم افزار های دیگه هم همین حالت رو داره؟
این حالت وقتی پیش میاد که تنظیمات دوربین روی حالت "استفاده برای دوربین مداربسته" باشه.
مدل دوربینتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)