تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: بیاید تو , بعد از 8 سال میخوام کیس جدید ببندم کمک کنید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

اگه مادربرد رو در حدود همین 350 که همین مادربرد سیستم اول Asus P6T Deluxe V2=350 بردارم در آینده برای ارتقا سیستم دچار مشکل نمیشم ؟ منظورم اینه که کم نمیارم ؟

خب آخه استفاده چندانی از گرافیک ندارم , نهاینا در حد اینکه بتونم از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ تو ویندوز راحت استفاده کنم یا افکتهای ویستا رو فعال کنم یا مثلا از لینوکس که استفاده میکنم بتونم راحت افکتهای گرافیکیش رو فعال کنم در همین حد برام کافیه , همونطور که گفتم به هیچ وجه اهل بازی نیستم حتی قارچ خور
    یعنی اگه گرافیک رو همون 4670 بردارم رو سرعت سیستم تاثیر گذاره ؟

خب اگه هر دو سیستم رو با هم مخلوط کنیم یه همچین سیستمی از توش میاد بیرون

CPU:Intel Core i7 920=310
    M.B:Asus P6T Deluxe V2=350
    Ram:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB):170T
    VGA:Zotac GTX260 Core 216=245
    HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=57
    DVDWriter:Hp Dvd 840i :50T
    Power:Green GP 680B=100
    Case :Gigabyte Poseidon310:95T

all 1377

نظرتون راجب این سیستم چیه ؟ قطعاتش میتونن خوب با هم مچ بشن ؟

صحبتهای دوست خوبمون alborz_k هم جای تامل داره , اگه بشه یه کم از گرافیک این سیستم کم کرد ( البته نه خیلی ) تا بتونم یه هارد 500 دیگه هم کنارش اضافه کنم و به قول دوستمون از راید 0 استفاده کنم به نظرتون میارزه ؟

این نکته رو هم اضافه کنم که تو مشخصات هر دو سیستم هارد رو Seagate زدن که من به شخصه نمیدونم چرا از این نوع هارد خوشم نمیاد , اگه ممکنه قیمت هارد 500 سامسونگ رو بگید که با این جایگزین کنم چون واقعا از هاردهای سامسونگ بدی ندیدم اگه هم شد دو تا 500 بندازم

دیگه خودمو خفه کنم بتونم 1450 هزینه کنم
    الان سیستم خوب شد فقط گرافیک برای کار شما بالاست کم بشه به صرفه تره

اگه بشه یه کم از گرافیک این سیستم کم کرد ( البته نه خیلی ) تا بتونم یه هارد 500 دیگه هم کنارش اضافه کنم و به قول دوستمون از راید 0 استفاده کنم به نظرتون میارزه ؟
    اگر سیستم رو برای بازی می خواستین نه ،ولی الان چرا صرف می کنه از گرافیک کم و به قطعات دیگه اضافه کنی

2. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SIAMAK88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این دو مادربرد پیشنهاد شده از یک چیپ استفاده می کنند و اگه قراره ایسوس در آینده کم بیاره ، گیگا هم حتمأ کم می اره چون مشخصات قنیشون شبیه هم هست و فقط تو امکانات تفاوت دارند! seagate baracuda 7200.12 جزء سریع ترین هاست و کارایی خیلی خوبی داره و راید 0 هم کارایی رو بیشتر از اون که فکرش رو بکنید بالا می بره! کلأ زمان لود ویندوز کپی شدن فایل هه و لود شدن برنامه ها رو حدود 50% کم می کنه! اگه بازی نمی کنید دلیلی نداره پول واسه کارت گرافیک دور بریزید یک مدل معمولی مثل 4670 و یا 9600gt بگیر . البته دومی رو پیشنهاد می کنم چون ممکنه در اینده بخوای از cuda , physx استفاده کنی!
    خب اگه گرافیکی که تو لیست نوشتم رو با 9600gt تعویض کنم تو سرعت سیستم که تاثیری نداره ؟
    اگه قیمت همین گرافیک 9600gt رو هم بگید ممنون میشم
    با این وجود تغییری که تو قطعات به وجود میاد تعویض گرافیک به 9600gt و همچنین اضافه کردن یک هارد seagate baracuda 7200.12 دیگه در کنار این هستش

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

CPU:Intel Core i7 920=310
    M.B:Asus P6T Deluxe V2=350
    Ram:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB):170
    VGA:Zotac 9600 GT 512Mb=110
    HDD:2xSeagate 500Gb (7200.12) RAID0=114
    DVDWriter:Hp Dvd 840i :50
    Power:Green GP 680B=100
    Case :Gigabyte Poseidon310:95
    All:1300
    داداش اینم لیست نهایی!
    توپه توپ! ایشالا خیرشو ببینی!
    خب اگه گرافیکی که تو لیست نوشتم رو با 9600gt تعویض کنم تو سرعت سیستم که تاثیری نداره ؟
    اگه بازی نمیکنی نه!
    با این وجود تغییری که تو قطعات به وجود میاد تعویض گرافیک به 9600gt و همچین اضافه کردن یک هارد seagate baracuda 7200.12 دیگه در کنار این هستش
    بالا تو لیست برات حلش کردم!
    Last edited by Ultra_Black; 03-07-2009 at 20:10.

5. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با این وجود تغییری که تو قطعات به وجود میاد تعویض گرافیک به 9600gt و همچنین اضافه کردن یک هارد seagate baracuda 7200.12 دیگه در کنار این هستش
    تو سرعت سیستم در کار های روزمره هیچ تأثیری نداره!! فیلم های hd رو هم می تونی با بالاترین کیفیت و بی دردسر ببینی!! قیمتش هم حدود 100 تومان هست!! کلأ کارت 260gts برای گیمر هایی هست که می خوان با کیفیت ترین بازی ها رو در سطح جزئیات بالا اجرا کنندو برای کسی که اصلأ بازی نمی کنه ، به صرفه نیست!! مصرف برق و سر و صدای 2 برابر و هزینه ی 3 برابر برای چی؟!
    راستی بعد از این که قطعات رو گرفتی ، فراموش نکنی که راید 0 رو از داخل بایوس فعال کنی ، اگه این کار رو نکنی انگار که 2 هارد رو به صورت معمولی کنار هم گذاشتی و تو سرعت هیچ تأثیری نداره!
    Last edited by alborz_k; 03-07-2009 at 20:16.

7. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •