مهمتر از همه تاریخ ریلیزش هست.
همین N97 هم موقع معرفی تک بود ولی الان با اینکه گوشی واقعا خوبیه ولی نمیشه گفت گوشی تکی هستش!!
مهمتر از همه تاریخ ریلیزش هست.
همین N97 هم موقع معرفی تک بود ولی الان با اینکه گوشی واقعا خوبیه ولی نمیشه گفت گوشی تکی هستش!!
سیمبین 9/5 2سال پیش ساخته شدش.نمیدونم چرا اینقدر دیر میخاد بیاد روی گوشیها.شاید سخت افزارهای قویتری لازم داره سیمبین 9/5.تا جایی هم که بخاطر دارم قابلیت defragment هم داشتش و کیفیت صفحه و دوربین قول دادن که بهتر باشه
درسته الان نوبت 12مگا پیکسلی ها رسیده ولی نوکیا چندتا 8 توپ در آینده میده که بازار 8ها رو در اختیار بگیره.مثل 5مگا پیکسلی ها که الان دست نوکیا هستش
راستی سیمبین ویرایش 3 رو نمیخان ارتقا بدن؟ تو همین 9/3 گیر کردن چرا؟
یه مقدار تغییرات تو سیمبین 9.3 5630 شده...مخصوصا" توی Home Screen ...میتونه یه شروع باشه...!
شاد باشی![]()
البته آیکون ها هم عوض شده ...
آره بخصوص اون contact bar که خیلی چیزه توپی هستش انصافا
نوکیا باید قابلیت سفارشی کردن گوشی رو بیشتر بهش توجه کنه.مثلا همیشه ساعت سمت چپ هستش و نمیشه جاشو تغیر داد
فونت گوشی رو نمیشه عوض کرد(بدون برنامه)
والپیپر فول اسکرین و متحرک نمیشه گذاشت.اگه پروفایل روی جنرال نباشه تاریخ گوشی رو نمیشه تو استندبای دید
دکمه های کیپد رو تو حالت استندبای نمیشه براشون کارهای متفاوتی تعریف کرد
قسمت logهمچنان 20تا ذخیره میکنه
برنامهای رادیو رو نمیشه ظبط کرد.
رادیو رو نمیشه به عنوان زنگ ساعت تعیین کرد(البته مثل اینکه گوشیهای جدید میشه)
ماشین حسابش که درب و داغونه.کرونومتر نداره و..............
سیمبین خیلی جا برای پیشرفت داره.اینهایی که گفتم روی گوشیهای دیگه هست ولی چرا رو سیمبینها نیستش من برام جای تعجبه![]()
پس چی شد خبری ازش نشده ؟ نکنه یه شایعه بوده ؟
یه صحبت هایی هست در موردش و اینکه گفته میشه فیلمبرداریش HD هستش و ...
ولی معلوم نیست سپتامبر بیاد یا نه ...
احتمالا شایعه بوده
شاید هم نبوده نمیخانن صداش دربیاد
خدا کنه نوکیا یه تکونی به خودش بده من که اصلا از بقیه برند ها خوشم نمی اید الان رفتم تو فکر ppc
امیدوارم راست باشه چون نوکیا با این چندتا گوشی آخرش حال همه طرف داراشو گرفت همه رفتن طرف سامسونگ
حالا هیچ خبر جدیدی ازش نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)