تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: با این مشخصات چه لپ تاپی بخرم؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خوب.حالا به نظر میرسه به هدف نزدیکتر شده ام.
    اما یه چیزی کمی آزارم میده.
    نمیدانم چرا همش این فکر به مغزم خطور میکنه که اگه لپ تاپ کوچکتر باشه ، حتما از سرو تهش یه چیزی زده اند.
    نمیدونم این کوچولو(1340) میتونه بدون مشکل روزی 12 تا 15 ساعت روشن بودنو تحمل کنه یا نه؟

توی بازار روی E6500 خیلی مانور میدن.یه کمی باورش سخته که 1340 استخوندارتر از E6500 باشه.
    در ضمن من تا الان سایز lcd لپ تاپم 14.4 بوده.نمیدونم کوچک بودن 13.3 برای چشم ضرر نداره؟

کسی نظری داره؟

با تشکر از دوستان
    ببينيد ، ترتيب كيفيت و قدرت و كارايي سري هاي دل به اين صورته :

Precision
    Latitude
    Studio XPS
    XPS
    Studio
    Vostro
    Inspiron

البته سري جديد Adamo هنوز وارد نشده كه بشه كامل در موردش نظر داد
    در مورد روشن بودن چرا نتونه ؟؟ شما نت بوك نميخريد كه بخواي نگران تحملش باشيد ، 1340 فوق العاده عالي و پايدار هست ... فقط بايد از لپ تاپ درست كار بكشيد ، مثلا وقتي دارين تمام قدرت پردازنده رو استفاده ميكنين نياين لپ تاپ رو بزاريد روي فرش كه نتونه نفس بكشه ...
    E6500 كاملا صنعتي و حرفه اي هست و به اين زودي ها خراب نميشه ...
    كوچك تر شدن LCD ضرر نداره ، اون چيزي كه اذيت ميكنه اينه كه با كوچك شدن LCD دقت صفحه هم افزايش پيدا كنه
    مثلا روي سايز 15.4 اينچ رزولوشن استاندارد 1280x800 هست ، حالا بياين اين رو Full HD كنين بشه 1920x1080 اون موقع بايد فاصله رو با لپ تاپ كم كنيد تا بتونين نوشته ها رو بخونين ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببينيد ، ترتيب كيفيت و قدرت و كارايي سري هاي دل به اين صورته :

Precision
    Latitude
    Studio XPS
    XPS
    Studio
    Vostro
    Inspiron

البته سري جديد Adamo هنوز وارد نشده كه بشه كامل در موردش نظر داد
    در مورد روشن بودن چرا نتونه ؟؟ شما نت بوك نميخريد كه بخواي نگران تحملش باشيد ، 1340 فوق العاده عالي و پايدار هست ... فقط بايد از لپ تاپ درست كار بكشيد ، مثلا وقتي دارين تمام قدرت پردازنده رو استفاده ميكنين نياين لپ تاپ رو بزاريد روي فرش كه نتونه نفس بكشه ...
    E6500 كاملا صنعتي و حرفه اي هست و به اين زودي ها خراب نميشه ...
    كوچك تر شدن LCD ضرر نداره ، اون چيزي كه اذيت ميكنه اينه كه با كوچك شدن LCD دقت صفحه هم افزايش پيدا كنه
    مثلا روي سايز 15.4 اينچ رزولوشن استاندارد 1280x800 هست ، حالا بياين اين رو Full HD كنين بشه 1920x1080 اون موقع بايد فاصله رو با لپ تاپ كم كنيد تا بتونين نوشته ها رو بخونين ...
    از توضیحاتتان بسیار متشکر

تمام مسئله همینه که شما فرمودید.
    من در تمام رده بندیها سری Latitude رو بهتر از studio xp دیدم.اما کانفیگ 1340 بهتر از E6500 است.
    به خاطر همین بدجوری مردد مانده ام.
    به نظر میرسه که سری latitude استقامت بیشتری داشته باشه.
    اما بدبختانه سایز 13.3 نداره.
    من با وزن دستگاه مشکل دارم.چون همیشه از این شهر به اون شهر رو دوش میکشم و عمدتا محل انجام پروژه ها شهرکهای صنعتی است.
    از همه بدتر که کارم با پورت سریال در محیط داس (98) است که هیچ لپ تاپی ساپورت نمیکنه(اگر هم ساپورت کنه کانفیگش جالب نیست).یه راه حل برای پورت سریال پیدا کرده ام که با یک مبدل PCMCI میشه پورت سریال درست کرد.
    بعضی مواقع هم نرم افزار در محیط xp است و عمدتا نرم افزار های پر حجم که سرعت و کانفیگ خوب میخواهند.

سوال اینه که تفاوت بین سری latitude و studio xp خیلیه؟

با تشکر

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

اگر این قدر کارتون صنعتی هست و توی محیط کارخانه یا همچین محیطهایی هستید من اکیداً توصیه می کنم E6500 رو بگیرید چون درسته که 1340 تا حدی مقاومه اما به هر حال نه اونقدری که بتونه توی محیط های به شدت صنعتی زیاد دوام بیاره. اما اگر شما توی اتاق (حالا هرجایی) و خارج ار محیط خشن صنعتی هستید مسلماً 1340 براتون بهتره.
    Last edited by scorpion818; 04-07-2009 at 16:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این xps 1340 با گرافیک 9400 g core 2 dou ... ram 4 ddr3
    به درد بازی هم میخوره؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •