با سلام خدمت آقا حامد
روی change ip کلیک می کنم بعد از 3 4 دقیقه مگه نمی تونم آی پی شما رو تغییر بدم از روش دستی استفاده کنید تو روش دستی هم هیچ پر--وکسی برای انتخاب وجود نداره ، راستی برنامه رو هم ریجستر کردم .
با سلام خدمت آقا حامد
روی change ip کلیک می کنم بعد از 3 4 دقیقه مگه نمی تونم آی پی شما رو تغییر بدم از روش دستی استفاده کنید تو روش دستی هم هیچ پر--وکسی برای انتخاب وجود نداره ، راستی برنامه رو هم ریجستر کردم .
ای پی کامپیوتر هم عوض میکنه ؟ مثلا به دور مدام تعویض ای پی که کسی نتونه تشخیص بده ای پی من رو ؟
سلام
آیا باید تنظیمات ------ فایرفاکس رو هم تغییر بدیم مثل نرم افزار الترا . چون من یه آی پی پیدا کردم که کار کرد البته به صورت دستی ولی آی پی فایرفاکس رو تغییر نداد
با درود اگر می خواهید از سایت های که برای ما ایرانی ها محدودیت گذاشته اند دانلود کنید از خود آلترا استفاده کنید .جواب می دهد
برای من هم کار نمیکنه...
دقیقا...روی change ip کلیک می کنم بعد از 3 4 دقیقه مگه نمی تونم آی پی شما رو تغییر بدم
حامد عزیز ایکاش آموزش کامل میذاشتی
کار کردن با این ابزار مثل آب خوردن بود برای همین توضیح نداده بودم در ضمن ورژن 7 اونو دارم الان استفاده میکنم و عالی هم جواب میدهبرای من هم کار نمیکنه...
نقل قول:روی change ip کلیک می کنم بعد از 3 4 دقیقه مگه نمی تونم آی پی شما رو تغییر بدم
دقیقا...
حامد عزیز ایکاش آموزش کامل میذاشتی
دوستان اول از بالا میرید تب 4 (مرورگرهاbrowsers) از اونجا مرورگرتونو که میخواینباهاش کار کنینو تیک بزنید 4 مورد ساپورت ie.اپرا .فایرفاکس و نتاسکیپ بعد برمیگردین روی تب خانه (home) روی چنج ایپی کلیک کنید( رنگ دکمه ها خاکستری میشه) قاعدتا 15 تا 30 ثانیه بعد آماده میشه (دکمه ها مثل قبل میشه)
خوب حالا سراغ مرورگرتون برید و....
موفق باشید
سلام
برای من باز کار نکرد حتی من خودم تو حالت دستی بهش آی پی اضافه کردم ولی اصلا آی پی رو عوض نمیکنه . نمیدونم دیگه از دست این ssl ها چیکار کنم حتی نمی تونم وارد هاستم بشم![]()
لطفا کمک کنید![]()
دوست عزیز کار کردن با این برنامه راحته مشکل اینه که اصلا کار نمی کنه .
سلام
برای من باز کار نکرد حتی من خودم تو حالت دستی بهش آی پی اضافه کردم ولی اصلا آی پی رو عوض نمیکنه . نمیدونم دیگه از دست این ssl ها چیکار کنم حتی نمی تونم وارد هاستم بشم
لطفا کمک کنیدمن الان خودم از ورژن 7 اون استفاده میکنم در ضمن از گزینه اپشن آپدیت ------ لیست رو بزنیددوست عزیز کار کردن با این برنامه راحته مشکل اینه که اصلا کار نمی کنه .
در مورد چنج ایپی هم اگر زمان خاکستری شدن دکمه ها زیر 5 ثانیه شد دوباره بزنید
و دست آخر تنظیمات فایروالتونو چک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)