از CUDA چه استفاده ای می کنید؟
از CUDA چه استفاده ای می کنید؟
کان ورت میکنم اما زیاد سر همین هم میخوام یکی از این دو رو بگیرم که سرعت کان ورت رو بالا ببره
چون الان با 9600 سرعتش پایینه
Club حدود 320 هم پیدا میشه!حتما با اون پاور به مشکل میخوره !
زوتاک که فکر نکنم گیر بیاد ! EVGA هم اگر باشه 330.000 قیمتشه حدودا ! SPARKLE هست 345.000 ! بقیه برند ها هم قیمتشون بیخودی بالاست !
آیا نرم افزارهای convert خاصی هستند که از cuda استفاده می کنند? یا اغلب استفاده می کنند؟ میشه اسم یکی از این نرم افزارها رو بگید؟ (لازم دارم! )کان ورت میکنم اما زیاد سر همین هم میخوام یکی از این دو رو بگیرم که سرعت کان ورت رو بالا ببره
چون الان با 9600 سرعتش پایینه
بله من خودم هم نمیدونستم تا اینکه توی امضای آقای Stream دیدم
برنامه به اسم badaboom هست که لینکشو میذارم برات
http://ifile.it/7j8np91
Last edited by hamham hami; 02-07-2009 at 19:05.
راستی می دونستید، کارتهای گرافیک ATI هم قابلیت های GPGPU دارند که به ATI Stream معروفه.
لینک زیر حاوی اطلاعات مفیدیه و Steram رو با CUDA مقایسه کرده.
البته من هنوز متوجه نشدم که چه جوری می شه به این قابلیت GPGPU در کارتهای ATI دسترسی پیدا کرد. آیا باید درایوهای جدید رو دانلد کرد؟ در ضمن خود ATI یه convertor داره به نام AVIVO.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تست بالا دو کارت 4890 و GTX 280 مقایسه شدن. و انصافا هر دو رقابت نزدیکی با هم دارند.
و نتیجه گیری آخر سایت :
Final score: AMD 3, Nvidia 4. However, I’m going to call this a tie, and MPEG-2 decoding may be the deal-maker depending on your usage scenarios. If you need it and all we’re talking about is performance, then Stream wins. If you don’t need MPEG-2 acceleration and you want more GPGPU-enabled applications to choose from, then CUDA is likely your sensible choice today.
میتونی یه پاور 780بگیری یا 680 هم کارت رو راه میندازه.680 هم حدود 100 باید باشهفکر میکنین به مشکل بر بخورم با پاور 535 گریین؟
اگه قیمت هم دارین بگین با برند های مختلف و از کجا بگیرم بهتره
ممنون
خوب تصمیم بر این شد که 275 بگیرم و پاور 680
اما یک سوال
من توی مدل های مختلف دیدم که 896 هستن ..
میخواستم بدونم که مدل 1 گیگ هم دارن یا نه و قیمتشون چنده یعنی چقدر فرق میکنه اگه باشه
من مدل 1 گیگ ندیدم ، ولی مدل 1792 مگابایتی تو ایران بالای 400 تومنه که ارزش خرید هم نداره .
قیمت برند xfx یا asus این مدل چند هستش؟275 رو میگم
و اینکه ممکنه یکی از این برند ها کارایی بالاتری داشته باشه؟
البته نه با اختلاف قیمت زیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)