راستی مرسی از راهنماییاتون بازم چیزی به ذهنتون اومد بگین من اواسط هفته دگ احتمالا میخوام بخرم
خودم نظرم رو 1640 هست!!
راستی مرسی از راهنماییاتون بازم چیزی به ذهنتون اومد بگین من اواسط هفته دگ احتمالا میخوام بخرم
خودم نظرم رو 1640 هست!!
راستی خیلی ممنون از همتون
من حداکثر تا هفته دگ میخوام بگیرم!
بازم اگه چیزی به ذهنتون اومد بهم بگین حتما
البته من خودم نظرم رو 1640 هست!
اگه بیشتر از 1.7 میلیون نمی خواهید خرج کنید به این شکل تصمیم گیری کنید:
1- اگر گرافیک بالا نیاز دارید: 1199
2- در غیر این صورت 100 درصد 1640 اون هم با همین کانفیگی که الان هست چون مطمئن باشید کانفیگ جدید که بیاد کمتر از 1.8 نیست.
درسته
البته تو اون تاپیک تست بازی ها هر بازی با 1640 تست شده بود روون بوده
درکل به نظر میاد گرافیکش برای بازی ها خیلی خم مشکل خاصی نداره(نه اونقدی که بعضیا میگن!!)
کلا مثکه نباید خیلی حساس بود!
میشه در مورد اینکه موقع خرید چه چیزاییشو بهش دقت کنم؟تو جعبش چندتا CD داره؟چه کابلایی داره؟؟راستی میخوام HDMI بگیرم به tv وصلش کنم
چنده HDMI؟ خیلی از کیفیتش شنیدم
ضمنا کیفیت 1640 چجوریه میشه مدت زیاد روشنش گذاشت؟من به قول معروف میخوام از PC به لپ تاپ اسباب کشی کنم اطلاعاتم کمه هرچقدر میتونید کمکم کنید راجع به همه چیزش!!
ببخشید زیاد مزاحم میشم!
ممنون
دوست عزیز یک سر به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 تا CD توشه با یه کیف پارچه ای و شارژر. HDMI تا اونجایی که من شنیدم کیفیت کابل هاش مختلفه و بر همین اساس قیمتش هم فرق می کنه. از نظر پایداری و کیفیت خیالتون راحت باشه. اما در مورد اسباب کشی به نظر من اگه می تونید این کار رو نکنید چون به هر دلیلی و با هر احتمالی ممکنه هر لپ تاپی خراب بشه اون وقت هیچ کاری برای اطلاعات حساستون نمی تونید بکنید و تا وقتی لپ تاپ تعمیر نشه به اون ها دسترسی ندارید.
همگي سلام
شايد جاي تاپيك اينا نباشه ولي خوب
راستش من بين سوني fw390jcb+ , دل 1640 موندم.شما كدومو پيشنهاد ميكنيد.
قيمتش تقريبا يكيه.كارم محاسباته. احتمالا خيليم روشن ميمونه
مرسي اگه با دليل راهنماييم كنيد
1640 شک نکن
ddr3رم
7200rpm hdd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)