اگه بخوای بحث سخت افزار رو وسط بکشی 8 گیگ بهتر ار ان 96
ولی در کل دیگه دوره 8 گیگ تموم شده همون ان 96 بهتره
در ضمن یه چیزی در مورد 8510 بهت بگه که این به خاطرموس اپتیکالش واسه اینترنت فوق العادست
اگه بخوای بحث سخت افزار رو وسط بکشی 8 گیگ بهتر ار ان 96
ولی در کل دیگه دوره 8 گیگ تموم شده همون ان 96 بهتره
در ضمن یه چیزی در مورد 8510 بهت بگه که این به خاطرموس اپتیکالش واسه اینترنت فوق العادست
من هم سر این این دو راهی که چه عرض کنم چهار راهی مونده بودم و یه چیزی حدود 2-3 ماه تحقیق کردم از فرومهای فارسی گرفته تا سایتهای زبان انگلیسی معتبر ....
آخرش بین این 4 تا : N95 8gb / N85 / N96 / i8510 ، گوشی N96 را انتخاب کردم .
حافظه 16 گیگ و مموری کارت تا 24 گیگ . صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت و تلویزیونش که هنوز راه نیوفتاده چیزی نبود که بشه ازش چشم پوشید .
( هر چی با خودم کلنجار رفتم که مثلا اینووا بگیرم با دوربین 8 و یا 95 8گیگ و اینهمه پول بدم بعدش ببینم یکی با N96ش میتونه 11 تا کانال تلویزیون مثلا بازیهای بارسا یا منچستر رو ببینه یا زمان بده که خود گوشی اتوماتیک با کیفیت عالی ضبط کنه ، اون وقته که آدم خیلی میسوزه . من که ریسک نکردم به هر حال ، چه الان DVBH راه بیفته چه دو سال دیگه / به هر حال تو بقیه چیزا مثل دوربین و Ngage و اینجورچیزا از بقیه هیچی کم نداره / مثلا اگه 96 دوربین 3 مگ داشت هیچ وقت به خاطر --- نمیرفتم اونو بخرم و چیزیو قربانی چیزای دیگه نمیکردم ولی همونطور که گفتم جدا از چیزایی که داره ،تو بقیه چیزا هم چیزی از بقیه کم نداره )
چقدر گفتم چیز چیز چیز![]()
Last edited by agha sami; 04-07-2009 at 15:59.
به نظر منم ان 96 مناسبه!
دوست عزيز ولي من بر عكس تو بعد از تحقيق i8510 رو انتخاب كردم
به قیافتون میخوره پولدارید
اگه داری 1 iphone بگیر،لذت وبگردی تو خودشه و بس
اگه نه همون 96
مرسی دوستان عزیز از راهنمائیتون. در ضمن یک آیفون 3g هم دارم و از اونجایی که از 2 تا خط استفاده میکنم و علاقه شدیدی هم به سیمبیان دارم ترجیح دادم از بین این دو گوشی انتخاب کنم. قبلا سامسونگ i8510 داشتم که یکی از دوستام از من خرید یه 20 روزی داشتمش همه چیزش عالیه خیلی راضی بودم فقط از اینترنتش راضی نبودم مثل نوکیا ها نبود انگاری. خدایش سیمبیان نوکیا انگاری فرق داره هرچند بعضی ها میگن فرقی نداره. شاید من اشتباه میکنم.
خلاصه با مشورت شما دوستان دیروز رفتم یک n96 خریدم. و الان هم از انتخابم راضیم . دست شما دوستان هم درد نکند
مبارك باشه دوست عزيز!
يكي ديگه از ويزگي هاي خيلي خوب اين گوشي RAM بالاي ان ميباشد!
فكر كنم 256 مگابايت RAM داره!![]()
مباركه دوست عزيز
وقت وب گردي يه يادي از ما هم بكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)