با تشكر از تمامي دوستان كه منو ياري كردن فقط حالا يك سوال دارم اينكه اطلاعات(منظور سرعت هسته و مموري و پورتاي ارتباطيشون) gts250 و 4850HD رو برام بنويسيد و اينكه از كدوم برند بگيرم بهتره...
با تشكر پيشاپيش....
با تشكر از تمامي دوستان كه منو ياري كردن فقط حالا يك سوال دارم اينكه اطلاعات(منظور سرعت هسته و مموري و پورتاي ارتباطيشون) gts250 و 4850HD رو برام بنويسيد و اينكه از كدوم برند بگيرم بهتره...
با تشكر پيشاپيش....
دوست من معماری ساخت یه gpu مشخص می کنه که چه فرکانس و کلااکهای کاری نیاز داره یا واحد سایه زن و حجم و سرعت مموری و ....پس خیلی ملاک خوبی نیست با این حال:
(برند و مدل متفاوته)
![]()
Last edited by Kianoosh; 03-07-2009 at 14:51.
جناب arbabe.sayeha مطمئنی این عکس دوم مربوط به 4850 هست؟
یه نگاهی به این بنداز ، مربوط به کارت 4830 خودم هست :
![]()
بله!گفتم که برند و مدلشون متفاوت هست!جناب arbabe.sayeha مطمئنی این عکس دوم مربوط به 4850 هست؟
یه نگاهی به این بنداز ، مربوط به کارت 4830 خودم هست :
![]()
به نظر من GTS250 از برند Evga میتونه انتخاب خوبی باشه .
پدرام جان اگه اشتباه نکنم خودت همین برند رو داری؟ اینم برند خیلی خوبهبه نظر من GTS250 از برند Evga میتونه انتخاب خوبی باشه .![]()
اره حاجی ! 1 گیگشو ولی Cpu ام ضعیفه !!
به کمیته امداد در خواست دادم یه E5200 در اقساط 12 ساله بهم بده !
نمي دونم چرا من اينقدر به كارت گرافيك علاقه دارم(با كلي زور بودجه رو رسوندم به 250 مي خوام ببينم بازم همون كارتها تو اين بازه خوبن يا نه بهترم هست)
به نظرتون 9800gtx با قيمت 210 چه طوره.....
سلام حسین جان .نمي دونم چرا من اينقدر به كارت گرافيك علاقه دارم(با كلي زور بودجه رو رسوندم به 250 مي خوام ببينم بازم همون كارتها تو اين بازه خوبن يا نه بهترم هست)
با این بودجه میتونی GTX260 216sp رو بخری. با برند Zotac . از 9800GTX هم خیلی بهتره .
به به مسعود گل....
پروفسور جان من فقط نمي دونم با اين قيمت مي تونم پيدا كنم يا نه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)