اون قسمت cpu cloch=dram frequency رو از حالت auto خارج کن و ضریب رو طوری تعیین کن تا باس رم روی 1066 قرار بگیره ، بعدش یه صورت دستی تایمینگ رو روی 5و5و5و15 بزار و ولتاژ رو هم روی 2.1 بزار!
اون قسمت cpu cloch=dram frequency رو از حالت auto خارج کن و ضریب رو طوری تعیین کن تا باس رم روی 1066 قرار بگیره ، بعدش یه صورت دستی تایمینگ رو روی 5و5و5و15 بزار و ولتاژ رو هم روی 2.1 بزار!
سلام دوست عزیز. از راهنمایی شما متشکرم. ولی این کاری که شما گفتید رو یک بار امتحان کردم. وقتی ضریب رو به بالاترین عدد بردم، فرکانس رم رو درست شناخت. همچنین تایمینگ رم رو روی همون عددی که روی خود رم نوشته شده و شما هم همون رو گفتید، گذاشتم. ولی در قسمت تغییر ولتاژ ، عدد 2.1 وجود نداره و خیلی پایین تره.همچنین وقتی که تغییرات رو ذخیره میکنم و کامپیوتر ری استارت میشه دیگه مانیوتور هیچ صفحه ای نشون نمیده. و بعد از چند ثانیه دوباره ری استارت میشه.
حالا من موندم و یک مشکل بدون راه حل.
سلام ولتاژ پایش چنده!؟با اون بالا نمیاد!؟کم کم ولتاژ بده تا سیستم تصویر بده بد با مم تست بوتیبل تست کن در صورت ارور یه استپ بیشتر ولت بده و روند رو اداامه بد ه تا بدون ارور 100% پس کنه بعدش ذخیره کن تنظیماتنداره و خیلی پایین تره.همچنین وقتی که تغییرات رو ذخیره میکنم و کامپیوتر ری استارت میشه دیگه مانیوتور هیچ صفحه ای نشون نمیده. و بعد از چند ثانیه دوباره ری استارت میشه.
حالا من موندم و یک مشکل بدون راه حل.
سلام.
مسئله اینه که من نمیدونم ولتاژ پایه اش چنده. البته روی اون نوشته که 2.1 ولی این عدد توی لیست ولتاز رم وجود نداره و اصلا به 2 نمی رسه.
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟
Last edited by saman_k2; 13-07-2009 at 12:45.
دوست عزیز ولتاژی که هستش در حالت پیشفرض چنده!؟!؟سلام.
مسئله اینه که من نمیدونم ولتاژ پایه اش چنده. البته روی اون نوشته که 2.1 ولی این عدد توی لیست ولتاز رم وجود نداره و اصلا به 2 نمی رسه.
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟
شات از cpuz تب مموری لطفا
سلام رفیق.
این هم لینک دو تا عکس از CPUZ قسمت Memory
امیدوارم به درد بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز 1.8 هست دیگه!
شما 1:1 بکن 1066 و ولت 1.8 شروع کن پله پله ولت بده تا پایدار بشه از بایوست شات بز اری دقیقا مشخص میشه
موفق باشی
بایوس را چگونه باید آپدیت کرد؟
اینهم مدل مادربرد
ASUSTek Computer INC. P4S133VM
بر ار جاش اینجا نیست مد ل و چیپش هم قدیمیه من چیز خاصی پیدا نکردم شما برو سایت ایسوز سرچش کن آخرین بایوسش رو دانلود کن بعد با نرم افزار خود ایسوز فلش کن
دوست گرامی، من اصلا متوجه منظور شما نمیشم.
در قسمت ولتاژ، بالاترین عدد 1.47 است.سمت راست تصویر هم نوشته شده که در ولتاز بالا ممکنه که RAM آسیب ببینه.
حالا شما میگی که بزار روی 1.8 در صورتی که این عدد اصلا وجود نداره.
من باز هم چند تا عکس از قسمت مخصوص اورکلاک از بایوس گرفتم.
اگر تونستید ازش سر در بیارید، خواهش می کنم که منو کامل راهنمایی کنید.
لینک دانلود:
Last edited by saman_k2; 14-07-2009 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)