حالا نتیجه چیه من که چیزی از این متون سر در نیاوردم آخرش میشه یا نه ؟؟
اگه میشه چطوری ؟؟ به زبون مادری بگید ما هم بفهمیم ؟؟ میسی
حالا نتیجه چیه من که چیزی از این متون سر در نیاوردم آخرش میشه یا نه ؟؟
اگه میشه چطوری ؟؟ به زبون مادری بگید ما هم بفهمیم ؟؟ میسی
بهنام جان ترجمه با گوگل بود برای همین بد از آب دراومد ، فکر کنم بشه ، حالا شما صبر کن ببینم دوستان دیگه در
مورد این موضوع چه مطلبی رو ارائه میدن ، اگه یه با مرام پیدا بشه این متنها مخصوصا همون اولی رو درست ترجمه
کنه ، کلی کمک کرده به این تاپیک .
اين متنهايي كه ترجمه شده واقعا خنده داره! من كه چيز زيادي دستگيرم نشد....فقط دارم قهقهه ميزنم!
من خودم دارم اولی رو ترجمه میکنم ، چند روز دیگه متن ترجمه شده رو میذارم . دوست عزیز ، من وقتی ترجمه گوگل رو دیدم به
جای خنده ، گریه ام گرفت .
فارسی گوگل شاید الان که آلفا هست مسخره باشه ولی وقتی نهایی بشه حتما باعث شگفتی و تغییر و تحول میشه. اگر قدرتشو الان در زبان های دیگه چک کنید متوجه میشید.
وقتی فارسی کامل هم بین ترجمه هاش قرار بگیره باعث ارتباط بزرگی بین فارسی زبان ها و کاربران اینترنت که به زبان دیگری صحبت می کنند میشه. فکرشو بکنید هر پستی که بدیم, مطلبی که بنویسیم, مقاله ای که ایجاد کنیم به تمام زبان های مطرح دنیا ترجمه میشه و قابل استفاده خواهد بود. همینجور که فارسی زبان ها تمامی اطلاعات به زبان های دیگر رو, فارسی خواهند داشت.
هر چند همین الان هم با توجه به امکان تبدیل زبان های مختلف به انگلیسی تحول خودشو ایجاد کرده و دیگه انگلیسی رو باید همه مسلط باشن.
این کارا دانشگاه صنعتی اصفهان
با 150 کلاینت لینوکس انجام داده
واقعا کار جالبیه اما رازشا افشا نمیکنن
ممنون از شما به خاطر اطلاع رسانیتون ، اما من 150 تا نمیخوام به هم وصل کنم ، فقط 2 تا اونم اگه بشه از طریق لن
، فکر کنم به یک نرم افزار نیاز باشه که روی 2 تا کامپیوتر نصب بشه و قدرت پردازش رو تقسیم کنه . ببینم کسی از
دانشجویان صنعتی اصفهان ، یا صنعتی شریف یا ... نیست که یک راهنمایی کوچولو بکنه .
با سلام این مبحثی که دوستان راه انداختن به گمانم با اسم پردازش توضیع شده شناخته میشه که تکنولوژی اونم در اختیار ناسا و معدود شرکتهای دیگست و از بردازش اضافه میلیونها کامپیوتر در سراسر دنیا برای محاسبات سنگین هواشناسی ،نجوم و...استفاده میکنند ،البته بنده از خیلی وقت فکرم مشغول این مبحث می باشد اگر دوستان موافق باشند یک تیم جهت ادامه کار تشکیل بدیم و اطلاعات خودمون رو به اشتراک بزاریم موفق باشید![]()
با سلا م دوستان منم يه همچين مشكلي رو دارم يه 20 تا كيس دارم كه مال يه كافينت بوده حالا بي كار افتادن انباري.ميخاستم به هم وصلشون كنم.20 تا پنتيوم 4 چه شود.
يه سايت پيدا كردم مرحله به مرحله توضيح ميده چيكار كنيم.ولي من سر در نياوردم.لينك سايتو ميزارم اگه ممكنه به زبون ساده يه راهنمايي كنين دقيقا چيكار ميشه كرد.
http://www.wikihow.com/Build-a-Supercomputer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)