عزیزم --- که رو تلویزیون هست ربوط میشه به تیونر تلویزیون که نشون میده کانال ها رو به صورت دیجیتالی میگیره و انواع مختلفی داره مثل ----t ----h
عزیزم --- که رو تلویزیون هست ربوط میشه به تیونر تلویزیون که نشون میده کانال ها رو به صورت دیجیتالی میگیره و انواع مختلفی داره مثل ----t ----h
یه شهر مرزی هست به اسم بانه.
آره در بانه در بعضی از مدل ها اختلاف تا 800 900 تومن هم حتی میره و من مدلی از ساموسنگ دیدم a750 46 اختلاف با تهران 1.300 بود ! .(به دلیل نبودن هزینه گمرکی + نبودن هزینه گارانتی ) تو تهران-30 40 درصد می خورن رو هر تی وی شرکتای گارانتی و یا در بعضی مدلا مثل 750 حدود 60درصد !.
من نمی دونم چرا باید تی وی که 1.500 میلیون هست قیمت جهانی مثلا تهران باید بخریم 3 تا دو برابر !! دزدی فقط از خونه مردم بالا رفتن نیست بالاخره خدایی هم هست جواب بدی و حق خوری مردم یه روزی جواب خواهد داده شد در همه شرایط .
Last edited by Ami R 940; 08-07-2009 at 00:30.
خرید از بانه بهترین کاره و یا دبی ...
فوقش خراب هم شد یکی دیگه .. یا تعمیرکار سامسونگ واست درست میکنه و پولش رو میگیره !
آقا این بانه که میگین کجاست؟چجوری میشه ازش خرید؟حتما باید رفت اونجا؟
تو کردستان هست ما هم تا الان دو بار رفتیم دست پر پر برگشتیم مرز عراق هست
فقط داری می ری پول حسابی باید ببری و یادت هم باشه جنس تقلبی هم تو بعضی از زمینه ها خیلی داری
جنس های تقلبی که زیاد هست رو لطفا نام ببرید. ال سی دی؟
مانیتور.
سخت افزار.
گوشی موبایل.
فلش و کول دیسک و mp3 player
آقا من از کسی شنیدم میشه عینک آفتابی و لوازم آرایشی(به شرط اصل بودن) و کفش کتانی رو با قیمت مناسب خرید و در صورت داشتن بازار در استان های مختلف به خصوص تجارت کرد.
درسته ؟
پیشنهاد. نظر یا.... لطفا.
من خودم تاجر هستم و وارد کننده ی اجناس از دبی و امارات.
اما داخل ایران و به خصوص بانه و مریوان و شهرای مرزی کار نکردم.
اما علاقه دارم اطلاعات کسب کنم .
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)