صفحه کامل لود نیمشه و عکس ها باز نمیشن که بشه کدهارو دید و وارد کرد!
صفحه کامل لود نیمشه و عکس ها باز نمیشن که بشه کدهارو دید و وارد کرد!
بله
اینم مال اونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه کامل لود میشه و اگه کپچر نیومد کلیک راست روی کپچر بعد show picture
من اینکارو کردم حل شد.![]()
این روش اون اوایل جواب میداد ولی الان بستگی به ISP ها داره ...اون چیزی که واسه همه فیل * تر شده و توسط خود مخابرات عبارت "www.megaupload.com" هستش که اگه تو لینکی این عبارت کامل باشه اجازه دسترسی نمیده ..تو این حالت با یکم دست بردن مثل همین قرار دادن ای پی مشکل حل میشه ولی مسئله ای که در مورد ISP ها هست اینه که بعضی از اونها خودشون فیل * ترینگ قوی تری رو روی این گذاشتن احتمالا عبارت "megaupload.com" رو جزو کلمه فیل*تر قرار دادن (همون تیپ شاه می بخشه وزیر نه!)!! اگه توجه کرده باشین لینک های مگاآپلود واسه کپچا یا اون لینک دانلود به صورت "www یه عدد " و بعد عبارت megaupload.com هست ..واسه همینه که بعضی ها میتونن از خود مگا دانلود کنن و بعضی ها نه !! خود من تو خونه نمیتونم مستقیم از مگاآپلود دانلود کنم ولی سر کار چرا!
تو این مرحله تنها روشی که به نظر من میمونه استفاده از رپیدلیچ هاست که اونام بعضا به یکم دست کاری نیاز دارن به اضافه این که مشکلات خودشون رو هم دارن!
من تست کردم کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداشت .............مرسی
ما که هر کاری کردیم نشد که نشد. اصلا سایت رو باز نمیکنه که حالا بخواد عکس بیاره. بازم جا شکرش باقیه بقیه مالشون باز میشد کد رو نمیدیدن. ماله ما از بیخ اباده. ممنون از این ترفندت
دوستان میتونن براید انلود از مگاآپلود از رپیدلیچ ها استفاده کنند ........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)