این دوستمون در پست اول گفته که کیفیت دوربین و صدا براش مهمه پس در نتیجه ان86 گزینه ی بهتری میتونه باشه.
ولی ان97 کارایی های بالاتری داره.
این دوستمون در پست اول گفته که کیفیت دوربین و صدا براش مهمه پس در نتیجه ان86 گزینه ی بهتری میتونه باشه.
ولی ان97 کارایی های بالاتری داره.
من فقط چند انتظار دارم! اونم صدای بلند و با کیفیت و دوربین خوب!!! همین! راحتی کار با گوشی و سرعت هم خیلی واسم مهمه ( به خصوص سرعت )
دوربین N86 که معلومه بهتره! اما تو صداش، شک دارم! صدای کدوم بیشتره؟
به نظر من N97
چون لمسي بودن براي من حداقل خيلي مهمه ضمنا الان خيليها رو ميشناسم كه گوشي لمسي خريدن و ديگه با غير لمسي عوضش نكردن چون واقعا تجربه ي خوب و لذت بخشيه ! همچنين صفحه ي بزرگتري داره و وقتي ميخواي يه ويدئو تماشا كني اذيت نميشي و راحتي بيشتري داري !
در ضمن تاچ 97 هم نسبت به 5800 قابل قبولتر و مناسبتره و همچنين امكانات بسيار كاملي هم داره البته چيپ گرافيكي نداره !
N86 هم گوشي كامليه ! اما كار با صفحه كليدش يك كم آزار دهندس ! نياز به عادت داره متاسفانه !
جفتشون كيفيت صداشون عاليه خصوصا توي هدفون و همچنين از نظر بلندي توي هدفون ميتركونن ! ولي تو اسپيكر معمولي هستن
در آخر روي ديزاين 97 هم بيشتر كار شده بالاخره هرچي نباشه گوشي High End نوكياس ... !
يا حق
چه جالب یه تایپیک دیگه هم هست مثله همین اما با این تفاوت که بیشتریا می گن .: n97
به نظره من این دو گوشی از قابلیت های یکسانی برخور دارن و تنها فرقشو در اینه که ان97 لمسیه و ال سی دیه با کیفیت تری داره و در مقابل ان86 دوربین بهتری داره........
سلام
دوست عزیز با توجه به معیارهاتون ان 86 بهتره.
در ضمن شما این دو گوشی رو اینجوری برایه خودت تفکیک کن اگه لمسی می خوای ان97 و اگه لمسی نمیخوای ان86.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)