اره همين يارو ميبيني 22 سالشه بازي ميكنه پرخشاشگر ميشه زود از كوره در ميره عصباني ميشه اضافه وزن ميگيره چشماش ضعيف ميشه.
اره همين يارو ميبيني 22 سالشه بازي ميكنه پرخشاشگر ميشه زود از كوره در ميره عصباني ميشه اضافه وزن ميگيره چشماش ضعيف ميشه.
سلام درسته اما تا فرهنگ سازی بشه راه زیادی داریم به نظر من ما اول باید در کشور قانون کپی رایت رو رعایت کنیم در غیر این صورت رعایت این قانون در کشور که درجه بندی سنی هستش یک مقدار سخت میشه دیگه خودتون واردید![]()
به نظر خود من تو ايران حتي 1 درصد هم به رده ي سني توجهي ندارند!!!!!!!من خودم برادرم تمام سري سايلنت هيل و رزيدنت اويل را تا اخر برده همونم بود كه ايكس باكسمو سه چراغه كرد.برادرم 8سالشه و شب هميشه خواب نمسيس را ميبينه ميگه تو حمومونه و جرات نميكنه بره حموم پس تاثير داره اما روي بچه ها بيشتر از بزرگترها تاثير داره.
من فقط یکم پرخاش گر هستم ! و اصلا هم وزن و این صوبتام زیاد نشده ! کم هم نیست ! البته من ورزشم هم منظمه !ولی به طور متوسط شاید ۱۲ ساعت پای کامپیوتر هستم ! از بین این هم حدودا نصف کمترش بازیه ! بیشتر تو نت چرخ می زنم !
Last edited by bersam; 29-06-2009 at 09:46.
خوبه شما چند سالتونه من كه پرخاشگريم بيداد ميكنه هر كي يكم حرف بزنه سريع جوابي تند بهشد ميدم يا با اون وارد دعوا ميشم .![]()
من چند وقت پیش توی یک مجله پزشکی خواندم که پزشکان انگلیسی برای انجام عمل جراحی خیلی سخت قبلش چند ساعت بازی کامپیوتری انجام میدهند تا تمرکز بالایی بدست بیاورند...
این هم یکی از اثرات خوب بازی ....
حالا ما مونديم چه بازي انجام ميدن اكشن ادونچر يا ترسناك؟؟؟؟دي:
Pinball بازی می کنندحالا ما مونديم چه بازي انجام ميدن اكشن ادونچر يا ترسناك؟؟؟؟دي:
به نظر من که تاثیرات مثبتش از منفیش خیلی بیشتره ! (با توجه به وضع خراب جامعه ما !)
تنها عیبی که من در بازی میبینم (اگه زیاده از حد باشه) یکی دردهایی مثه کمر درد هست و دیگری عقب ماندگی درسی !
که هر دوتاشون راهه حل داره : 1-یادگیری درست نشستن + استفاده از صندلی اورگونومیک ! 2-بازی برای اوقات فراغت نه شب امتحان و سال کنکور ، اون هم بی برنامه ریزی (مثه خودم!)
من یه کم سردرد هم میشم ، البته موقعی که سر درد میشم برای اینکه دردش رو فراموش کنم دوباره می شینم پای کامپیوتر : دیبه نظر من که تاثیرات مثبتش از منفیش خیلی بیشتره ! (با توجه به وضع خراب جامعه ما !)
تنها عیبی که من در بازی میبینم (اگه زیاده از حد باشه) یکی دردهایی مثه کمر درد هست و دیگری عقب ماندگی درسی !
که هر دوتاشون راهه حل داره : 1-یادگیری درست نشستن + استفاده از صندلی اورگونومیک ! 2-بازی برای اوقات فراغت نه شب امتحان و سال کنکور ، اون هم بی برنامه ریزی (مثه خودم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)