دوست عزيز عضويتت تو سايت رو تبريك ميگم...
خيلي كارات هم جالب و خوبن...
آفرين...
راستی قبلش شما كجا فعاليت ميكردی؟؟؟
دوست عزيز عضويتت تو سايت رو تبريك ميگم...
خيلي كارات هم جالب و خوبن...
آفرين...
راستی قبلش شما كجا فعاليت ميكردی؟؟؟
آفرین رفیق مدلت عالی شده detail ش هم کامله
فقط متریال نورپردازی و رندرت خیلی جای کار داره رندر نهایی با کامپوزیتش جلوه کار را گرفته
ممنون رفقا .... ( شرمنده اگه زود خودمونی شدم ، خصلتم این مدلیه)
راستش این مدل با دردسر خیلی خیلی زیاد ساخته شد ، به عالت پایین بودن سیستمم نتونستم از مدل رندر بگیرم و این رندر نهایی هم که میبینید با یه کلکِ من در آوردی به این شکل در اومده ، این عکس در اصل رندر ZBrush هستش که روش کار کردم و اینطوری شده....
باسنش هم یکی از دوستان گفته بود باید روش کار بشه ؛ خودمم همین عقیده رو دارم ولی چون یه تیکه پارچه روی این قسمت می اومد و اصلا دیده نمی شد زیاد روش وقت نذاشتم....
تا حالا که توی شرکت خاصی کار نکردم ، اگه به نظرت کارم آشنا میاد احتمالا توی سایت های CG دیدی....
یعنی اون مدل که رنگی هست در حقیقت یک دست بوده و با نرم افزار رنگیش کردین ؟
میخواستم بگم که اگه همش یه دست یا حد اقل مخوف تر بود رنگش خیلی حسه بهتری رو میرسوند !
این رنگا کمی موجود ترسناکو با مزه کرده !
و در ضمن :
نه؛ منظورم اینه که رندرش توی ZBrush بوده و با برنامه ای مثل MAYA و 3D max رندر نشده.. نه اینکه با یه برنامه ی دیگه رنگش کرده باشم...
منظورت از یک دست بودن رنگش نبودن اون طرح های tribal روی دستشه ؟
وایر فریم هم چشم حتما میزارم ، فقط اگه یه ذره بهم فرصت بدین ممنون میشم چون چند روزه سرم خیلی شلوغه ...
دوست عزیز کارتون بسیار زیبا ودلنشین هستش
واقعا عالیه
هادی جون چقدر جدی گرفته ... بچه رو نترسون..........فقط اگه یه ذره بهم فرصت بدین ممنون میشم چون چند روزه سرم خیلی شلوغه ...
اها راستی میشه یکم در مورد بیس کارت .................. و یه سری چیزایه دیگه ی کارت توضیحی اندکی بدی
ممنون میشم
چشم ، حتماً..
بیس کار رو با مایا ساختم و بعد آوردمش تو ZBrush و ریزه کاریهاش که واقعاً زیاد و وقت گیر بود رو انجام دادم ، texture هم با zbrush ساخته شد ، این کار توی مراحل ساخت خیلی تغییر کرد ، طوری که شکل نهایی مدل با طرح اولیه فقط یه سری شباهت های کوچیک دارن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)