من مدام دلمو صابون میزدم یه روز که دستم به اینترنت 40 مگابیت برسه چه مقدار فیلم که دانلود نکنم!
من مدام دلمو صابون میزدم یه روز که دستم به اینترنت 40 مگابیت برسه چه مقدار فیلم که دانلود نکنم!
تاپیک ویندوز هفته یا دانلود فیلم و اینترنت 40 مگ؟؟!!![]()
برای در امد اونها قیمت ها معقوله ! تازه شرایطی هم هست ... مثلا کسی که لپتاپ با ویستا بگیره مجانی 7 میشه !
با خوندن همه پستا به این نتیجه رسیدم حق با پست دومه! ما یک چهارصدم پول رو می پردازیم واسه ویندوزو تازه بازیو نرم افزار تا کپی اش هست دانلود لازم نیست.... درسته خارجیا اینتزنت پر سرعت دارن اما بازم نمی تونن چیزای ممنوعه دانلود کنن!
کی میگه ویندوز یه دلاره
مفته . خودم دانلود می کنم مفت مفت
هه هه هه
چه جالب
الان دیگه اونورم از این خبرا نیست
مردم وضعشون خراب شده نمی تونن از این پولها بدن
اگر من ویندوز کار بودم این پولها رو نصفشو می زاشتم جیبم و نصفشو خرج یادگرفتن لینوکس می کردم
این کار حداقل ۲ فایده داره
۱- از سیستم عاملی قدرتمند و غیره استفاده می کنم که سال دیگه اگر خواستم نسخه جدیدتر رو بگیرم یا اصلا یه نوع دیگشو استفاده کنم نباید باز پول بدم (فعلا که فرهنگ گنو/لینوکس اینطوریه)
۲- با این پولهایی که دادم یه چیزی یاد گرفتم
والا اینجا هر کی را میبینی نسخه ی 1600 دلاری photoshop CS4 ME نصب داره.. اوونجا یارو به خواب شبش میبینه فوتوشاپ CS2 را بتونه خرید کنه.. ایران معروفه به بهشت نرم ازفزار..
http://eve.mihanblog.com/post/137
حتی یارو وقتی میاد ایران از خووندوادش دیدن کنه میاد نرم افزارهاش را میخره میبره.. ولی کی تووی ایران قدر این بهشترا میدونه؟؟ همه نشستن پای چت و ..
![]()
سیستم آموزشی ما مبتنی بر محصولات مایکروسافت هست!
چه طوری یه برنامه نویس که فقط فکر میکنه برنامه نویسی فقط تحت ویندوزه باید بره سراغ لینوکس!
اصولا در ایران لینوکس گرونتر از ویندوز هست
ایکس پی سرویس پک سه با کلی نرم افزار:500 تومن!
لینوکس:1 دی وی دی 2000 هزار تومن!
بابا دیگه 40-50 دلار پیش فروش که چیزی نیست که وقتی ماهی 50-60 دلار پول موبایل میدن فقط خدایی ارزش داره. من اگر ایران نبودم حتماً پیش خرید میکردم من خودم لینوکسم کار میکنم، کد میزنم ولی ویندوز برای استفاده خیلی بهتره مخصوصاً این 7 یچیز دیگست.
خوب اگر دیدتون تابع قوانین و کپی رایت بودن نیست پس دیگه بحثی وجود نداره
در ضمن من یه چیز دیگه هست و فقط ویندوز و این حرفا رو قبول ندارم
خودتون حساب کنید قیمت یه ویندوز به همراه تعدادی نرم افزار کاربردی که صددرصد با محدودیت فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)