تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: خرید بین تندر 90 E2 LP و پژو SLX+ ABS و 206 تیپ3؟؟؟؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه 17 تومن باشه اصلا خوب نیست 17 تومن بدی که چی ؟
    امیر جسارت نشه ها خودت میدونی که منم 405 دوست دارم ولی این واقعا مزخرفه
    آره میدونم
    ولی چی مزخرفه؟؟
    این که ماشین با این قیمت عرضه بشه؟؟؟
    یا قیافه ماشین؟؟
    فکر کنم قیمتش چیزی حدود 15 - 15.5 در بیاد به صورت ثبت نامی
    شایدم کمتر

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام

ممنون از همه دوستان که نظراتشون رو گفتن خودم هم بیشتر رو تندر فکر کرده بودم که الان دیگه مطمئن شدم که تندر بگیرم از هر نظر قابل قبوله به جز قیافش که اونم به نظر من بد نیست و میشه باهاش کنار اومد. فقط یه سوال دیگه اونم اینه که تو لیست فروش تیرماه علاوه بر تندر E2 LP یکی دیگه هم نوشته تندر E2 LP سفارشی سری اسپرت که امروز رفتم ایران خودرو سوال کردم این سفارشی چیه یه برگه بهم نشون داد که نوشته بود تغییراتی کرده از جمله سپر جلو و عقب جدید-اسپویلر عقب-و.... که یه چیزهای دیگه که یادم نیست. قیمت نهاییش هم معلوم نبود چه قدر با تندر معمولی فرق قیمت داره. میخوام بدونم کسی از قیمت دقیقش خبر داره ؟ چه جوری هست کسی گرفته تا حالا؟ عکسی هست ازش؟ ارزش خریدن داره ؟
    بعد اینکه امروز پارس خودرو هم رفتم دیدم اونجا ثبت نامی هست که واسه شهریور تحویل میدن بیخیال شدم آخه من واسه بهمن میخوام که تو ایران خودرو هست. کلا تندر پارس خودرو و ایران خودرو فرقی هم داره از نظر کیفیت و ....؟ آخه من شنیدم تندر ایران خودرو اکسل عقبش پایین تر از پارس خودرو هست آیا حقیقت داره؟
    ببخشید که طولانی شد . با تشکر
    Last edited by khalilpakbaz; 28-06-2009 at 23:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

4. 2 کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

ممنون از همه دوستان که نظراتشون رو گفتن خودم هم بیشتر رو تندر فکر کرده بودم که الان دیگه مطمئن شدم که تندر بگیرم از هر نظر قابل قبوله به جز قیافش که اونم به نظر من بد نیست و میشه باهاش کنار اومد. فقط یه سوال دیگه اونم اینه که تو لیست فروش تیرماه علاوه بر تندر E2 LP یکی دیگه هم نوشته تندر E2 LP سفارشی سری اسپرت که امروز رفتم ایران خودرو سوال کردم این سفارشی چیه یه برگه بهم نشون داد که نوشته بود تغییراتی کرده از جمله سپر جلو و عقب جدید-اسپویلر عقب-و.... که یه چیزهای دیگه که یادم نیست. قیمت نهاییش هم معلوم نبود چه قدر با تندر معمولی فرق قیمت داره. میخوام بدونم کسی از قیمت دقیقش خبر داره ؟ چه جوری هست کسی گرفته تا حالا؟ عکسی هست ازش؟ ارزش خریدن داره ؟
    بعد اینکه امروز پارس خودرو هم رفتم دیدم اونجا ثبت نامی هست که واسه شهریور تحویل میدن بیخیال شدم آخه من واسه بهمن میخوام که تو ایران خودرو هست. کلا تندر پارس خودرو و ایران خودرو فرقی هم داره از نظر کیفیت و ....؟ آخه من شنیدم تندر ایران خودرو اکسل عقبش پایین تر از پارس خودرو هست آیا حقیقت داره؟
    ببخشید که طولانی شد . با تشکر
    دوست عزیز ایران خودرو روی اکثر خودروهاش یه سری تجهیزات سفارشی میزنه که زیاد کارآمد نیست و ارزش پول پرداختی رو در قبالش نداره ولی به نظر من تندر اسپرت فرق داره ! یعنی ارزشش رو به نظر بنده داره با توجه به اینکه تندر اسپرت از نظر قیافه ظاهری خیلی بهتر و قابل تحملتر از معمولیشه پس به نظر من اگر زیادی روش نکشن ارزشش رو داره !

همیشه پارس خودرو کیفیت خودروهاش از ایران خودرو بالاتر بوده و هست ! ولی در مورد تندر چون بصورت مشترک تولید میشه و قطعاتشون هم CKD هست فکر نمیکنم تفاوت محسوسی از نظر کیفیت داشته باشن !

در مورد اکسل عقب فکر میکنم شایعه ای بیش نبوده من آشناهایی داشتم که هم از ایرانخودرو و هم از پارس خودرو تندر خریده بودن و از این نظر حداقل بنده تغییری ندیدم

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    یه عکسی گذاشتم ار تندر 90 اسپرتی که ایران خودرو داره ثبت نام میکنه که به نظر من اصلا ارزش خریدن نداره چون که فرق آنچنانی با تندر معمولی نداره . نظر شما دوستان چیه؟

8. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اين تغييرات رو خودت هم ميتوني بري چراغ برق رو ماشين انجام بدي!تازه خوشگلترين از اينشم دارن! روي تندر 90 4تا رينگ و لاستيك خدا بندازي و كمك هارو بخوابونيو ارتفاع مشدي بدي و پوسته بزني نــــــــاز ميشه!چراغ زنون هم ميندازي روش ملتو كور ميكني....
    ولي سعي كن پارس خودرو بخري!مادري من يه اي1 داشت موقع فروختم همه ميپرسيدن پارس خودرو هستش يا نه!مال ما پارس خودرو بود صبح آگهي زديم ساعت 11:30 يارو با پول نقداومد خريد رفت...مباركش باشه!مادرمم عشق ريو بود رفت يه دونه بادمجوني خريد كه بلا به دور شيشه عقبشو شيكوندن......

در آغاز فعالیت mzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

L90 از هر نظر بهتره
    امکاناتش تو مدلe2lp
    ABS,AIRbag سرنشینای جلو
    قدرت موتور 105 اسب بخار
    نسبت به ماشینای هم رده خودش بالا تره اما ازنظر خرج مثلا صافکاری گرون تره رفیقم صافکاره گفت یه در جلو رو عوض کرد 300 هزار تومن خرج برداشت
    در کل بهترینه تو قیمت البته تو ایران
    slx همون glx هیچ تغیری تو موتورش ندادن البته اگه بتونی با موتور EF7 توربو سفارش بدی بهتر از ال90
    چون قدرت موتور EF7 توربو 150 اسب بخاره

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان این تصاویر تندر اسپرت نمیدونم برای کِی ـه ، اما تندر سایانا ایران خودرو به این صورته

داره خودمونی میشه amir camaross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ازنظر فنیوکیفیت 206 بهتره ولی از نظرجا داری ومسافرت تندر بهتره.
    تندر بخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •