فقط کسپرسکی 2010
فقط کسپرسکی 2010
قيمتش چنده؟؟؟ واقعا اورجيناله؟؟
ببین دوستان من پیشنهاد می کنم از آنتی ویروس Avast استفاده کنید و بیش از 99 درصد ویروس ها را شناسایی می کند
و از وقتی که از این آنتی ویروس استفاده می کنم اصلا کامپیوترم ویروسی نشده نه با فلش و نه هر چیز دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avast آنتي ويروس بدي نيست....ولي متاسفانه خيلي از كركهارو به عنوان ويروس ميشناسه!
خيلي گير الكي ميده در كل!
به نظر من این آنتی ویروس خیلی خوب هست
شما وقتی برنامه کرک را باز می کنید کارهایی در فایلهای سیستمی شما می کند که آنتی ویروس ها نمی فهمند
بیشتر کرک ها ویروسی هستند که بعضی از آنتی ویروس ها آن را شناسایی نمی کنند
پیشنهاد من آنتی ویروس من Avast هست دیگر هم از ویروس و غیره و حتی از آپدیت و ریجستر کردن خیالت راحت هست
همیشه اینو مد نظر داشته باش،آنتی ویروسی که رایگان و تازه هم منتشر شده،نمی تونه جایگزین آنتی ویروس هایی قوی شامل نود و کاسپر بشه.
به نظر من تنها مزیت سالهای پیش nod32 به kaspersky هوش مصنوعی قوی اش بود
که kaspersky از نسخه 2009 این تکنولوژی رو ترقی داد و الان به همراه avira دارای بهترین هوش مصنوعی بین سایر آنتی ویروس هاست
در کل من به دوستان خودم با اینترنت dial up پیشنهاد میکنم از avira
و اونایی adsl دارن از kaspersky استفاده کنن
یه سر به این سایت که مختص مقایسه آنتی ویروس هاست بزنید و گزارش هاش رو ببینید، بیشتر کمکتون میکنه
البته خودمون هم تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها داریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sophos وbitdefender رو هم امتحان کنید
شما که 75 هزار تومن می خوای پول بدی خوب 60 هزار تومن پول بده یه نسخه سه کاربر از بیت دفندر رو بگیر ورژن total security 2009 ..............تازه با 45 هزار تومن می تونی یه نسخه سه کاربر internet security 2009 از بیت دفندر یا با 25 هزار تومن می تونی یه نسخه Anti virus از بیت دفندر بگیری که همشون هم زمان می تونن روی سه تا pc نصب بشن کارشون هم خوبه ویروس ها رو هم پیدا می کنن............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)